5

Анонимен

преди 2 години

добре.че не продадох наследствения двустаен от баба ми.банките ме щавят по 4 лв. на месец за някакви кирливи левове по безсрочна сметка.банката на Арменеца е най-скапаната от всички.

4

Анонимен

преди 2 години

А Проптех това е компания за дигитализация на имотите - тоест рекламна статия на тоя дигитален плъх.

3

предприемач

преди 2 години

Аз миналият април купих 2 апартамента без да ми мигне окото, веднага след като кукловодите извадиха Виденов от гардероба. Умея да чета знаците и действам, докато още имам време. Сега работя за нов апартамент в хотела на Златев в Танзания.

2

Хе хе

преди 2 години

Ами трябва иначе как ще се перат пари в България. Цени на ток, вода, храни на всичко и оправданието ще е че в Европа и света са се вдигнали. На заплати от 2000 Евро на месец минимална заплата цените са се вдигнали със стотинки/центрове в България охооооо. Ами ние имаме заплати по големи от Лихтенщайн.Комунизъм Сър.

1

ще се бяга

преди 2 години

В България цените на апараментите са нереални. Не може маломерни жилища от по 60м2, панелно строителство от преди 60г, за основен ремонт, в отвратителни квартали тип гето, без никаква инфраструктура, да струват колкото подобни новов строителство на някой гръцки остров например..