20

Анонимен

преди 2 години

Такова изказване на човек от енергийно дружество е заплаха за националната сигурност. Някои правоохранителни органи трябва веднага да се задействат

19

Анонимен

преди 2 години

До реалист - НА БАХАМИТЕ И НА ДРУГИ ЕКЗОТИЧНИ МЕСТА

18

Анонимен

преди 2 години

Мораториум е постсъветска практика - реакция на щрауса. С това новият Парламент показа, че е ялов !

17

Анонимен

преди 2 години

аха почнаха заплахите,аварии, бреййй тез жици как знаят че тока е евтин и се трошат късат горят..... демек съботажи. Рашков имаш поле за изява.

16

сикаджии вън

преди 2 години

че какви аварии са оправяли , масово спират тока с часове на няколко км от софия по всички села и по малки градове , в столицата не смеят , че ще има вой. жици , трансформатори нищо не сменяно с десетилетия , вече си мисля че нарочно изключват тока за да го препродават

15

реалист

преди 2 години

Енергийната мафия в действие! В задачата се пита къде отиват парите от скъпият ток?

14

Със или без коледен

преди 2 години

сняг, байГаньо професор по всичко е пак, скоро ще има хиперцени, байГаньо не плаши се, мъж е нали?!

13

смешни

преди 2 години

енергетици със съмнителна екслертиза в НС! Щом Деса дуловска им намаза ските и ги пусна по пързалката, смятайте колко жалки и "компетентни" са харвардските калинки на м.унчо!

12

Анонимен

преди 2 години

Комунистите замразяват цената, за да скрият от вас инфлацията. Така един ден ще станете всички милионери, като през 1996-1997 г. Всичко безплатно ще отиде в джобовете на комунистите.

11

долу ЕС

преди 2 години

ето това е скапания ес, не може да забраним износа на евтиния ток, въпреки че той се изнася само извън ес! Сиреч глупаците стоят в ес на скъпия ток, а нечленовете произвеждат с евтония и дори препродават на Запад и ЕС!

10

Клоунски Свят

преди 2 години

Хахахахааа, ако някой не е забелязал закономерността между аварий и потребление,значи е сляп.Зимата им е любим сезон на изЧЕЗ за "Оперативно Превключване" което прераства в 12 часа липса на ток. ТоплоФЕKAЛЦИЯ също обича да има "извънредно спукан топлопровод, ремонтиран преди година - 2 макс" който оставя няколко квартала без топла вода и парно по това време.Сега просто ще станат по-чести.Всичкото това са си режими , без официално да са наречени така.Става интересно.

9

новия свят

преди 2 години

Ето зелена сделка.Сложете маските.И какво,зелена сделка,маски,омикрони,лъжливи политолози врористични медии ,с журналисти негодници.

8

Анонимен

преди 2 години

ЕРП-тата, ако ще ни плашат с аварии - да си събират багажа, торбичките на рамо и да си ходят!

7

Баба мара

преди 2 години

били сме газов хъб на балканите въртяхме волана със султана и накрая режим натока това е резултата от 12 години герб сега новите ще оберат пешкира

6

Хубава работа...ама

преди 2 години

байганьовска...

5

Анонимен

преди 2 години

Отново държавни и без посредници, това е начинът. Политиците го знаят, но се снишават. Когато навремето продадоха на посредници, първото което посредниците направиха, беше да уволнят аварийните екипи. Тогава мороториум нямаше, но икономиите си ги направиха. Така де, защо да им плащат заплати.

4

Анонимен

преди 2 години

Хе хе, кой плашите с аварии бе? Ние си живеем аварийно още от времето на Тато, после при Бате, явно сега и при Кака ще е така. Нещо ново под слънцето ще ни кажете ли?

3

Пернишката секта

преди 2 години

Какво става с Недосегаемите авери на Гешев и Борисов! Гледам си карат Джиповете и не им пука!Купуват си полицаи и не им пука! Купуват си магистрати и не им пука!Пускат си незаконни СРС-та и не им пука!

2

селянин

преди 2 години

крайно време е да се спре тока веднаж и завинаги ха *** де глезотийки

1

Хипи

преди 2 години

Ама какво значи от ЛЯТОТО????????????? То вие винаги работите на загуба според вас, ама винаги!!!!!!!!