39

Анонимен

преди 2 години

До мак "ес ще спести бая кинти," Техни са си, ще ги спести. Хем не искате да имате общо с "Брюксел", хем им държите сметка на парите.

38

Анонимен

преди 2 години

"Даже не знаеш какво си написал. С други думи, си решен на всяка цена да останеш в ЕС"-------------Пет пари не давам за шбания ти ЕС. И много добре знам какво съм написал. Брюкселския тумор се е разпрострял на всички нива и ще ни струва солено да се отървем от него, справка Британия. Като откажеш да спазваш спорните разпоредби, онези чекид жии могат само да лаят.

37

Анонимен

преди 2 години

Типичните болшевишки методи. Новите либерали са 1:1 със старите комунисти - ако не следваш линията на ЕСсср, то наказания до дупка. И за какво ни беше да сменяме единия съюз с другия...

36

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39 "ц. германия трябва да се унищожи." Ристе, не се крий. Само ти така емоционално и некадърно мразиш германците. :))))

35

Анонимен

преди 2 години

"Германия и Франция могат само да взимат пример." - ц. германия трябва да се унищожи.

34

мак

преди 2 години

ес ще спести бая кинти, които ще може да предназначи за издръжка на ор.ди. Върховно лицемерие на скъпоплатени, живеещи в друг свят и презадоволени чиновници. Хленчат за съдбата на нелегалните, плещят за демокрация, забраняват на правителства да решат, кое е добро и кое не за народите им, щото уж са безгрешни и всичко обясняват с клише за европ. ценности. Но да се чувстваш в безопасност в собствената ти страна, никой да не ти натрапва чужда "култура", вече не е ценност. Мултикулти е мит.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 33 "Референдум по въпроса трудно се прави след анексия" Даже не знаеш какво си написал. С други думи, си решен на всяка цена да останеш в ЕС, но иначе се пенявиш колко са "лоши" от Брюксел. Защо така, другарю?

32

Анонимен

преди 2 години

Унгарците винаги са бамбашка. С тях е невъзможно да се разбереш. Те даже и немски отказват да говорят. Ни инглиш, ни дойче, па за руски ептен. Питаш ги за някаква улица-глупен енген, фаген хаген и ти се пули насреща, а се оказва съседната. Буда и Пеща. Муда и смеща.

31

Анонимен

преди 2 години

Вторият човек в ЕК - Тимерманс получава пари от Сор'ос, за да работи срещу гражданите на ЕС.

30

Анонимен

преди 2 години

"Ами, хайде, правете си референдум и дим да ви няма."--------------Референдум по въпроса трудно се прави след анексия, по-лесно е като просто спреш да спазваш законите, които не те устройват и гледаш как се гърчат брюкселските чер веи. Защото те ще направят всичко за да не загубят територията, което е единственото, което ги интересува.

29

Анонимен

преди 2 години

Орбан е пример за Европа. Германия и Франция могат само да взимат пример.

28

Анонимен

преди 2 години

Ей така си представям образа на Луцифер. Виктор Орбан ли се казва? Даже Боци изглежда по-благ, даже като се разядоса.

27

Бай Тошо

преди 2 години

Правилна политика!

26

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 26 "Като нас дето ни вкараха без референдум ли?" Ами, хайде, правете си референдум и дим да ви няма. Тъкмо сега ви управляват слуги на Кремъл. Щом твърдите, че това е волята на народа - действайте. Този път какви са оправданията ви?

25

Без коментар

преди 2 години

"Филантропът" Дж. Сорос....явно в наши дни филантропията е синоним на чивеконенавист..

24

Анонимен

преди 2 години

"Аз се чудя защо така цяла Източна Европа отчаяно се натискаше да влиза в ЕС?"_________Като нас дето ни вкараха без референдум ли?

23

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 19 "Абе я си взимайте милардите и не ни разсейвайте с глупости, бре!" Аз се чудя защо така цяла Източна Европа отчаяно се натискаше да влиза в ЕС? Абе, защо не си стояхте при руснаците бе? Нищо, не се притеснявайте, където е текло, пак ще тече. Където ви е мачкал сталинистки ботуш, пак ще ви мачка путинистки ботуш. Вие си го заслужавате, защото демокрацията ви я дадоха ДАРОМ, а не трябваше.

22

Анонимен

преди 2 години

Дали някой български политик може да устои на предложението да продаде народа си като засели черни ислямисти?

21

Анонимен

преди 2 години

От статията разбрах, че ЕС финансира самоубийствата и че те са нещо много добре платено. Хубаво, но Унгария на Орбан е страна с характер и тя няма никакво намерение да се самоубива.

20

Мразя унгарци

преди 2 години

Абсолютен мъжкар