25

до 34

преди 2 години

Ами аз имам доста по-сериозни имоти от двустайни коптори за бедняци. И изкарвам по доста над 10000лв. годишно от тях... както и да е- не ме разбра. Акции нямам никакви. Ама и ти нямаш никаква финансова култура. Жалко.

24

До 33

преди 2 години

Оф, като ми започнете как заможните хора били с крадени пари, и ми става смешно вече... Сигурно всички служители из модерните офиси с по над 7-10 и стигащи до колосални суми заплати, за които честно и почтено се плаща всяка стотинка данък, са крадци?! Айде малко по-сериозно! И такива хора в София са ПОНЕ 150 000 души.

23

Младост 5

преди 2 години

Панелки по 2к евро квадрата давай народе който разбира тук се спира

22

Анонимен

преди 2 години

Тепърва ще има яки фалити на строителни фирми. Затова плащат всяка седмица за тези публикации... В нашия квартал вече има поне 10 кооперации, които от 6-7 години се опитват да продадат останалите си апартаменти, но няма кой да ги купи...

21

Алооо

преди 2 години

До до 23 Ае стига глупости с тия кредити, аз имам 3 апартамента, тъста 4 в София и нямаме 1000 лв кредит!Е ти като си ги наследил си много вещ и аз мога така да. Тия 10 човека от 2 милиона какъв процент са, че нещо не се сещам да ми кажеш? Всичко живо е на кредити мой човек. Тия дето имат пари са малко и/или са краднали от държавата, нищо чудно и ти да си от тази каста. Ти като си големия бизнесмен ще дадеш ли за65 кв. 150 к евро на голи стени + гараж 30 к евро на некомуникативно място? Едва ли

20

.

преди 2 години

Да бе да... Вервайте си...

19

до 27

преди 2 години

Абе бая повече от 1% изкарват по 100-200к евро годишно. Това си е мениджърска заплата в ИТ сектора. Лично аз съм такъв човек (с около 100к евро годишно), познавам поне още 200 такива. Но ще те изненадам- НИКОЙ не купува имот с готови пари, защото лихвите по ипотеките са много ниски в момента. Взимам лихва 1.8%, въртя си парите из фондове с доходност ПОНЕ 4-7% и си свиркам.

18

Алооо

преди 2 години

Накрая ще гръмне и този балон, няма как една кутийка да струва 200 к евро ? Даже и паркомясто си купуваш за 15 к или гараж за 30 к ??? Е какви са тия цени? Сега хората ще се налапат с кредити и после като гръмне балона, жилищата ще им се обезценят брутално, но ще си изплащат 200к евро, а реалната цена ще е 75 к евро.

17

Анонимен

преди 2 години

Нещо, което се рекламира, ежедневно или много се купува или са последните напъни преди фалита...

16

Анонимен

преди 2 години

Отново манипулации и нагли лъжи, депозитите били минали 100 милиарда -ЛЪЖА, депозитите са около 60 милиарда и много е важно КАК са разпределени, в същото време кредитните са над 40 милиарда, което показва, че мнозинството обеднява и задлъжнява а 10% стават супер богати,а тези не си купуват апартаменти в бетонни джунгли или такива с реална площ 50м2 но обявени от измамници брокери като 100м2. Пазара на имоти е УМРЯЛ, а през 2022 следва Срив и лавина от фалити на псевдо-строители предприемачи.

15

Балонът

преди 2 години

Ще пукне, защото вече няма луди да теглят кредити за жилище, което да купят и обзаведат... Предлагането надвишава в пъти търсенето...

14

Асан

преди 2 години

Георги Павлов, експерт в областта на недвижимите имоти... демек мошеник на едро . Купувам само от собственик :)))

13

Анонимен

преди 2 години

Винаги се питам, защо през ден, два има статии за имоти и че, цените ще растат? Ами тогава, защо ги продавате сега, продайте ги догодина на по високи цени.

12

Бай Тошко

преди 2 години

Масова атака по всички новинарски сайтове как цените на имотите щели само да растат. Бързо, тичайте, теглете кредит докато не са свършили копторите в София. В някои сайтове дори по две-три статии гледам вече. Нещо им гори под *** май?

11

Що да не може

преди 2 години

До ще се бягаЩо да не може. Кой казва, че не може. Това да не е по комунзима - някой да определя кое може и кое не може

10

Всичко може

преди 2 години

Що да не може

9

Анонимен

преди 2 години

Регулацията на цената на парите и имотите са важни за икономиката . Според мен 2 % инфлация е здравословна за икономиката но зависи и дали населението се увеличава .Картината в икономиката е много обща. Тази политика на ЕЦБ е насочена пряко срещу хората които работят в частния сектор и е в полза на държавна ясла. Явно ЕС е решил да унищожи голяма част от тия хора. Аз им викам аналоговите маймунки . Може би си мислят че ще могат да си внесат обслужващ персонал а останалите само на държавна ясла.

8

Анонимен

преди 2 години

Нека растат, ако има кой да ги купува при намаляващо население и демографски срив и да живее в комунистическа България.

7

До 6

преди 2 години

ама тук класическите българи ще нахранят биткойна, ще развият пак теориите, че имотният пазар е икономически балон и ще отрекат всички подобни инвестиции. Затова цял живот ще си живеят мизерния живот в панелката.

6

До селянин

преди 2 години

Предният път когато инфлацията излезе извън контрол имаше финансова криза. Копторите се продаваха на половин цена, а провинциалистите се завърнахте към корените си за 2-3 години. София беше супер място за живот него време.