79

Анонимен

преди 2 години

през гръцкия хъб е по скъпа газта нали с румъния трябваше да се вържем баце колко хъба направи никой не работи всички пари в чекмеджетата

78

Анонимен

преди 2 години

"Русия и Китай започват изграждането на втори газопровод след "Силата на Сибир"---------- Да, но не го започват, а усилено изграждат "Силата на Сибир - 2". Русия и Китай започват изграждането на трети газопровод през Монголия в китайския северозапад.

77

Еххх

преди 2 години

Добре че дойде Кирчо да обере лаврите, за да не станат зян !

76

гледна точка

преди 2 години

До 97. И ти си лъжец. Никой никога не е казвал, че всичко е готово на 100, а се завършват отделни етапи. И няма как да го открие след като не е окончателно готово. Глу.пав си.

75

Анонимен

преди 2 години

Смътно си спомням, че финансовия министър Асен Василев се пънеше в една Панорама преди изборите, че ако връзката не стане до нова година фирмата-изпълнител започва да плаща едни дебели неустойки за всеки ден от просрочието. на бас, ме хазната няма да види и стотинка от тия неустойки. Това - първо. И второ: на бас, че и газовата връзка работеща няма да я видим скоро. Защо - можем да поспорим. А че прилича на византийски номер... Който има очи - ще види.

74

Анонимен

преди 2 години

До гледна точка /// Прави си, гледах как лойко прокопа 99% от трасето ръчно с мотика. Бива толкоз заблудени хора, но това вашето е прекалено. В едно си прави обаче, за тия 99%, но това не е свършена работа, а откраднати от лойко пари, 99% са в чекмеджето на буци.

73

Анонимен

преди 2 години

Д0 94. Аз пък ще напиша само едно - че си лъжец. ЗАЩОТО ЮП ГО СПРЯ ОРЕШАРСКИ, ТЪППАНАР, ЗАБРАВИ ЛИ?

72

Анонимен

преди 2 години

До гледна точка "99% от работата беше свършена при Бойко" - това го чувах няколко годин подред. И въпреки това до края на мандата си Бойко така и не откри газопровода, так че не знам колко е вярно.

71

гледна точка

преди 2 години

До 79. Глу.пак, ще я довърши, защото 99% от работата беше свършена при Бойко. *** и лъжците ви долни, *** и манипулаторите гадни.

70

От където си изберем

преди 2 години

"Кой ще доставя втечнен газ на пристанището в Александруполис?" - САЩ, КАТАР, Саудитска Арабия, Кувейт, Австралия, Малайзия, Алжир, Нигерия.... да продължавам ли? Всяка държава където има газови находища и пристанище обслужващо танкери с втечнен газ. България ще купува газ на чистпазарен принцип. Както се договорят продавачи и куповачи.

69

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 83 ... Ние си "измолихме" много неща, основното от които е да нямаме ЮП, пак благодарение на банкянския ... (многоточието е мое, че много неща ми идват за него да напиша). Да, един млрд. куб. м., но щяхме да имаме 1/3 от газта на по-добра цена, на не 100% на висока. Поредната издънка на 2лупа, че че нямаме отклонение от турски поток за нас. Сигурно още много капани ще излизат наяве от герберското управление.

68

Анонимен

преди 2 години

До анонимен 88: пак не си разбрал. Газта всъщност ще е без пари. Ей така. Защото сме много готини.

67

гербер

преди 2 години

До 68. И кое е лъжата бе, жърввул миризлив. Че Бойко я докара до края тази връзка и тези само ще я довършат. Това ли? А чувалите за "Хемус" си ги търси при ченгетата от ДС, които спретнаха и този компромат.

66

Кервана си върви

преди 2 години

Дойде Мицотакис, похилиха се с Кирчо и гърка обеща газовата връзка готова, ама друг път.

65

Анонимен

преди 2 години

Такъв номер му е извъртял,че ще имаме газ на половин цена от настоящия.Ало ГЕРБ не може ли поне за малко да се спрете.

64

реалист

преди 2 години

До факт. Хе-хе, и това те прави по-богат и по-успял ли? Само две неща - първо, такива коментари като твоя "ГЕРБ никога повече няма да са на власт" съм ги чел с хиляди още през 2013, а после знаеш какво стана, и второ, аз пък да ти кажа, че на ГЕРБ хич и не им трябва да управляват повече това т ъ п п о, неблагодарно племе. Страшно си се кефят в опозиция да им гледат сеира на другите.

63

Ай Сиктир

преди 2 години

Колко месеци? Два, двадесет, двеста, две хиляди, двадесет хиляди, двеста хиляди, два милиона... месеци?

62

Анонимен

преди 2 години

До Важна тръба, к.82 Кой ще доставя втечнен газ на пристанището в Александруполис? Кажи бре! Конкретно!

61

Ми добре

преди 2 години

Абе Мицотакис не е като нашия Кирчо от вчера в голямата политика. Такъв византийски номер ще му извърти, че на Кире и детската му градина ще им опадат кътниците от изненада.

60

Анонимен

преди 2 години

До Анонименк.80 Имайте предвид, че този легендарен газ е в количество 1 млрд.нм3/год., а на нас са необходими 3 млрд.нм3/год., т.е. 3 пъти повече. Тази цена на турския газ си я "измолихме" ние, защото руснаците искаха да сключат отделен договор с нас, но мин.Нуша Петкова и Боце Банкянски казаха "не , ние искаме такава цена, която важи за целия ЕС." И си го вкарахме... Сега Сърбия, Унгария, Австрия имат по-ниска цена на газа, който преминава транзит през България, но няма отклонения за нея.