508

Българин

преди 2 години

Интересно дали сега ИТН ще инициира референдум по един толкова важен за българския народ впрос с цел да се избегне взимането на решение водено от чуждестранни импириалистични интереси. Дали близките на премиера ще останат в България при евентуален конфликт и наравно с хората ли ще бъдат?

507

БКП

преди 2 години

Русия винаги се отбраняавала .Славяни - билили са ,и пак ще бият..

506

Анонимен

преди 2 години

Как не се спреха с тая сигурност и демокрация. До оня ден висяха в китайско море, Иран и Северна корея щяха да оправят сега Украйна е на ред. Оправете страните около вас, ние в Европа ще се оправяме сами.

505

Хахахаха

преди 2 години

НАТО сме ние. Ние не нападаме никого. Рашунгерите заливат с човешка маса съседите си от векове.

504

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Защото ако не действаме днес, утре ще нахлуят и на наша територия. Руските ракети в Калининград са също на десет минути от Берлин, ама немците не реват. Уж ''отмъкнали Крим под носа на американците'', пък сега се жалват че украинските ракети били близо до Москва. Ами да мислят преди да крадат територии. Ц.и.г.а.н.с.к.а работа

503

Анонимен

преди 2 години

Ние сме най-готините хора в света пием руска водка с кола за баланс!Хубави празници на всички!

502

дядо йоцо гледа

преди 2 години

До Конфликта...между Русия и НАТО е конфликт между България и Русия, защото ние сме в НАТО. Нашите момчета са натовски войници. А Русия няма защо да се чуди че Украйна иска в Нато, след като нахлу на нейна територия без да обяви война. И този път няма да стоим на страна както през ВСВ, а ще действаме.

501

?

преди 2 години

Кога ще има референдум в България за излизане от НАТО? Никой не ни пита искаме ли да сме там. Сега ще разберем колко са истински и новите "патриоти" - дали ще инициират референдум или не. Българският народ никога няма да се изправи срещу Русия и всеки, който призовава за това, бива низвергнат и намразван от нашият народ.

500

Конфликта...

преди 2 години

между Русия и НАТО е конфликт между Русия и НАТО.Това не засяга България по никакъв начин и не е далновидно да се мравката да се вре там където се разхождат слонове.Ние си имаме конфликт с Мъкедония, повече от това не ни трябва. Инак ако има БГ "патриоти" нека фащат пушкалата и да отиват на Донецкия фронт :)))

499

ХАХАХХАХА

преди 2 години

Като гледам снимките товарищ Путин вече се изживява и като съветски президент и на Китай...

498

:-)

преди 2 години

Статията е манипулативна, все едно има конфликт. Вие да не сте гледали от атомното куку бре. Дали ракетата лети пет минути или десет минути все тая. Ако стане ядрена война човечеството приключва и затова няма да стане, висчко е един дипломатически театър Русия да не се намърда и в Киев.

497

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Подкукуросъан от един човек,който погрешно приемах за свой приятел(евреинът napaзuт Робърт Леви) гласувах за СДС. Отказах се от сините точно преди гласуването за napaзuта Педър Стояноff. При безчестните щатски бомбандировки на Сърбия отидох със сълзи на очи в Сръбското посолство и може би бях първият,който се подписа в една тетрадка в защита на сръбските ми братя и сестри. Днес Българите трябва да обкръжим американските бази,докато не бъдат унищожени!

496

Меркел е виновна

преди 2 години

Пастрои северен паток 2 и развърза ръцете на лудото кремльоско жужеАко тръбите минаваха само през Украйна война нямаше да има

495

Анонимен

преди 2 години

Малкото човече в Кремъл иска да измести фокуса на проблемите си в Русия... извън нейните граници. Затова дрънка оръжия близо до Украйна.

494

Анонимен

преди 2 години

Първата ракета "подарък" за евроатлантическите ценности ще дойде в София на 4 януари в 22;37 часа.

493

Анонимен

преди 2 години

На американския сомолетонасач Донал Кук - една ракета Топол РТ- 2 .Ще има и водолазен туризъм

492

Анонимен

преди 2 години

Русия винаги ни е разглеждала като послушен васал и робската психика на путинофилите го потвърждава. Добре, че обърнахме курса към Европа, да се освободим малко от евразийската диващина, макар че ще е дълъг и бавен процес, българинът от ракийка, чалга и путинско-шкембевоеводска наципатриотщина трудно ще се откаже.

491

Анонимен

преди 2 години

Вие си позволявайте да променяте съдържанието на написаното от мен.Вие ще се пребоядисате в най-скоро време.Простакът не обича учени и интелигентен, образовани хора.Никъде не съм писал за президент. Вие сте го дописали. Искяам да ви кажа, че има възмедие.

490

До Неее

преди 2 години

"..През 20 век загубихме 4 войни.." - Голям праз, където четири там и пет. Важното Ънкъл Сам благосклонно да ни даде безвизов режим за да има къде да емигрираме, когато от България остане пустиня.

489

Анонимен

преди 2 години

Основниятвъпрос е -ЗАЩО!Каквото и да измислят американците, то е с цел оправдава агресията и алчонстта им.Не говоря за гражданите, говоря за кастато, която сложи *** за президент, дза да ограби още нещо.Признаха , че ООН е тяхна организация, която трябваше да осъди главолрезите за престъпления към човечеството. Да изброявам ли войните и съсипаните икономики? Защо превръщат неморално в морален проблем икономическия възход на Китай и защо ние сме длъжни да сме на това мнение. ?!?