301

Анонимен

преди 2 години

Свидетелят по "Хемус"каза,че ще говори и Горанов фъсна.

300

и друго

преди 2 години

Подозрително- КОЙ БЯГА В СЪРБИЯ И ДУБАЙ, М????????????????????Молим боковите тикве$$ници да спрат със защитата. *** доводи не щем да слушаме.

299

:)

преди 2 години

Шайката се разбягва. Само най- чугунените глави, дето трудно се ориентират в живота, остават да чукат на амбразурата. СмЕЕЕх!

298

мдаа

преди 2 години

И друг важен ръководител от великата ГЕРП, снощи го гонил патрул, че карал, пиян, като цъ...вuл. Понаизлизат истините за въображаемите велики 12 години. Срам, голям срам. Хората навън отдавна ги спукваха гербаджиите, воглаве с толупа от подигравки, ама ний- не- любов!

297

хихихи

преди 2 години

До 23780...................... И как пък, точно ВЕДНАГА намери "приятел" за през границата? Бая планирано. Ай, освести се гербидж. То бива, бива сляпа любов, ама умните се ориентираха. Пък и на Горанчо пак, случайно, му бяха предоставили един палат да живее...безплатно. Много случайности с таз г- ида.

296

23780

преди 2 години

Чегъртачета, закон и конституция нарушават Радев и Петков и обвиняемите олигарси, които финансираха така наречените протести. На Горанав се опитват да му скроят номер, по милиционерски. Горанов е купил на лизинг кола преди 2 години, от мото Пфое, а Расия издирва поредния руски фалшификат... Никой не бяга, в Сърбия и Дубай от закона се крият само шефовете на Радев и Петков.

295

Над Закона!

преди 2 години

Защо да не нарушава закона като за него и дригите членове на мафията таки няма

294

В помощ на Рашков

преди 2 години

са се впуснали "Боец", клонираните Нощни вълци на Путин в България. Те са му пробутали колата.

293

точно

преди 2 години

Кремъл е обявил за издирване колата. Не вдявате ли?

292

Факт

преди 2 години

щото тези коли ги внася Божков нсъщност.

291

Анонимен

преди 2 години

Оппаа колата с убит и нарезан мъж?Рекох,опппааа намериа Горанов па дори и като клонинг само - и бъш както е клонинговано БМВ с което клонирания Горанов е бегал за Белград. Море че те метат от мостовете нареките ДунаФъ и Савъ бъш у студената вода та белкем смажеш малко отмалко пантите на Железните врати дане срибуцат га на запад по Дунава потеглят ултразвъковите безмълвни и хиперразрушителни речни подводници ссср4145 ВоднойВитяз снабдени с воден пършинг тип "Кротушка" и хвъркатите Н2Оair "Цаца"

290

Анонимен

преди 2 години

Другаре, къде е Тиквата?

289

Истукан

преди 2 години

Герберите се запътиха да бягат, защото вече ги гонят и ги издирват, за да ги вкарат в пандиза. Горанов е дясната ръка на Борисов и виновник за източването на държавата.

288

Какво значи опитал, човекът не е тръгнал да прави опити а просто е пътувал със закупената си от "Мото Пфое" кола, това че някъде в рассия е имало неин клонинг откраднат от тамошен апаш, не го прави престъпник ... !!!

287

Анонимен

преди 2 години

Горанов бяга в Сърбия, защото е руски шпионин с кола открадната от руската мафия. Какво толкова чудно!

286

Анонимен

преди 2 години

Голямата разлика, е че ако Чекмеджан беше на власт това дори нямаше да стигне до новините

285

Анонимен

преди 2 години

И за апартамента и за колата Влади не е виновен. Където и да го бутнеш все друг е прегрешил.

284

Анонимен

преди 2 години

какво излиза, А? Горанов е бил агент под прикритие, работещ интензивно за Цецо Василиев ли бе. Това вече ако е вярно единственно означава че Горанов е матената Хартийна който е взел и подредил чекмеджетата на Борето. Бегай Горанев. Ако те гепът разузнавачите на ГЕРБ ще те продадът на арабски джендърен харем да изтискваш със срамната си устна органи които случат за изпомалко нуждване

283

Фалшива новина

преди 2 години

Дело на пияното старче начело на МВРШенген нананай

282

Анонимен

преди 2 години

Кафявото е сведено до минимум.