139

кълванч татлъсес

преди 2 години

господин депутата гледа девствено ,естествено не шмърка нищо евтино,ех ице как се завъртя живота

138

Анонимен

преди 2 години

Пълен или(го)френ е тоя:))))))))

137

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 159 "Не мога да разбера по какво е специалист тоя и какво прави в парламента" Сега става специалист по натискане на копче под благия поглед на ДС. Само му трябва малко време да му хване цаката.

136

анонимен

преди 2 години

Никой не ти е виновен Ицо, имиджът ти, си е твоя работа, ти си си го създал, много преди да решиш да станеш "народен избраник"! Е, не става! Човек трябва да мисли какво прави, защото не се знае един ден какво ще му се случи, па макар и добро, като например да стане депутат!

135

Анонимен

преди 2 години

Не мога да разбера по какво е специалист тоя и какво прави в парламента

134

Ами това е положението, след чалгаХалтурата на Славунчо, вкарахме в Парламента и "културата" на Ицо Хазарта изсмукана от клоаката на рап-шедьоврите му, така Промяната която ни обещават, освен морала и нравствените ни качества, ще засегне и културата ни или както се пее в една възрожденска песен: Върви народе възродени, към светли бъднини върви ... ))))

133

toti

преди 2 години

Ако така ще се заплашват хора ,ще изнасилват и убиват жени и ще се храни престъпност с затвор в къщи и гаранция......мани оправия няма да има!!1

132

Масови Кланета

преди 2 години

Пернишката мафия убива хора, а институциите потулват жалбите на жертвите, що така! Това Хероинови Бар.дак ли е или Държава!?

131

Анонимен

преди 2 години

Притеснявам се, че на Ицо му се е искало някой да го заплашва, а пък то никой не му обръщал внимание.

130

ИСТОРИЯ

преди 2 години

След ГЕРБ има Надежда за Демокрация .Помните ли ?След такива Заплахи за Борисов , Доган , Пеевски , Плевнелиев - караха ги в Бронирани Автомобили на НСО - качваха ги на Самолети - а пичовете са изнасяли Дрога и Пари от България - без Митница .

129

хахахаха

преди 2 години

Нещо от сорта на Рашков "имам чувството, че ме подслушват" , това са хора на празните приказки ,на една баба от тролея снаха й....

128

Анонимен

преди 2 години

До Скънка "Ако сенпревърне в това, срвщу което плюе/ше, тогава и аз ще го плюя." Той ВЕЧЕ се превърна, като съдейства на ДСарите да смачкат държавността и демокрацията в България. Когато се гушкаш с Рашков, не си невинен.

127

Калеко Алеко

преди 2 години

До Абе ......твойта.. ... Ами така е, Мишо шамара рапираше на Червените бабички, а Ицо Хазарта на техните унучета от метежната клика на фигуранта, а опорните точки за "Мафия", "мутри", "кюлчета", Куфари и Чували, ако не се облекат в конкретни доказателства и без това се превръщат в пошли строфи на долнопробен РАП ... !!!

126

антизападопоклонник

преди 2 години

Така е, не че ГЕРБ бяха убави, с всичките им скрити и нескрити подигравки спрямо "простолюдието", ама тези сега, както виждам, тепърва трябва да се учат как се прави политика и как да се държат като политици! Този Ицко да вземе да прочете някоя книжка, че да се позамисли малко какво е редно да се казва на парламентарната трибуна и какво не! За приличните пари, които ще получава в парламента, това усилие от негова страна, което трябва да положи, е нищо!

125

Анонимен

преди 2 години

До бай Вълчо от Хисара "Може ли някой да посочи нещо с което не сме на последно место в ЕС? Нека да се визира источника и годината." Българите са пред румънците и словаците по благосъстояние на глава от населението. Изтоник е Датската национална банка. Сега, с безвъзмездното съдействие на червените другари ще станем на последно място пак. Те ще ни "освободят" от "главоболието" да имаме толкова много лични активи.

124

6969

преди 2 години

Другият път пак гласувате за такива субекти, кой го познава тоя льольо, и на кой му пука че е депутат, та даже и го заплашвали, но видиш ли ти нямало и да съдейства:)))

123

Анонимен

преди 2 години

Ти слушаш ли чалга ? ''Така че, момченце, признай си

122

Страхливо момченце?!

преди 2 години

Много страхливо и комплексирано излезе това мамченце ! Като е страхлив да си седи вкъщи при жена си и трите си деца и да не се занимава с политика, никой не го е карал !

121

Анонимен

преди 2 години

А ? Веско Маринов или Весо плейбека

120

Скънка

преди 2 години

Вие сте доста ограничени. Като правиш хип-хоп, отразяваш социалната действителност, както и той/те(Ъпсурт) го правеха. За какво да пее? За хубавата гледка от Лакатник!? Ако сенпревърне в това, срвщу което плюе/ше, тогава и аз ще го плюя. Но за сега няма такива идикации. Хората се променят, особено за 20 години. 90 + % от вас също са пушили марихуана, но това не ви прави наркомани. Завистлив народ, Ей Богу.Ааа, и мноого ме радва, че всички знаете текстовете му.