468

Чичо

преди 2 години

Ако вкарат натовски войски в България,то тогава ние автоматично се превръщаме в цел за руските ракети.Тогава няма да има,,ама ние сме братушки,,България ще стане едно голямо стъклено петно.

467

До ftj

преди 2 години

..."...Мазното Жуже ви поздравява...."....каза мургавелата с БГ лична карта и зарови муцуна в пачата ;)))Бе що не си заминете за Индия или Турско след като тук не ви изнася ? Само ще ни докарате някоя беля на главата с простотиите си.

466

Анонимен

преди 2 години

Българи постоянно страда от защита на интересите на НАТО и ЕС,които не съвпадат с интересите на България и търпи огромни финансови и др. загуби.

465

ftj

преди 2 години

Мазното Жуже ви поздравява на "македонски" език, а вие продължавате да му цАлувате малкото "пищовче"-мизерни майцепродавци сте, но не сте БЪЛГАРИ!!! Избрахте си поредните НЕ-българи да ви "управляват" докато служат на интересите на злобния креМлински, бункерен плъх!!! Ако чакате Хвърчилото, Чашков и Стефчо да мислят вместо вас-за оплакване сте. *** нещастна....не народ!!

464

атове се ритат

преди 2 години

за нас остават последствията

463

Анонимен

преди 2 години

С тези натовски генерали които ни управляват в момента съвсем скоро руската мечка ще играе в българския разграден двор.

462

И.Б.

преди 2 години

Крайно време е Европейският съюз да съдаде обща отбранителна структура. Не е нужно членство в задокеански военни обединения или в бивши съветски. Да се надяваме да не пламне нова война на територията на Европа заради интересите на влиятелните държави САЩ и Русия.

461

Анонимен

преди 2 години

Натовския генерал Фърчилков сам ще се справи с руската агресия без помощта на НАТО. Това беше заявено от другия натовски генерал Янев назначен от Фърчилков за винистър на Войната. Горд съм че българският главнокомандващ сам ще се справи с есинствения летящ МИГ29 с руския агресор.

460

Анонимен

преди 2 години

Няма да падат бомби...Тази война ще е модерна. Тя не започна ли през 2020 ? Малко ли хора измират всеки ден, за какво му е на някой да руши сгради......

459

Политолог

преди 2 години

Ще засегне разбира се, но не България, а нейните политици като Бойко Методиев, иван Гешев, Корнелия Нинова, Каракачанов, Симеонов и останалите. Особено тези от ДПС като убития Ахмед Доган, Мустафа Карадайъ и Данчо Ментата !

458

До Анинимен 496 :

преди 2 години

...."...Ако паднат бомби къде ще избягаме..."..Странно, до преди малко мургавелите се пънехте да нахлувате в Русия като първа НАТО сила и да трепете гадните руснаци, пък сега Къде да Бягаме ? Егати мургавелите, егати НАТО-то ;))))

457

Grand fader Koleda

преди 2 години

ПОлша,Беларусия,Украйна,Русия са исключително жестоко пострадали от мръсни експерименти довели до първата и втората световна воини . Избити са жестоко десетки милиони наши братя там.Милиони са убити заради обсебени обемно от масови убиици в СССР след 1917 година.Пострадали са пак нашите братя и сестри там . Окупирането на Свободна Украйна от американски диверсанти 2014 е исключително НАГЛО ПРЕСТЪЛЕНИЕ ПРОТИВ ЧОВЕЧЕСТВото..Отровени са десетки милиони..

456

Iordan Ivanov geolog

преди 2 години

Русия ,Украйна,Беларусия,Полша,Словакия,Чехия,Молдавия,България,Македония,Черна гора ,Сърбия,Хърватия,Словения са населявани от ПОТОМЦИ НА СВЕтиЯ ДУХ охраняващ огромни региони вкл на Земята.Повечето републики пишат на славяно български /кирилица/ ползват славяно български черковно славянски песнопения и са Българо ПРавославни вкл Украйна,Русия,Беларусия,Словакия,Сърбия,Македония,Черна гора,Молдавия и Влахия.

455

История

преди 2 години

Както винаги политиците ще ни продадат и като стане напечено ще избягат навън да си живеят с окраденото. Народа да му мисли - както винаги един поръчва, друг плаща сметката.

454

Анонимен

преди 2 години

Ако паднат бомби където ще избягаме, Сърбия, Турция, Румъния или С. Македония никой не ни иска ще умрем като мишки

453

Аз

преди 2 години

До ЕмигрантЕС и НАТО са различни обединения. ЕС е положително. НАТО в този си вид е отрицателно и вредно. На ЕС му трябват собствени въоръжени сили, а не северноамериканските да казват какво да се прави в Европа.

452

noFreeman

преди 2 години

прах в очите... никой никого няма да напада, тия кукли на конци президентите изпълняват една и съща заповед за най-важното - боцкането. Това е малко да се разсеят овцете, че взеха да разбират, че ги тровят и избиват яко...

451

Дано

преди 2 години

че най-после от тая територия "Политически Клондайк" стане държава.

450

Дедо

преди 2 години

Изобщо няма да ни засегне. Само дито ракетите,базите и аскера трябва да се дислоцират методично и на точното място: 1.Вблизост до квартал Бриз гр.Варна с компактно Руско присъствие. 2.На устието на камчия.3.В града на Премянови- Андрей,Красимир и Николай,които развяха високо във висините руския флаг в гр.Бяла.4.На разклона за Емона т.т. Иракли.5.Поморие.6.Южното черноморие.

449

ЖАЛКО,МНОГО ЖАЛКО!

преди 2 години

След космическата атаката на американците Кремъл ще изчезне от лицето на Земята и това е жалко, защото на кремълските джу.джета ще им се размине Хагския трибунал за престъпления срещу човечеството. А това, че българските комунисти няма да участват във войната няма никакво значение за победата над сатанинските сили.