14

Мъни Мънов

преди 2 години

За Бога,Купувайте братя.Иначе инфлацията ще ви изяде парите с 50%.

13

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Ето за това Бойко Борисов-слугата на Меркел,Нетаняху,Путин,Ердоган и САЩ направи всичко възможно Българите да не си приготвят зимнина. Изби прасетата,пилетата..всичко. Защото ако няма храна има робство. Бизнесът в България е абсолютно неконтролируем от българите,защото принадлежи на турко-евреите. Единствен изход е моментална Национализация,защото само за 24 часа можем да организираме Кооперативи. Петковото правителство не е антиБорисов,а продължение на Борисов.Само Китай може да ни помогне!

12

Анонимен

преди 2 години

Махнете го тоя гнусен лицемерен у.р.....д. Като че ли точно тя е опряла само до пенсия, или само до заплата. До кога ще я показвате да отвращава нормалните хора. "Великите" й констатации. ги е усетил всеки, тази е една от ония, вземащи пари да ни го съобщават като на слабо.....умни.

11

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Ето за това Бойко Борисов-слугата на Меркел,Нетаняху,Путин,Ердоган и САЩ направи всичко възможно Българите да не си приготвят зимнина. Изби прасетата,пилетата..всичко. Защото ако няма храна има робство. Бизнесът в България е абсолютно неконтролируем от българите,защото принадлежи на турко-евреите. Единствен изход е моментална Национализация,защото само за 24 часа можем да организираме Кооперативи. Оетковото правителство не е антиБорисов,а продължение на Борисов.Само Китай може да ни помогне!

10

Анонимен

преди 2 години

Приказки на едро в асипно състояние, н практика - нищо облекчително за редовите хора, освен жълти стотинки уж увеличения за доходите на бедните, под прага на екзистенц минимума.

9

Смехурко

преди 2 години

Когато един безбожник не смята човешкия живот за ценност и не гони търговците от храма.И тези ни управляват!

8

Един Българин

преди 2 години

Всъщност пЛандемията направи инфлацията. Реваха политиците че нямало инфлация 2-3 г измислиха корона смешката и ето ви яка инфлация. Сега не се и опитват да я контролират т.к. имат заеми и за тях е прекрасно да има инфлация. "Стойте си вкъщи", ние печатаме пари а вие .... вие ще платите сметката, Честито!

7

Иван

преди 2 години

А ти колко трябва да си *** да не разбереш че еврото и долара ще имат инфлация три цифрена мен ако питаш

6

Анонимен

преди 2 години

Кой те нарече Мика кой ти даде фамилия Зайкова?Зайкови има само в Делиормана.

5

Анонимен

преди 2 години

Бабпе всеки може да смята ,но не всеки със смятане може да краде милиони като теб

4

Това

преди 2 години

беше ясно още лятото 2029 година, без да съм професор!!!

3

Анонимен

преди 2 години

Бабо не ми смятай ,кажи какво направи ти за народа за 79г?Направи за сино ти да има палати в Америка

2

Перничанин

преди 2 години

Права е

1

Келеши Ихаиначо

преди 2 години

Да попитам бабата от Делиормана ,как син и има палат за 3мил.долара в Америка.И как е заминал във време когато пиле не превърна навън?