241

Един до 260

преди 2 години

Как си работил като си неграмотен? Виж как пишеш.

240

Koko

преди 2 години

Toja ako beshe napracil toja zavoi v Amerika s tarsenijat ot Interpol avtomobil-shtjaha da garmjat podir nego na momenta, no nashite polizai sa vazpitani ot Gerb-da ne im narushavat spokoistvieto i da ne dokosvat ,,nedosegaemite,, bivshi

239

msm

преди 2 години

Много сме сиви, зависими и корумпирани . Мазни *** си правят каквото искат

238

Банкянско говедо

преди 2 години

От горе до долу все мои хора бягат

237

Тлъстак с 200

преди 2 години

Офейквам с кеша

236

Най-вероятно

преди 2 години

се е опитвал да премине в нелегалност?!?На път за Сърбия,където го очаква Баце,да основат партизански отряд и поведат открита борба срещу новата власт!?!За съветник може да вземат Сретен Йосич,а за консултант Цветан Василев?!?Десито Атанасова,като ушие знамето,ще го играе Райна Княгиня или Цола Драгойчева на млади години?!?

235

Анонимен

преди 2 години

"Органите на реда го помолили да отбие, но той се върнал в страната" -- не се е подчинил? После да не се наложи да го търсят, а той да се окаже в страна, с която нямаме споразумение за екстрадиция. Бивш финансов министър от герб.

234

Анонимен

преди 2 години

вЕрваме, вЕрваме на всичко, както вЕрваме за златото в чекмеджетата и пр.

233

Анонимен

преди 2 години

' чисто нов от "Мото Пфое" ' -- после да не се окаже, че отивал в Сърбия при избягалия шеф на една известна фалирала банка в България, който се издирва от българското правосъдие. Властите в Сърбия не ни го предават и в същото време са кандидати за членство в ес. Странни неща.

232

Анонимен

преди 2 години

При рутинна проверка на Калотина скрит под одеяло на задната седалка е открит Бочко. Незабавно е задържан и изпратен в лагер за бежанци.

231

Анонимен

преди 2 години

Утре може цялата им парламентарна група да се изниже в чужбина ... може една сутрин да се събудим без Герб в парламента.

230

Анонимен

преди 2 години

Този очевидно е бeгAл ... може и Бочко да не е в БГ вече.

229

Буци дебелото

преди 2 години

Ей заради тоя ,сега аз не мога да бегам.Ще си спомня как минавахме границата в следните сикаджийски времена.

228

пурко

преди 2 години

От границата до София са около 60км.Никой не се обажда на МВР да бъде здържан!!!!!!!!!

227

Анонимен

преди 2 години

Гербери, дами и господа, гербери преизбирани 12 годиниот нашия (мало)УМЕН народ!

226

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 260 Само хора, на които им е платено/наредено/ внушено да драскат глупости и неверни работи, могат да си затварят очите за ЕЛЕМЕНТАРНИТЕ лъжи в тази "история". Всеки, който има акъл, вече е видял няколкото неща, които няма как да се случат в реалността, такава, каквато е описана.

225

Анонимен

преди 2 години

Отиде при Цветан Василев в Сърбия на гости. Или може би - при Груевскив Унгария

224

Анонимен

преди 2 години

Като не може да смуче от държавата шайката на Бацо се захваща със стария си бизнес - трафик на крадени луксозни автомобили и каквото там могат да прекарат с тях в разните тайници.

223

Анонимен

преди 2 години

Работил съм на това ГКПП, на ръководна позиция. Мога да напиша доста неща за това, какво не се връзва тук, но ще се огранича до нещо, което всеки знае. Когато, спреш на ГКПП си даваш личните документи и документите на МПС-то за проверка. Ако в хода на проверката се установи, че МПС-то е издирвано, не съществува вариант в кой си зарязваш документите, обръщаш и си тръгваш - някой трябва да ти ги върне... а пък после да го пуснете отново... а пък да си съобщите и в медиите какво сте направили...

222

Анонимен

преди 2 години

До Крим не е руски "постановка ДС-КГБ... познато ,НАЛИ?" Отвсякъде мирише на дамаджани и квас.