85

Луд умора няма

преди 2 години

И си верат даже... Боже, божеее, време е да си събереш малко вересиите из Спфето, че почнаха да се имат за безсмъртни...

84

До Като ми Пенке

преди 2 години

Като Ми Пееш Пенке ле да ми ядеш маркуча !!!

83

Анонимен

преди 2 години

В София вече има над 200 000 празни жилища и тази бройка расте заради продължаващото строителство. Това е балон и какво ще стане, когато повечето хора поискат да изкарат парите си от придобитите с инвестиционна цел имоти?

82

Анонимен

преди 2 години

Тоест, един заможен ИТ спец не може да изкаже мнение в сайт (по цял ден виси пред компютъра) и да обори разни витаещи из облаците как у нас нямало заплати над 5000лв.. Еми, може и още как.

81

Алооо

преди 2 години

До 101 прав си, абе нека ни дават акъл. Те са голяма работа. Ние къде сме, те къде са... Ние сме някакви смешковци и балъци, те по 10к заплати влачат всеки месец, чудят се къде да ги харчат. За съжаление нашата страна се превърна в свърталище на комплексирани и изтрещяли индивиди. Толкова е прекрасно в България, че за това 2 милиона души са избягали оттук, щото ги е срам да живеят толкова добре.

80

Анонимен

преди 2 години

Забелязвам тука във форума редовно някакви мишкари се представят за ИТ и обясняват колко имота имали ,колко пари в банката какви 5цифрени заплати взимали. Хората с пари не висят в тоя сайт и да коментират ,а си живеят живота

79

до 93

преди 2 години

Дистанционната работа е вече нещо глобално. Икеа не може да смогне да произведе мебели, защото се изкупиха покрай пандемията- масово хората ъпгрейдват хоум офисите си. А да работиш от вила в планината е най-сладкото нещо на света. Не е за тебе, няма да го разбереш. Остави хората, които могат да си го позволят, да си преценят сами.

78

до 100

преди 2 години

А на теб кой ти каза, че като съм в ИТ сектора, си купувам имоти?! Не те разбрах нещо. Коментираха се заплатите, включих се.

77

Алооо

преди 2 години

До 95 кой ти каза че съм склададжия бе? И няма срамна работа, ако по този начин се опитваш да засегнеш хората. Браво бе, взимате си ги, купувайте си имоти, ще ви чакаме, има доста мостове да спите под тях.

76

до 93

преди 2 години

И защо селският имот да е шизофрения? В офис не съм стъпвал от години. И преди пандемията ходих по 1-2 пъти седмично най-много и то да се видя с колегите и да поиграем тенис на маса, да обядваме, да се позабавляваме. Моделът в ЕС е такъв- масово се живее в покрайнините на града и се работи от там. Да не говорим, че е и забавно да разнообразяваш- отидеш за няколко дена на вилата, върнеш се в града. Пожелавам на всекиго да може да си го позволи.

75

Рънърса

преди 2 години

По коментарите може да се разбере, че народа яко е изплискал легена.

74

до 92

преди 2 години

Доказаните хора с ИТ сектора отдавна взимат над 10000лв. месечно. Не говори глупости, много те моля.

73

Тузар

преди 2 години

Зидаро-мазач съм, на седмица печеля по 5 бона. Лозенец вече е изкупен от склададжии и общаци. Елитът на нацията.

72

до 92

преди 2 години

Склададжия дава акъл колко са заплатите в ИТ сектора?! Нека и аз се изкажа колко са заплатите там. Студенти наемаме за 2200 чисто минимум. Без никакъв опит. Позициите за хора с опит започват от 3200 нагоре и стигат до шестцифрени суми за ръководни позиции. Средната заплата в ИТ сектора (БЕЗ фейк ИТ позициите из кол центрове и подобни) отдавна е над 7000лв..

71

Анонимен

преди 2 години

уффф.4 апарт.2 гаража.1 магазин.100дк.земя Добрич.изучено дете в Германия в сферата на медицината добре ли е?

70

Анонимен

преди 2 години

Най-новата въдица за балъци е "селски имот", откъдето да работите дистанционно, поредната бг шизофрения

69

Алооо

преди 2 години

До 89 не знам къде си работил, но за политик ставаш, добре лъжеш. Няма кой да наеме студент и да му дава 2к заплата, ако не си отишъл някъде в чужбина. Средна заплата в IT сектора е 3000-5000 лв.за хора, които са се доказали. Ако не си някоя калинка на Боко, не знам кой ще си сложи главата в торбата да дава на някакво студентче 2000 лв.? За каква работа в склад ли хахха? Опрелено трябва да престанете да говорите тъпотии и да подлъгвате хората и да им поднасят захаросани мечти. Реалността е друга

68

до 78

преди 2 години

Тук не съм съгласен. Апартамент за 125к евро с жена ми го изплатихме за 11 години. Можеше и за по-малко, но не пестим от забавления и вещи. Сега е под наем и взехме къща. Забравяш факта, че двама работещи с по 5к получават 10. А да не говорим, че има и такива, които получават двама по 7, 10, 12 и много повече. Всеки според чергата си, както се казва. Има имащи и можещи, има и нямащи.

67

Анонимен

преди 2 години

Населението на България е намаляло с 1,6 млн. души през последните 10 год. а вие сънувайте ръст ако има кой да ви купи смрадливите, мухлясалите и разпадащи се коптори.

66

до 78

преди 2 години

Приятелски съвет- смени компанията, че като студент изкарвах по 2000лв. по складовете преди 12 години. Или още по-добре- научи език и с базова грамотност ще изкарваш двойно в коя да е западна компания.