120

И.Б.

преди 2 години

Пълен и прозрачен отчет с всички приходи и разходи до стотинка за енергийните дружества, а не общи приказки. Отчетите да са с достоверно счетоводство и да сепубликуват чрез медии, достъпни за всички.

119

-

преди 2 години

То аварии не е спирало да има. Във всички крайни квартали на големите градове мрежата е твърде стара, не е била подновявана , няма и планове за подновяване. А за селските райони, който живее на такова място знае много добре за честите спирания.

118

до 131

преди 2 години

Кой е протестирал при герП, никой. Задлъжня държавата с милиарди евро, еврофондове потънаха по разни чекмеджета. Изкараха се парите на народа с правителственият самолет и какво ли още не. Важното е, че внесоха фурми да ядем уж, то взе че Пилето и тях продаде и купи кюлчета на Бойко. Пародия на държава бяхме, управлявана като мафията. Каквото и да е от тук нататък, по лошо няма как да стане от Бойколандия. Явно си захлебил при герб, иначе не знам нормален човек как би ги харесвал.

117

7

преди 2 години

Всичкото герберсти пред Банкя, да пазят вожда, начело с Биков и *** Деси. Рашков е тръгнал нататък, ще видим защо.

116

Анонимен

преди 2 години

Интересно, как при ГЕРБ нямаше такива проблеми! Но когато тока се вдигна с малко проценти, веднага протести!!! Сега се вдигна с 20-30 процента, *** мълчат. Хубаво ли ви е да плащате по-скъпо сега? Айде кефете се!

115

;)

преди 2 години

Пълни глупости плашат раята пак изнасяме ток за 4 българии на цени от 200лв а за Българския гражданин цената е 500лв

114

Анонимен

преди 2 години

Айде тия ни върнаха в комунизма с режима на тока. Ще има ток, но ако има авария, която винаги ще има, няма да има кой да я оправи, защото трябва да се спестява, значи няма да има винаги ток! Българите верно ли гласувахте за тва бе! Хахаха

113

А газта

преди 2 години

А газта ???????????????????????????

112

Защо ли

преди 2 години

-----Ако няма компенсации, дружествата няма да издържат----- Защо? Какво им липсва? За 30 години не са подменили един метър кабел или някое градско табло. Само където гръмне правят и събират такси и сметки. Покрай нас всичко свързано с тока си стои както си беше.Нула инвестиции освен в аварии. Нормално е при това условие авариите да зачестят. ВСИЧКО СВЪРЗАНО С ЕНЕРГЕТИКАТА ТРЯБВА ДА СЕ НАЦИОНАЛИЗИРА. На народен гръб паразитират наши и чужди фирми свързани винаги с управляващите.Дано се промени.

111

Анонимен

преди 2 години

Загубите от по-високите цени, на които са купували от производителите би трябвало да им ги възстанови държавата. Защото те са като буфер в случая и са поели някакъв удар докато траеше парламентарната криза. А служебните правителства по случая явно не са работили, защо не е ясно. Защо и как се е стигнало до по-високи цени на тока от производителите към ерп-тата това трябва да го разследва държавата и да вземе съответни решения.

110

Паметлив

преди 2 години

Свиквайте.Отнася се за младоците гласували за К. и К. Щом Нинова и Рашков са на власт нищо добро.Само фалит- след фалит и....пак фалит.

109

е промяна си е кво

преди 2 години

значи ако не плащаме по високата цена ,тока може да падне на 12 волта :) , топлофикация ше ни пуска парно и топла вода 10 градуса а ВиК кална вода :)

108

Анонимен

преди 2 години

Например -- пишат в отчетни документи, че са направили инвестиция за 20 млн. лв., а не са, и тези 20 млн. си ги изнасят по различни начини към Чехия или Германия. А българската държава си остава със стара инфраструктура. Друго, тези дружества са само разпределителни, какво ги интересува цената на тока и дали се вдига, те не произвеждат ток а само го разпределят.

107

бананова д-ва

преди 2 години

Нашите от НС и свършиха работата. Мораториум , но и ток няма да има на доста места. Като преди 1989г.Режим, режим, ремонт след ремонт.От болшевики какво друго да очакваш....А да ....дефицит на стоки. Утре ще има мораториум и на водата. Ще се къпем само в събота,като във Венцуела на Мадуро.

106

Анонимен

преди 2 години

След толкова много платени инвестиции в ЕРП-тата от абонатите, ЕРП-тата вече принадлежат на абонатите. Крадците не дават собствеността на абонатите, която те са платили. Всички подобрения са платени официално от абонатите. Дайте ни собствеността.

105

Анонимен

преди 2 години

Заплашват със саботажи. Тези да се привикат в МВР и да подпишат предупреждение, че няма да правят саботажи и аварии и няма да заплашват с аварии.

104

Анонимен

преди 2 години

За инвестиции се търсят пари срещу акции. Трябва да дадат акции за всички приходи, които са получили за инвестиции за 20 години. Ограбват абонатите и не им дават акции за техните инвестиции в дружеството.

103

SHEFA

преди 2 години

ЗАПЛАШВАТ ЛИ С АВАРИИ?-АИДЕ ПРЕДАВАИТЕ ДОКУМЕНТАЦИЯТА НА ДЪРЖАВАТА И СЕ МАХАЙТЕ-НИЕ НЕ ПРИЕМАМЕ ПРЕГОВОРИ И ЗАПЛАХИ.-АЙДЕ.

102

Анонимен

преди 2 години

Българите, които работят в тези дружества знаят много добре за измамите им, да подадат анонимни информации до контролни органи да разследват дали правят наистина инвестиции. Защото това е кражба на гърба на българската държава.

101

Анонимен

преди 2 години

Продайте си дружествата на български компании и се приберете в Чехия и Германия.