307

БРЦК

преди 2 години

Кунчев лъже *** и краде .

306

Борнео

преди 2 години

Този индивид нито е виждал цунами, нито военни действия, но пък с охота ги произнася.Както и повечето с по няколко титли преди името, които "водещи" медии ги показват ежедневно.Защо за Сербезова се впрегна гешефтурата, а за тези паникьори си трае?

305

Кунчевопитек

преди 2 години

Кунчев изпълзя отново! Кунчевопитеците да оставят на мира мислещите хора, които не желаят да им се променя ДНК-то. Идват прекрасни християнски празници и лгбт глобалистите искат да сеят страх отново, нали?Кирчо бе подготвен и пратен тук от тях да съсипе останалите ценности и морал в България!Желая ви светли Коледни празници! Бъдете здрави и мислете! Графена ще ви отнеме това свойство скоро!

304

Додо

преди 2 години

Кой? Пламна най ваксинираните.Не пипай те децата ако искате си сложете и по пет дози.

303

ганЮ е проста путка

преди 2 години

"Кои страни пламнаха... Ами най ваксинираните." no comment.

302

Observer

преди 2 години

Кои страни пламнаха... Ами най ваксинираните. Факт. Защо? Дори и да не си специалист е ясно че вирусът търси приемник, колкото повече има толкова повече губи силта си. Телата ни създават натурална защита коята е адаптивна към различни варианти. И така постепенно се създава така нар. Имунитет. С ваксините само забавяме това което неминуемо ще се случи,т.е. вирусът да мине през всички. Но пък с ваксините се направиха огромни ПАРИ, затова ни гонят до дупка. Колкото повече, толкова повече... Факт

301

ганЮ простака

преди 2 години

е по-умен от вируЗа.

300

Наблюдател

преди 2 години

Ваксиналният пророк Кунчев оцеля след двете дози на Пфайзер. Време е да поведе стадото от зомбита през пустинята.

299

Анонимен

преди 2 години

Да, така е! Има карта на ваксинацията и заболелите на всички държави. Ами направи справка и виж че там са така щото са ваксинирани. Напиши в търсачката,, ваксинация България,, или,, карта на конавирус,, за днес. Направи справка и изненадата ще е голяма!

298

Колега

преди 2 години

Когато медицината се избута от политиката и последната започне да лекува се получава този резултат.Не може като папагал да повтаряш звучени фрази от авторитетни западни източници,завъртяни от аторитетни медии и облечени в заповеди от политици готови на всичко за да запазят властта си.До сега се вижда,че вируса е много адаптивен и скоростта на мутациите му изпреварва ефективността на ваксините.Да,за сега ваксините нямат алтернатива и спасяват животи,но не са това за което ни набиваха в главите.

297

Поправка

преди 2 години

на лъжата която и сам знае че е такава..заради "ваксините" е

296

Ха ха

преди 2 години

Кунчо раскажи ни колко леко прекара ковида като ваксиниран

295

Анонимен

преди 2 години

Престъпник, ще си плащаш някой ден.

294

Анонимен

преди 2 години

Този ли какво е цунами?

293

коптор

преди 2 години

До АмиВСИЧКИ *** КОИТО ПОЗНАВАМ СЕГА СА АНТИВАКСЪРИ!

292

Ами

преди 2 години

''а вирусът ще вади нови варианти''.. Вие продьлжавайте да ''ваксинирате'' доброзорно хората и ще има нови варианти разбира се. Как бьрзо и удобно се забрави факта, че вакснати индивиди сьздадоха новия вариант.

291

Шах

преди 2 години

Нормално е .Всичко е нормално.Не зависи от нас хората.

290

Анонимен

преди 2 години

Мда цунамито трябва да прикрие страничните ефекти на ваксините. А в държавите с над 80%ваксинация почнаха и да си мрът набодените.

289

Само, че..

преди 2 години

Това цунами е за ваксинираните. Данни от Дания показват, че ваксинирани се заразяват 6,7 пъти по-често от неваксинирани и при тях преминава по-тежко така, че..

288

Анонимен

преди 2 години

Аз пък викам да е потоп от тъпотия, какво ще кажеш кунчо?