287

Този няма ли..

преди 2 години

.. сега с новото правителство да го сменят или дългата ръка на фарма индустрията се е погрижила правилните лица да си останат по места и да си бълват глупости ? Всичко, което казва тук се оборва с данни и изследвания от Англия и САЩ. Всеки може да се поинтересува и сам ще се убеди, тези данни не се крият дори. Човек само трябва да спре да слуша тези продажници и да започне да чете и мисли.

286

До 313

преди 2 години

Ясно четенето не ти е приоритет. Точно Африка е пламнала с Ковид. Ама там и тъй и тъй си *** , а и статистика се води 1 към гьотере.

285

Додо

преди 2 години

Хахаха, нима? Ама нали уж ваксините пазеха бре, канап нйеден?! Нали уж ГМО експерименталната терапия беше ваксина? По-голямо падане по очи на опашатата лъжа Ковид Ваксина не може и да има! Защото Отровната Игла, както се ДОКАЗА, не само не предпазва, но и разболява! Затова в Африка при 5% ваксани Ковид почти на съществува, а във СССР 2.0 (ЕС) са пламнали! Крайно време е някой да се качи на сцената и да изкрещи ЦАРЯТ Е ГОЛ!

284

До 307

преди 2 години

"Не знам от какъв зор толкова го търсихте, къде е, та къде е."=/=/Търсихме го да го питаме колко леко се кара ковида когато си набоден като таралеж.

283

САМО НАПОМНЯМ

преди 2 години

СПОКОЙНО НАРОДЕ, КАКТО КАЗАХ ДОСТА ОТДАВНА,ПЪРВО - НЯМА "ЧИСТИ" ОБЛАСТИ. ВТОРО - ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ ЛИЦЕМЕРНО НИ ЗАБЛУЖДАВА, ЧЕ СЕ "ГРИЖИ" ЗА БЕЗОПАСНИ ВАКСИНИ. И ВЪПРЕКИ ТОВА НИЩО СТРАШНО. КОВИД 19 АПРИЛ,МАЙ ПЛАВНО ПОНИЖАВАНЕ. ЮНИ,ЮЛИ,АВГУСТ,СЕПТЕМВРИ ПЛАТОТО НА МИНИМУМА (15-25% от сега),ОКТОМВРИ ПЛАВНО НАРАСТВАНЕ. НОЕМВРИ,ДЕКЕМВРИ НОВАТА ЧЕТВЪРТА ВЪЛНА. ЗА ВАКСИНА ИСКАМ СПУТНИК V. ИМАТЕ ЛИ?? ОСВЕН ТОВА НЕ ПОДПИСВАМ НИКАКЪВ ОТКАЗ ОТ ПРАВА!!! ЗА ОСТАНАЛОТО СИ ОТГОВОРЕТЕ САМИ.

282

Анонимен

преди 2 години

Този след 3 дози и два месеца прекаран Ковид, пак не поумня! Властта на парите надделява над сивото му вещество!

281

Анонимен

преди 2 години

Не знам от какъв зор толкова го търсихте, къде е, та къде е. Е на, доволни ли сте сега като се появи?

280

Anonimen

преди 2 години

Ми аз живея в Западна Европа и не виждам наоколо цунами

279

Анонимен

преди 2 години

До 2 август 2021 имаше доста седмици без нито един починал, който да е ваксиниран. После започнаха да умират от Делта варианта, срещу който ваксините имат по-малка ефективност и умираха много повече хора, съответно имаше и ваксинирани сред починалите

278

Анонимен

преди 2 години

До spiderТочно така! И този един ден беше неделя, когато по традиция не се регистрират коректно случаите. Ако не се лъжа това беше 5-ти декември! Кунчев е безогледен лъжец!!!

277

Анонимен

преди 2 години

Не е ясно дали в Европа има цунами заради Омикрон. По-скоро многото нови случаи са все още заради Делта. В САЩ и Канада започна цунами заради Омикрон.

276

spider

преди 2 години

неговия коментар. Има седмици, в които нямаме нито един ваксиниран починал Какъв лъжец През последните 60 дни имахме само 1 ден, когато не бяха регистрирани ваксинирани смъртни случаи с covid 19, и той твърди, че имаме седмици, в които никой не умира С изявление като това, което толкова лесно се проверява, този човек трябва да подаде оставка СЕГА.

275

absurd

преди 2 години

Кунчев ,осъден си на смърт,няма да ти се размине

274

Анонимен

преди 2 години

Я Кунчо II-ри изпълзя

273

Анонимен

преди 2 години

До д-р МънгарсонХапчета и тоалетна хартия за теб.

272

Анонимен

преди 2 години

Да им се смеем. ДРуго не остана. Кунчев е във война със себе си.Кико канадчето е анимационен герой.Направила жена му магазин за нещо си, назначиха го от чужбина.

271

Анонимен

преди 2 години

Не се излагайте, следете новостите във възможностите на ваксините. Това със спасението на бабите отдавна изтече в канала. Сега обещават липса на болести в рая след лека смърт.

270

дедо

преди 2 години

кунка, пиша ог западна европа, няма цунами, да ми го цунеш, продажен кондом!

269

Demonaz

преди 2 години

Този медицински-комунист да се обръсне.Къде се скри щама Муууу? Той да се благодари,че е жив след бъркочите. Махайте сертификатите то се видя,че няма нито чували,нито камиони и нужда от спортни зали направени на болници. Слепили сте? Кой вече им вярва...

268

Холмс

преди 2 години

"За първи път ни призовават да жертваме здравето и бъдещето на децата, за да спасяваме бабите"=/=/ Елементарно, Уотсън - настройват млади срещу стари. Няма нужда никой да се жертва. Кукловодите и техните слуги трябва да пожертваме и всичко ще е наред.