159

Анонимен

преди 2 години

Сигурен съм, че азерите се наакват от смях, като четат как Ганъо се готви да им изкупи газта по 200 долара, докато руснаците продават на 2000 !

158

Анонимен

преди 2 години

"Газта за България идва от Турски Поток - Директно, Газта за Гърция идва от Турция Директно , и Какъв е Смисъла на Този Конектор , Газта да минава от Турция за Гърция и после да идва пак в България - Това е Някакъв Абсурд- да плащаме излишни такси на Гърция "_________________ Лъжа! Турския руски поток няма отклонения вътре в България! Защото... Руският газ НЕ е да нас българите. Той е за Сърбия, Унгария и т.н. НИЕ само го платихме, без да има техн. възможност за газ. Руски е!!! Така те решиха!!!

157

Анонимен

преди 2 години

А какво става с Дънди прешълс и износа на златото ни за англосексите без пари?Искам и аз да съм акционер като бойковата Винетка и да взимам парички без работа.Тук ще проличи що за българин е Киро и ще посмее ли да се опълчи на канадска фирма.... _______________ Фирмата канадска. А собствениците? Попроучете ги първо...

156

Анонимен

преди 2 години

"Много приказки, много снимки. А защо не се казва от къде ще дойде газта?"___________________________ Това се знае отдавна - от Азербайджан, на първо време. Газът им е значително по-евтин от руския на Газпром, имаме сключен договор с азерите. И от други места също. Казаха, писаха, само трябва да се следят истинските новини.

155

Христо Христов

преди 2 години

До Сата НАТО/180"В една нормална държава, такива *** щеше да почне да ги стяга вратовръзката, щом си помислят за такава авантюра." - в "нормалните" държави са същите лъжци и под'логи като тези двамата. Ама де европеиден про'стак да може да го осъзнае.

154

Анонимен

преди 2 години

Бесилната България е последната дупка в кавала,с хитрости и алчно поведение винаги се върти около силните докато да я насамаросат в края

153

Анонимен

преди 2 години

Добре че бойко направи нашия участък та кики да чупи стойки

152

До СатенЧо

преди 2 години

Ами то и македонски журналист пише за Радев, че е "прозрачен и елементарен", ама вие му се кланяте и възхвалявате!

151

1

преди 2 години

Нали уж беше готов този интерколер,така се хвалеше бившето,наше сльнце.

150

Сата НАТО

преди 2 години

Френският "Льо монд "пишие -Златното момче от Харвард смени бившия бодигард с недодялана външност.Точка по въпроса. ----///---- Нито е златно момче, нито бодигардът е бил толкова недодялан. Всъщност ако българите имаха акъл, тия двамата кьпути нямаше да ги пусне през прага на държавна институция. В една нормална държава, такива *** щеше да почне да ги стяга вратовръзката, щом си помислят за такава авантюра.

149

Анонимен

преди 2 години

Твърди се, че в източно Средиземно море, Егейско и Бяло море има открити големи запаси на природен газ. Затова и Гърция започна да поръчва бойни кораби и авиация във Франция и сащ.

148

Анонимен

преди 2 години

154 ей мишколц гледай борсата 60% е по ефтина

147

Анонимен

преди 2 години

А какво става с Дънди прешълс и износа на златото ни за англосексите без пари?Искам и аз да съм акционер като бойковата Винетка и да взимам парички без работа.Тук ще проличи що за българин е Киро и ще посмее ли да се опълчи на канадска фирма....

146

Помнещ

преди 2 години

До И ние помним! Явно нищо не помниш, защото самият терминал за втечнен газ в Александруполис го пуснаха преди 1-2 години! Няма как Борисов за "три мандата" да е строил газова връзка към нещо, което още не е построено!

145

Чичател

преди 2 години

Администраторе, направете сайта със задължителна регистрация, та да може да се установи, къде живеят толкова експерти. Този форум е един от препълнените потребители с експертно мнение по всеки въпрос. Крайно време да се предприеме нещо, можеби тук се крие новият премиер на България??!

144

МАЛОУМНИК

преди 2 години

САМО *** МОЖЕ ДА ПРАВИ СДЕЛКА С ГЪРЦИ. ВИНАГИ ЩЕ ГО ИЗИГРАЯТ. НЕКАДЪРНИЦИ. И В СРМ КИРО ЩЯЛ ДА ХОДИ. ЗАЩО СЕ УНИЖАВА? НА КОГО УГАЖДА. СРМ ИМА НУЖДА ОТ НАС, НЕ НИЕ ОТ НЕЯ. ПРЕМИЕР- ФУКЛЬО. ОТИДОХА В БРЮКСЕЛ И ИМ НАРЕДИХА КАКВО ДА ПРАВЯТ. ОТИДЕ ХЕРО МУСТАФА ПРИ РАДЕВ И ГО ИНСТРУКТИРА. ПОСЛЕ ГИ ИЗБРАХА ЗА ПРЕМИЕР И ПРЕЗИДЕНТ, А НИЕ ТУК СИ ИГРАЕМ НА ИЗБОРИ. ВСИЧКО СЕ РЕШАВА ОТ САЩ И ЕС.

143

Анонимен

преди 2 години

САЩ УПРАВЛЯВА БЪЛГАРИЯ, А НЕ КИРО. ТОЙ, АСЕН И ЛОРЕР СА ТРОЯНСКИТЕ КОНЕ НА ХЕРО МУСТАФА. ДАНО САМО ДА НЕ СТАНЕМ КАТО УКРАЙНА. КИРО И АСЕН ЩЕ НИ ПРОДАДАТ КАКТО НАПРАВИХА МИЛЕН ВЕЛЧЕВ И НИКОЛАЙ ВАСИЛЕВ.

142

Анонимен

преди 2 години

Буци като е такъв куражлия що не направи Южен поток,а плати милиарди на руснаците за турски газопровод за Сърбия,който няма отклонение за нас.Съмнителна работа.Никой не дава аванта,ако няма зависимости.

141

Пейкапе

преди 2 години

Столицата на Виетнам не беше ли Пекин?!!

140

Анонимен

преди 2 години

Тоя пак се фика. С чужда пита майчин помен прави. Приписва си чужди заслуги. За да не е пусната до сега, най-вероятно не е достатъчно изгодна за България. Тези от ПП много приказват, но ще ги видим какво ще направят. Още помним фикните на Милен Цветков И николай Василев. Накрая те се облажиха както и Симеон. Много ме съмнява, че и тези ще направят същото. Ако се провери кой им е плащал образованието в САЩ ще стане ясно дали работят за България или за спонсора си