159

?!?

преди 2 години

Баба ми когато комшията от горната нива я заплаши и ѝ отби водата. Секунда не го чака. Запука го с мотиката и на никой не се оплака. Баба ми четири деца гледаше. Та си правете изводите с това момченце.

158

Хараламби

преди 2 години

***

157

Анонимен

преди 2 години

Тоз е по-нежната версия на Мая и Корнелия,заплашвали го милия,но в никакъв случай не е мъжката версия и двате имат повече топки от него!!!

156

Анонимен

преди 2 години

Ицко,нема се плашиш.Само се оглеждай някоя вечер да не те набара Белата златка.

155

Анонимен

преди 2 години

Хазарт, къде ти е маската? Защо не спазваш мерките? Имаш ли сертификат? Киро ще те ръмби.

154

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 180 "Главният прокурор е изпята песен, няма да е скоро на този пост, обаче след това какво мракобесие и репресии се задават за гербавите направо мед ми капе. Ще ги разпорят всичките." Личи си, че не си живял като пълнолетен преди 89та. Репресии чакат ВСИЧКИ.

153

И СЪБРАХМЕ СЕ

преди 2 години

КУПОНЪТ ПРИ НАС ДА ТЕЧЕ, ЛЕСНО ГО ИЗМИСЛИХМЕ, ИМА НЕМА, ДИГНИ ПИЕМ И ПЕЕМ ГЕНИАЛНИ ДУМИ: ДА СЕ НАПРАВИМ НА МАЙМУНИ! ...АМИ ТВА Е... И ТОВА ОГРОМНО НИЩО ЩЕ СВАЛЯ ПРОКУРОРА- МАЙМУНИ!

152

Буц

преди 2 години

***,строй се и преброй се.Заслужехте си новогодишната премия.Марш,да пиянствате.И не забравяйте да одите пеш!

151

И ТВА Е

преди 2 години

ПОГЛЕДЪТ МАЛКО ПРОЗРАЧЕН, МОЗЪКЪТ САМО ГРЪБНАЧЕН, ТРЯБВА ЛИ ДА ДА ХОДЯ ДА ГОВОРЯ С ОНЯ, ДА СЪ ОПРААМЕ ПО НЕКЪФ НАЧИН..А И ЩОМ СЕ КАРА НА ПРОКУРОРА И НЕ ГО ПРИЗНАВА ЗНАЧИ Е ОТ ....СЛАГАМЕ НАШИ ХОРА И ТВА Е..МАЛИЙ ЕЙ ТАКИВА СМЕ НЯМАЛИ.

150

хазарта

преди 2 години

За мен Левски е най големият политик

149

Габи

преди 2 години

Намери с какво Хазарта да задържи вниманието на публиката. Той наистина не заслужава обръщението момченце. Това е много възвишено за неговата биография. Може би щеше да бъде доволен ако го наричат бившо наркоманче.

148

Айдее

преди 2 години

...и Ицко взе да сваля Главния Прокурор! Имал бил много приятели, и бил "чувал", че никой не харесвал Гешев! Има си хас, разни и наркоманчета, рапърчета, чалгаджии и всякакъв гарбидж, да уважават гл.Прокурор! Пък се и обидил, че го нарекли "момченце"? Евала Ицко, "мъж" си!

147

перко

преди 2 години

Да ме наричат момченце! Нали още пикам на шумка да ми тропа!!! !

146

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 168 "Датската национална банка не е член на Европейската банка.Същата не е субект в Евростат. Не приемам ... " Какво ме интересува какво "приемаш"? Това е статистика за техни оперативни бизнес цели: нямат никакъв "свързан интерес", че да я манипулират. Кофти е, че опоркат ти отиде в канала, но, такъв е живота. И още много неща ще ти отидат в канала с "новите", които са си пребоядисани комунисти. Дръж се здраво, в следващите месеци и години те чакат турбуленции и яко обедняване.

145

Анонимен

преди 2 години

Прав е Ицко ,не е момченце а е кел*шче

144

Прави си ПИАР....

преди 2 години

Закъса в кариерата.... Отиде в политиката...... И Слави е така... И Тошко.... И. Т. Н.

143

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен от 149 пост. Датската национална банка не е член на Европейската банка.Същата не е субект в Евростат. Не приемам твоята оценка за моя въпрос: на кое място България не заема последно в ЕС, напр.по коруция, иконом.ръст,слово и т.н. /моля само за источници на ЕС,които могат да се проверят/.Забранено е за граждани на Банкя! Опцията е : давам 2л. хисарско мерло до 20 ч. тази вечер, ако някой ми изпрати нещо достоверно.Моля и за тел. номер.

142

Анонимен

преди 2 години

Сам ли се е заплашил, та да се прави на интересен ?

141

BG

преди 2 години

Айде и тоя стана велик като Славчо,абе кел*еш кой си ти и за какво се бориш?Не се виждаш какъв ку*ц кон си ама се правиш на Еминем,смешен си ,седи си на столчето у НС и си пиши текстове за песнички,и без това си само за пълнеж на групата на КИрчо и КОкорчо

140

Анонимен

преди 2 години

Никой не го е заплашвал, измисля си го, оттрепка.