79

Вярно ли е,че?

преди 2 години

ЕС се управлява от побеснели третополови психопати,изцяло зависими и ръководени отвъд Океана.

78

Анонимен

преди 2 години

Естествено. След като ЕК открито заявява, че НЯМА да си изпълни задълженията, защо държавите да го правят?!

77

Qqqq

преди 2 години

Нещата не са точно такива каквито изглеждат. Не всичко , което казва В. Орбан е истина. Страните от централна Европа , които са бивши членки на източния блок визирам Чехия, Словакия , Полша и Унгария експлоатират масово украински , а напоследък и молдовски емигранти. Още повече ако говорим за Унгария. Има една група украинци по - границата , които са унгарски преселници и говорят унгарски. Тези същите могат да кандидатстват за унгарско гражданство. Украинците не са членове на ЕС и според ООН и

76

Германец

преди 2 години

"Орбан няма да си плати вноската към ЕС и готово." -- Само дето е нетен получател. Наистина ли си мислиш, че ще я играе тази игра твоят идол? Симпатяга :)

75

Анонимен

преди 2 години

Орбан няма да си плати вноската към ЕС и готово.

74

Анонимен

преди 2 години

Другаре, за две седмици пазарната цена на газта в Амстердам скочи с около 75%. Ши съ евроинтегрираме ли?

73

noema c kumapama

преди 2 години

на ес парите не падат от небето, на ек също. всеки плаща вноска. аз, като данъколатец също, но урсула не пита, а харчи с пълни шепи, като да е кралица на европа. за това англичаните избягаха от това "добро". шуробаджанайките от ек ти дават от собствените ти пари и ти поставят условия за това. изнудване е това.

72

Анонимен

преди 2 години

До Германецщо да го напуска, каза, че започва да го променя отвъре, щото евро*ейският съюз е много далече от първоначалните си цели и замисъл (на кратко казано - идеите се е изврaтили).

71

noema c kumapama

преди 2 години

значи, унгария и полша няма да получат първите траншове за борба с короната, ако не подсигурят безсертификатен и безпаспортен достъп до ес на поканените от меркел. оказна се все пак, че бурбътъ с вируса не е най-важна и чак толкова належаща за многополовата част на европа.

70

Христо Христов

преди 2 години

Евроатлантиците са до едно некадърни деца на бивши пара'зитиращи партийни секретари: Плевнелиев, Цветанов или неграмотни и продажни слуги на БКП и ДС: Паси, Александър Йорданов ...Затова евроатлантиците мразят България и преди гледаха да сме роби на Москва, сега на Брюксел.

69

Анонимен

преди 2 години

Думите на ЕС за "реформи за укрепване на демократичните ценности и свободната съдебна система" отнесени към Орбан и унгарците, звучат много фалшиво. Орбан отстоява точно интереса на държавата. Възхищавам му се на този човек.

68

¶¶¶

преди 2 години

Груба грешка на ЕС с разширяването си на изток и приобщаване на Източна Европа или бивши комунисти и настоящи като този на снимката. Трябва да ги изритат да им стане ясно от къде идват парите. Щото се на ядоха бивши партийни и сега верните на Путин приятелчета дават мозък на Европа защото тяхният прелива от ушите. Орбанчо видя че може да използва имигрантите като политически лост да се издигне в очите на селя.ните маджари и това и направи. Близо ходи преминаваха Унгария без да им каже никой нищо

67

Кико

преди 2 години

Всичко е доброволно,не ти харесва-развод! Дебелата глава, Русия го гледа с интерес! Но вземеш ли Путина, е за вечна "Дружба"!

66

Анонимен

преди 2 години

Не е само той който смята така.

65

Анонимен

преди 2 години

Браво, Орбане! Hacpaната *** еврокочина да го дyxa!

64

Анонимен

преди 2 години

До не си струва НАПУСКАЙТЕ ЕС! ДОВИЖДАНЕ!

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 64 "Дай Боже това да стане!" Не "дай Боже", а действайте. Нали много "искате". С "дай Боже" не става тая работа, а се иска действие и последователност, а не оправдания и чакане на сила свише. Не се притеснявай какво ще стане от Европа. Когато напуснете ще бъде ГАРАНТИРАНО едно ПО-ДОБРО място.

62

не си струва

преди 2 години

До Анонимен 64 Не спори с евросбърканяци!Просто няма смисъл!

61

Анонимен

преди 2 години

О ЕС подкупват с пари-ако направите това ще ви дадем пари. Колко са жалки,но имат насреща си разумни хора,които хич не се вълнуват слава Богу. Другите лигльовци-управленците на другите европейски държави да взимат пример.

60

Анонимен

преди 2 години

"Казвам ви да не се оправдавате и да се измитате барабар със "страната". Останалите европейци ще се оправим и без вас. Гаранция."---------------------Дай Боже това да стане! Само че това, което ще остане в европедерасткия ви съюзец, ще е предимно афро-азиатски микс от подивели аборигени, но това ще е ваша грижа, не наша!