28

Анонимен

преди 2 години

С какво нетърпение очаквам 3-та световна, че ми втръсна от вируса. Много скучен тоя спайк таралеж. Айде нещо по-свежо. Пък аз знам къде да се скрия в бункери. Показаха ни ги по соца като деца и всичко знаем. Ние сме бити кучета.

27

Анонимен

преди 2 години

До . "Ако пуснем вражеско въоръжение на наша територия категорично ще сме засегнати, и то много!" Ами, ние затова станахме член на НАТО, за да не допускаме руски кошшшници на наша територия.

26

Пак по опорката?

преди 2 години

До Анонимен 15: За долари или за евро ще го защитаваш?

25

Има разчет

преди 2 години

Русия ще издържи точно 2 дни срещу НАТО

24

.

преди 2 години

Ако пуснем вражеско въоръжение на наша територия категорично ще сме засегнати, и то много!

23

Анонимен

преди 2 години

До Стамат Ти няма да тръгнеш никъде, това е ясно. Рублофилите могат само да се продават за копейки и да превиват врат под руския ботуш.

22

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Тази снимка там горе можете да я вкарате в Музеят на Лъжата с чиста съвест. Китай не е с Русия,а прави своята национална политика,което е различно от Путиновата стратегия "про Китай", имаща за цел временно да се възползува от нашите китайски братя и сестри. Ще поясня. Путин твърди,че има нужда от национална държава,ала РФ не е друго,а многонационален "компот" с турски произход. Китай в момента нихилира малцинствата от мохамедански произход,защото управляващите там са наясно с турко-еврейщината.

21

Изостанала нация

преди 2 години

Вчера извадиха дрон събран с части от Китай и ЮАР, а чиповете от САЩ

20

Анонимен

преди 2 години

Радев ще се скатае в президенството , човека не е декларирал нищо в Нап и е бездомен по документи

19

Мда

преди 2 години

До Анонимен Русия няма да противодейства на НАТО, направо ще го унищожи. Естествено и тя ще пострада сериозно, затова развива инфраструктура в Сибир, където да премести столицата и индустрията. Къде ще се преместят обаче натовските столици, ако някой изобщо оцелее?

18

Стамат

преди 2 години

Чакаме си повиквателните,да видим имат ли кураж да дадат оръжие в ръцете на българин.Ще тръгна аз на война срещу Русия,защото краварите така си мислят!?Ще си оставя децата,жената,къщата и живота,защото Байдън така казал!!!Ще им се стъжни живота на тия дето си мислят че България ще подкрепи НАТО или Сащ!

17

Анонимен

преди 2 години

До Любопитен "Има ли желаещи да умират за американския интерес? Нека заминават, ще ги изпратим с почести! Но да не ангажират с каузата си тия, дето не желаят..." А за руския, за руския има ли? Има ли някой, който иска да си докара отново комунистически бит, политически терор, информационна изолация и забрана за пътувания без специално разрешение?

16

Въздухар

преди 2 години

Русия няма достатъчно съвременно оръжие за да противодейства на НАТО. Путин се надува като пуяк

15

ЦИНИК

преди 2 години

Твърдо казвам Не на войнътъ ! Стане ли войнъ ептен жа ,а фтасаме ! Такъф ша го ядем ,чи ни ми съ мисли ! Тоо язе и дъ мислам могу нимоа де ,от от кадя толкоз акъл ? Ама колкото *** иам ми стига ! За ко мий повеке ?

14

Анонимен

преди 2 години

Радев и Кирчо пръв да нарамят пушки , триморци

13

Анонимен

преди 2 години

Пръв ще се запиша доброволец. Ще защитавам демократичния свят

12

Анонимен

преди 2 години

Конфликт не мисля че ще има, но ако Русия влезе в Украйна самите украинци ще се приберат у дома и ще се приключи с тази история.

11

Анонимен

преди 2 години

Целта на въпросното "укрепване" при евентуален конфликт е ние с румънците да ядем бахура, вместо запада.

10

Вече сме засегнати

преди 2 години

Не виждате ли че заради Русия комунистите управляват отново България

9

Анонимен

преди 2 години

Да българчетата с калните *** ще са пушечно месо , докато на Запад жулят кокаин и ядът черен хайвер . Извинявам се но е така