281

коко

преди 2 години

То ще им се върне на МВР и Рашков.Знаят но не казват за какво става въпрос.Сензация ще правят.***.

280

Анонимен

преди 2 години

Гербайдуците вече напускат България

279

Анонимен

преди 2 години

Тулупина го е пуснал пробно та да види каква ще реакцията кога побегне самият той.

278

Анонимен

преди 2 години

Как са го помолили да отбие? Той си е карал, в един момент от гранична полциия са се се изравнили с него, почукали м на прозорчето, питали го за номерата на колата, какво показва бородивият, какъв е номера на шасито, помолили са го да отбие, ама отй се усетил, набил ръзната и хукнал? Не, честно!!!!

277

Омикрон..

преди 2 години

за всеки, който подкрепя ДС/БКП генералите, доносниците, клеветниците, агентите....

276

Анонимен

преди 2 години

Те се обадили у МВР-то, ама и той се обадил у МВР-то. МВР не е единна структура, а ся наколко лагера, с различни сфери на влияние и завиис къде и с кого какво правиш.

275

Анонимен

преди 2 години

"Властите в Сърбия не ни го предават и в същото време са кандидати за членство в ес." - Не са го искали, не са го "докарали". ТИ знаеш ли, че ако обяваши награда от 100 000 евро, до 3 часа е вързан пред някой столичен арест? Просот трябваше да казват, че "го търсят", иначе щеше хептен да е смешно.

274

Анонимен

преди 2 години

"Той трябва да съди медията,уронваща достойнството му,даваща информация за него без да е потърсила мнението му." - Тоя доостойнство няма. Питай 9/10 ддуши и ще ти кажат. А и за теб мога да давам каквато си информация искам, стига да не е "лична". Това, че си бил спрян с крадена кола и после си си бил кашмишака, не лична информация. Ако трябваше да искаме мнението на всеки, дали може или не може да говорим за него, щяхме да говорим само за Азис ...

273

Анонимен

преди 2 години

Затвооор! ЗАтоООООООР! ВЪВ ВЕРИФГИИИ НА ПЛОЩАТА С КАМАНИ И ПРЪСТ ШЕ ГО МЕРИМЕЕЕ!

272

Анонимен

преди 2 години

Eга ти написаното съчинение! В други медии вече установиха истината и тя се оказа като в радио Ереван: не колата на Горанов е била "ментето", а руската кола; колата на ексминистъра е купена от централата на "Тойота". BMW X7 не е кола на В.Г., а такава на негов приятел от Драгоман, с която той заедно с приятеля си е отпътувал за Сърбия.

271

Анонимен

преди 2 години

Тази кола му е дадена нарочно от боса на мафията , за да не може самосиндикално да минава границата. Както и се получи, той знае твърде много неща от кухнята на герб, финансов министър. Вие какво си мислите -- случайни неща няма. Чисто нова кола -- това е някаква опашата лъжа, която е измислил в момента.

270

Въпросче към гербави

преди 2 години

Какво би станало ако на мястото на Горанов беше например Драган Петков от Сусурлево, щеше да бъде арестуван на момента или помолен да отбие встрани?

269

Qanon

преди 2 години

Гербаджии, сър!...

268

Анонимен

преди 2 години

Кафявото се маха окончателно.

267

гост

преди 2 години

ДА СЕ ПРОВЕРИ ДЖИПКАТА НА ВИНЕТУ . ТИКВАТА МОЖЕ И ТОЙ ДА КАРА КРАДЕН ДЖИП . НЯМА ДА СЕ ИЗНЕНАДАМ .

266

Анонимен

преди 2 години

Не намалих кафявото до минимум по свое желание, те го поискаха и котката го поиска два пъти, но условието е , да са живи и здрави ***, не пипайте и Тошко и Слави, нека са живи и здрави.

265

Важното е,

преди 2 години

че с огромни заглавия се дава криминално звучене на казус,свързан с бивш министър на ГЕРБ.Той трябва да съди медията,уронваща достойнството му,даваща информация за него без да е потърсила мнението му.Чак след това друга медия търси негово становище.Това е парекселанс рашковата политика на окалване.Искаме промяна,как да стане,като медиите са превзети от лични интереси на олигарси и политици,провеждащи клеветническата политика за сестрата с лош морал и нуждата да обясняваш,че нямаш сестра>

264

Коментар

преди 2 години

Аз нали от две години ви разправям че тоз мошенник с невинното бебешко лице ще избяга!Колко ли чувала с пари е изнесъл досега навън !?70те милиона взети от Черепа дето ги делиха с Тиквата са капка в морето!И тиквата ще избяга

263

...

преди 2 години

Граничните позволили на Горанов да върне колата обратно?!И каква ще е гаранцията,че тази кола няма да бъде подменена и да се окаже,че "Интерпол е сбъркал"...

262

Анонимен

преди 2 години

Киреее дръжте крадецо бе алооу