56

Анонимен

преди 2 години

"Купуването на гласове е престъпление" това не е ли същото?

55

Дедо Риц

преди 2 години

КИРО Канадецо- Гоум Хоум в Канада!!!

54

Дедо Пенс

преди 2 години

Да се ваксинира на КирчоУ Канадчето баща му,та да даде пример!!!

53

samba

преди 2 години

Да, направо пращят от интелект - повече ваксинирани пенсионери = по-малко пенсионери, получаващи пенсии (мисля, че схващате какво имам предвид).

52

Анонимен

преди 2 години

Оставете хората на мира бе ,проклетници долни ,който иска да се ваксинира , това е личен избор ,а вие си стегнете болниците за да може който има нужда от болнична помощ да я получи адекватно , много хора изкарват вируса без да влизат в болница ,защо между другото частните болници не се използват ,след като държавата ги финансира ,къде ви е ,,промяната ''?

51

Анонимен

преди 2 години

Поредния ***

50

Абе

преди 2 години

kaput развързан, как пък го прецени, че е "интелигентен" подход? Излагаш се като кифладжия, пардон - симидчия.

49

Тралала

преди 2 години

Всички са много интелигентни, като чакат да им отпуснат евросредства. Борисов засега е най-интелигентния, защо успя да прибере най-много пари.

48

Тралала

преди 2 години

Ако сте достатъчно интелигентни ще знаете, че никой не ви иска. 40% гласували общо за всички партии в това число маали и всякакви други на държавни и партийни помощи.

47

Тралала

преди 2 години

Инфлацията, която стопи много повече пари на всички е също много интелигентна, доходите на хората да не стигат за нищо и да чакат помощи е супер интелигентна. Тия красиви интелигенти ще направят комузма да изглежда справедлив спрямо най-новите интелигентни решения.

46

Браво, Симид

преди 2 години

И Хитлер не би го казал по-добре.

45

Диана

преди 2 години

До Последни Новини Какви ти последни новини, това отдавна се върти из интернет - го говори един от учените, дълбоко ангажиран с разработката на ваксини..За деца казва ваксините са опасни и то сериозно опасни! Аз си го обяснявам това с факта, че техните органи са много малки, а ваксината е за голями хора /с голями и напълно развити органи, които не растат вече/..Никога не съм чувала нещо за това, че дозата е различна при децата, например...

44

Диана

преди 2 години

Много умно! Значи, спестени пари за хоспитализация..Ха-ха-ха..Или може би-спестено погребение..Що за простотии? Може ли така да се говори? Що за хора са това?!..БСП И СИЕ ВЪН ОТ ПОЛИТИКАТА! Бойко никога не би казал нещо такова, а тези, говорящите, слушай ги само какво говорят и започвай да по.връ.щаш...Отново манипулират и шантажират! Могат ли тези "политици" да направят нещо политическо, питам аз и не търся отговор! Безсилни са да накарат хората да направят нещо добро дори за себе си...

43

Последни Новини

преди 2 години

ако не вярвате - чуйте го сами - БеличКият Тедрос, Етиопският Комунист на СЗО и личен слуга на ЖиЗинПин, се изпусна на Жива пресконференция, че с КОВИД ваксините Убива малките деца! вие ми кажете Фройдово изпускане ли е това или какво точно, но факт - каза го!!

42

DDD

преди 2 години

Докторче, не знам колко точно е "интелигентен" този подход, но със сигурност е обиден!... Нямате ли поне малко срам бялата мафия?...

41

Хитро

преди 2 години

Правилно, хем му дават на пенсионера 75лв хем му предпазват живота. Още по интелигентно ще е да въведат данък антиваксър и от там да съберат парите.

40

Анонимен

преди 2 години

75 лева ли струва един човешки живот?

39

Da

преди 2 години

Дискриминация, манипулация, фашизъм!

38

Анонимен

преди 2 години

Поредната гадна новина точно преди Коледа! Действува като погребален поздрав.Явно тия хора освен че не са християни, но са и врагове на християнството, осветиха се кои са.Весела Коледа на всички , а враговете пари да не видят.

37

пенсионер-ветеран

преди 2 години

погребението излиза 2000-3000 лева, за 75 лева не става да поема риска за да в брюксел са доволни!