36

Един

преди 2 години

Тези с конкурс за противници ли ги избират, и този е твърдо на първо място, интелигентен подход-разбирай от една година едни и същи индивиди-не са лекари, а плашила,от сутрин до вечер плашат и заплашват а сега подкупват, много интелигентно,или те са *** или мислят другите за такива

35

Нане

преди 2 години

За тоя има ли в таз територия психиатри и психолози... Така да му помогнат на човека... Инче аз таквиз искам лично да ги дера живи... Знаете ли, как пищят...

34

славянин

преди 2 години

Почтено е поне един ваучер за погребение да раздават на набодените пенсионери, не да товарят близките им с такива разходи!

33

DussetO

преди 2 години

Кон за Кокошка. Взима някои беден дядо 75 недай-боже. Приключва след време ( не много дълго ) и се спестява пенсия за години. Доста добра сделка нали ? Тези ще горят в Ада за лъжите и машинациите си. Весели празници ! Пожелавам на всички да сме здрави и прозорливи !

32

Щирлиц

преди 2 години

Препоръчвам тези 75 лева да бъдат изплащани веднага след "ваксинирането",че току виж останали за следващия пенсионер мераклия.

31

Анонимен

преди 2 години

Значи купуването на гласове по изборите се наказва а този вид изнудване не

30

до 24 от славянин

преди 2 години

Всички нормални сме трогнати от ''християнската загриженост'' на ваксинатори и нарковаксъри да не умрем от ковида! От всичко друго може - от глад, от студ, от мизерия и от всичко останало, но от ковида не трябва да умираме, защото ако умрем от него директно отиваме в ада, затова и трябва да се набодем със ''еликсирите''!

29

Човека Пингвин

преди 2 години

Тия 75 лева няма да стигнат за 1 кубик дърва.По добре им обещаите опрощаване на сметката за ток през януари

28

Анонимен

преди 2 години

До Аз Клавдиипо скоро даваме ти 75 лв. да знаеш вече за кой да гласувашпродължаваме промяната

27

славянин

преди 2 години

Така дресьорите награждават цирковите животни - дават им по някое бонбонче за добре изпълнения цирков номер!

26

Аз Клавдии

преди 2 години

Това ми звучи като:Давам ти 50лв. да гласуваш за Герб.

25

Анонимен

преди 2 години

Интелигентен ли хаха това ми прилича като купуването на гласове от маалата

24

Анонимен

преди 2 години

Въобще не е интелигентно, като се има в предвид колко са бедни пенсионерите си е изнудване в най-чист вид!

23

Анонимен

преди 2 години

Най-правилната фраза в Българския ефир, актуална по всяко време е: "Боже, какви *** стоят начело на Българската държава". Пожелавам им на всички "интелигентни" политици и ковид експерти да живеят дълги години само със единствено и само пенсията платена от България на прага на бедността. Цинични из-роди

22

И в същото време

преди 2 години

Показват в другите страни как дават по 300? , а тука нашите папардаци ше се радват на 32? , защото са ги принудили да си бият неясен химикал в организма !!! Това не е подигравка....а жива гавра !!!

21

Анонимен

преди 2 години

До Моментатор - Интересно че в ЮАР с неваксинираното население имат същия резултат - разболяват се десетки хиляди дневно, но не умират. А де...

20

Анонимен

преди 2 години

Интелигентен подход? Защо не се гръмнете направо и освободите политическата сцена? Повтаряте Бойко...направо сте жалки

19

ЦАРЯТ Е ГОЛ

преди 2 години

Да, запознат съм с приказките които разказват на слабоумните ваксизависими. Само най-интелигентните могат да видят вълшебният ефект от псевдоваксините. Точно като в една друга приказка.

18

АнонимеН

преди 2 години

ТОВА Е ***-ОТА КОЙТО КАЗА, ЧЕ ВАКСИНИРАНИТЕ ИМАТ ПО-ДОБЪР ИМУНИТЕТ ОТ ПРЕБОЛЕДУВАЛИТЕ!!! А , ЧЕ ПОДХОДА Е ДОБЪР ЗА РАДЕВ В ТОВА СПОР НЯМА! ИМА ПЕНСИОНЕР ИМА ПРОБЛЕМ!

17

Моментатор

преди 2 години

До ЦАРЯТ Е ГОЛТъпите българи не разбират че не става въпрос дали ще се разболееш а дали ще умреш. Може и 100% да се разболеят на запад но няма да умрат. А бай Гання ще опъне краката.