247

Само от Любопитство

преди 2 години

колко още ще ги търпите, отнеха вече 2 години от Живота ви и ви поробиха с Милиарди външен дълг за да ги приберат в джобчетата си под формата на АнтиПандемични Мерки, само дето Смъртоносна Пандемия - няма и това е Очевадно и за Слепите!!

246

Анонимен

преди 2 години

ЗАТВОР ЗА МАСОВА МАНИПУЛАЦИЯ И ПАНИКА! ОМИКРОН Е ПОЧТИ БЕЗОБИДЕН ЩАМ!

245

Erick USB

преди 2 години

Има ли умрели от омикрон?? Нема ... Айде да се разкарат с тия глупости бури ,цунанита тем подобни.. видяхме колко пазят ваксините ,нема що !! Няма да се ваксинирам с тая измислица

244

Бустерче

преди 2 години

Този радиоактивен мизантроп изпълзя от блатото и пак почна да ръси инфантилни глупости. По цял ден нищо не прави - поне да чете Lancet - хората са го обяснили кой кого и колко заразява. Както и няколко водещи немски и испански професори с официални публикации (за графена).Когато Lancet говори - лекарите просто мълчат и слушат !

243

Анонимен

преди 2 години

Според КУКУнчев - "кръвожадното цунами - ККЦ" ваксинираните предпазват околните, а самите се раболяват - следователно разнасят вируси повсеместно.

242

Анонимен

преди 2 години

Според историците 30 сребърника се равняват на около 10 000 евро. Да не обиждаме Юда, сравнявайки го с нашите продажници.

241

чок

преди 2 години

"Има седмици, в които нямаме нито един ваксиниран починал" - Кунчев ЛЪЖЕ НАЙ-НАГЛО!!! Справка - за последното денонощие 15% от починалите са били ваксинирани. може да го проверите.

240

Анонимен

преди 2 години

Като е цунами в западна Европа, защо не спрете временно чартърните полети с туристи за ски курортите?? Къде ви е превенцията в Бг, навсякъде вземат мерки само Бг с отворени порти.

239

Георги

преди 2 години

Ваксините пазят срещу определен щам.. както всяка грипна ваксина. Трябва да се слагат всяка година и пак няма гаранция, че си 100% защитен. Естествения имунитет е най-добре.. До сега не съм чул човек да го е изкарал веднъж и да умре при второ разболяване.. иначе има много които го карат по няколко пъти. Но повтори ли те, е като лека настинка..

238

,

преди 2 години

Гледахте ли я онази ***, вчера по новините, която си ваксинираше дето. Как ще обяни след врме на малкото момиченце, че е била *** кофа и затова е навредила на детето си.

237

до 256

преди 2 години

Като гледаш най-ваксинираните държави какъв го ядът, ние тук сме китка. Така, че извода е, че ваксините са вредни за човечеството, а такива като теб послушковци, да си слагат пета доза и стоят в мазето да умрат някога. И какво се оказа, че с ваксини или без ваксини пика е 230 дена, после всичко се нормализира.

236

do 265

преди 2 години

Никой не ти е давал гаранция, че ще живееш с орлите :). До преди 200-300 години са живели по 30-40години. Слагайте си ваксини, стоите си по домовете.. кой както иска да се пази. Както виждате никой няма дерт нито за вас, нито за децата ви. Европа се надупкаха и сега пак ги затварят. Повечето хора го изкарват леко вируса.. Все пак основната цел на този вирус е да се намали населението на земята, а мерките са хибридната война.

235

Анонимен

преди 2 години

Ваксинираният пазел най-вече околните. Не, Кунчев, както го каза по-нататък, ваксинираният пази най-вече себе си. Ама трябва да ми вменяваш вина, нали Кунчев, да ми натрапиш вина, че съм отговорен за здравето на другите около мен. Ама няма да мине този път. Аз се ваксинирах, за да предпазя преди всичко себе си. Но този до мен може да направи същото без да плаща и стотинка за това. А той не го е направил. Но аз пък няма да мисля за него. Няма да стане, дори и този до мен да умира.

234

Муахаха

преди 2 години

Цунами от какво - от С0поли ли?!, щото Омикрон е Хрема!

233

Бay

преди 2 години

До До Бау еми изкара ковид ....

232

Анонимен

преди 2 години

Тоз така и не разбра, че набързо скалъпените "ваксини" са причина за появата на нови щамове, и ще продължават да се появяват и нови, и нови, ама така е с този масов експеримент, вие какво очаквахте??

231

До Бау

преди 2 години

Не говоря за холограма. Остарял е с поне 10 години. А очите му.....

230

9

преди 2 години

Този няма ли да го задържат за всяване на паника. Герберсаки плъх гаден.

229

аа

преди 2 години

бедни ми бедни кунчев защо не умря от короната поне да станеш герой, сега вече всички те еават

228

Бay

преди 2 години

пак холограма! Прекалявате!