34

Анонимен

преди 2 години

Живеем вече в промяната. Високи цени на всичко, нарастваща престъпност, задаващи се тревожни международни проблеми близо до България, в които харвардците мислят да ни забъркат. За това ли се борихте протестъри от лято 2020 г.? С ГЕРБ беше къде къде по-спокойно и сигурно.

33

Анонимен

преди 2 години

Преди време нямаше по-страшно нещо от СДС, но дойде ГЕРБ на власт и се оказа, че има.

32

Анонимен

преди 2 години

Няма пазар, който да поеме парите, а и банките допълнително усложняват нещата.

31

бай Миле

преди 2 години

След 32 години на крадене това ни очаква.Инфлации,пандемии и хаос.

30

Анонимен

преди 2 години

До Валя "Борисов и ГЕРП трябва да си починат, защото заслужават." Да спешно и неотложно се нуждаят от заслужена почивка из затворите на страната!

29

4epa

преди 2 години

СЛЕД КАТО НИ УПРАВЛЯВАТ СРУТИЛИ СЕ ПАРТИИ НА ИЗБОРИТЕ- КАКВО НИ О4АКВА !!!!

28

4epa

преди 2 години

10 ГОДИ НИ НЕ БЯХМЕ ЗАПЛАШВАНИ ОТ ИНФЛАЦИЯ - НО СЕГА НИ О4АКВА И ФАЛИТ !!!!!

27

Валя

преди 2 години

Значи като чета писанията на някакви абсолютни Про ..ста.. ци и мало....ум...ници , си задавам въпроса как можеш да си фантазираш да живееш добре като не знаеш какво правиш- нито като гласуваш, нито да разбираш кои те ментердосват.Защо пищите бе, от 9 месеца нали живеете в промяна от честни и почтени.Наглостта ви край няма.Засрамете се, това е вашия избор,бодрягата Радев и хавърдци да ви оправят.Това заслужавате, защото сте проклетници.Борисов и ГЕРП трябва да си починат, защото заслужават.

26

Да уточним

преди 2 години

А Мика Зайкова е по-страшна и от двете.

25

Анонимен

преди 2 години

докога тази изумена дъртачка и Иван Нейков ще се изказват?

24

Петя

преди 2 години

До Христо Христов - Ти Ристьо си едно изключително т.ъ.п.о И до лно ..пр..обно парче, което дрънка само откачени работи и кога как му изнася.Разкарай се и си бръщолеви простотиите някъде при такива умона.. сметени като тебе.Аман от лустросана безделници и про.....Ста...ци като тебе

23

Анонимен

преди 2 години

"Важно е да бъде решено на кого и как да бъде помогнато" е как на кого, на ваксинираните, другите не слушат и ще им дърпаме ушите.

22

Анонимен

преди 2 години

Ех баба Мика е по-откровена от онова недоразумение начело на ЕЦБ- Кристин Лагард, казва ДВЕ много важни неща: 1. Инфлацията изобщо не е преходна, както нагло лъже Лагард и второ2. Ефекта от инфлацията е опустошителен, защото прави бедните -мизерно бедни а богатите-свръх богати и всичко това под прикритието на пандемия, и не не е виновна пандемията за инфлацията,защото супер разхлабената парична политика на централните банки е причината, напечатаха планини от пари, раздават кредити като пуканк

21

Анонимен

преди 2 години

защо не благодари на нещото дон Чалгаре

20

Баба Мика е като Ванга, мине не мине и вземе че прогледне ... тя им каза и на предишните две метежни правителства, че са се провалили, но те везеха че се преналяха в "ПП...ПППП и СиЕ" и пак затлачиха Парламента и държавата, за съжаление мър.шата в народа е повече от допустимото и затова ще ни управляват мун.човци, рашкоФци и кирчовци ... !!!

19

Асан

преди 2 години

Учила само политикономия и история на БКП :)))

18

Асан

преди 2 години

Дърта комуниска :)))

17

Анонимен

преди 2 години

Ако не изгоним Кокорчо и Канадеца инфлацията ще стане и десето цифрена. Канадеца от както хиди пре лайнерката започна да прилага политиката на моркова и тоягата. Ако таки си мисл че ще просперира много се лъже. Хубавото е че има такива като Възраждане да им затягат примката. Ще ги видим и тези от ИТН какви ще тги сдъвчат нещо не чувам искания за намаляване на субсидията на 1 лев Май и ми се усладиха милионите. Големи патриотари се оказаха. Златно пръстче и те станаха. Накрая ще изпаднат от борда

16

Татко Зайков

преди 2 години

Майка Зайкова се затъжила, но право хортува другарката.

15

Анонимен

преди 2 години

Ще се сетят че реалния проблем не е виру3чето, което забърсва хора на 60+, ами е инфлацията. Като почнат хората 60+ да опъват кълките от глад и мизерия, тогава вече е страшно, щото за това няма нито лечение, нито ваксина.