16

Гневен

преди 2 години

Набеденият за" интелигентен подход" си е гнусна долнопробна гавра с възрастните хора! Оставени да измират от глад и мизерия през последните тридесет години и подложени на чудовищен геноцид,сега са принудени да изтърпят и нечовешко унижение! Управниците милионери решиха,че като ѝм подадат моркова, всички пенсионери ще се избият да ги набоцкат с отровите на Гейтс!!! Това е доказателство,колко малко познават народа ни!Пенсионерите не са амеби,нито чехълчета,господа неадекватници! Позор за автора!!

15

Анонимен

преди 2 години

Много ми напомня подхода на Борисов и това е една многоооо *** идея защото е подигравка с пенсионерите получаващи ниските пенсии а работили по 40 години за държавата

14

интересно

преди 2 години

Всяка глупост на новото правителство се представя като интелект.

13

Анонимен

преди 2 години

Баба ми си оправи кариес - ще има ли поне 20 лв добавка, като са се загрижили да поощряват здравето на пенсионерите...

12

Анонимен

преди 2 години

Защо само на пенсионерите ще дават по 75 лева. И аз съм над 65 години, но нямам пенсия още защото дълги години съм бил безработен. Сега трябва да работя каквото и да е , зада си сопълня стажа. Какво прече на Киро канадеца да даде на всички по 75 лева стига да имат навършени 65 години , без значение дали са пенсионери или не.

11

Креативист

преди 2 години

Идея за креативна реклама - българи в традиционнни носии ходят по улиците на различни европейски градове - без маски на лицата. Освен тях, улиците са празни. От прозорците на сградите се показват местните жители - германци, датчани, белгийци - с добре поставени маски - и размахват телефони със зелени сертификати. Чува се на различни езици "ваксинирай се и се прибирай локдаун" В далечината блесва светлина и се разтварят златните порти на ваксинационен пункт. Българите тичат към него.

10

Бay

преди 2 години

премиера все повече ми допада. Умен подход. Да се намали натиска към болниците.

9

ЦАРЯТ Е ГОЛ

преди 2 години

Как да ме убедиш мен в България да се набода за пръв път в момент когато в най-"ваксинираните" европейски държави имат рекорди по заболяемост и ги напъват за трета и четвърта инжекция? Как креативно ще ми го рекламираш? Как?

8

Мдаа

преди 2 години

"Това е вече тотална комедия, страната с най-пропаднало здравеопазване в ЕС се е загрижила за хората и ги агитира да се ваксинират с нещо, което не предпазва"=/=/То нещото ако само не предпазваше нямаше да е никакъв проблем. Проблемът е, че то УБИВА. Не веднага на момента,а малко разсрочено във времето за да не се усещат балъците.

7

Тюх, язък

преди 2 години

Възраст имам, пенсия нямам.Иначе щях да се наредя още в 4 сутринта да съм първа на опашката. Зер такъв келепир изтърва ли се. Кога друг път ще ми се падне да се продам за 37.5 евро.Или може би сребърника.

6

Продължава Подмяната

преди 2 години

На дискриминацията по здравословен признак вече й казват интелигентен подход. Значи така ще работи Кирчо Лъжливото - чрез подмяна на понятията.

5

Анонимен

преди 2 години

Бе тва не е ли дискриминация по здравословно състояние? Де спи комисията по дискриминация?

4

Анонимен

преди 2 години

Това е вече тотална комедия, страната с най-пропаднало здравеопазване в ЕС се е загрижила за хората и ги агитира да се ваксинират с нещо, което не предпазва :)

3

Batman

преди 2 години

И АЗ БИХ КАЗАЛ МНОГО ДОБЪР ПОДХОД, ЕТО ЗАЩО ГО КАЗВАМ НА ТЯХ ИМ ПРЕДЛАГАТ ПАРИ НА ВЪЗРАСТНИ ПОНЕЖЕ ТЕ ЗНАЯТ ЧЕ СЛЕД ВАКСИНА НЯМА МНОГО ДА ОЖИВЕАТ ШЕ ИМА ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ ОТ ТОВА ЧЕ ЩЕ Е С ФАТАЛЕН КРАИ СЛЕД ВАКСИНА.. А ЗА ЖАЛОСТ МНОГО СТАРИ ЩЕ ПРИЕМАТ ПРЕДЛОЖЕНЕТО ЕДНИ 75ЛВ.. МНОГО СТАРИ ХОРА ЦА ТЯХ Е ДОСТА ДА ПРЕЖИВЕЯТ С ТИЯ ДОБАВКИ 75ЛВ.. НО ТИЯ ДЕТО ГИ ПРЕДЛАГАТ В АДА ЩЕ ГОРЯТ. ИМА БОГ ДА ЗНАЕТЕ ТОВА..

2

Вирус

преди 2 години

Много добър и тарикатски подход. Антиваксърите без пенЦии, без право да фъркат със самальоти и без шанс да пазаруват из шопинг центровете. На ви Нова Година с новата коалиция.

1

Анонимен

преди 2 години

Едно нещо имам да кажа. ТРИ-БУ-НАЛ!