24

Анонимен

преди 2 години

До 24. С това темпо ще са аут до Нова година. Те си навличат гнева във всеки сектор, до който се докопат.

23

Анонимен

преди 2 години

И аз имам предложение за герберасите. Сите гербераси на безплатна почивка при бай Ставри в централния софийски, до второ пришествие.

22

Анонимен

преди 2 години

Тепърва ще се учат младите политици, какво е това нещо политиката :))) Отракани са от ГЕРБ, имат острието си Атанасова, както и Биков, но това не ме учудва, отдавна са в играта :))) Гледах по друга медия, как един младок от ПП взе да говори с диалект, тоест мякане, притесни се когато му се присмяха гърбавите :)))

21

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ води партизанска тактика в политиката включваща съботажи и диверсии.

20

Голяма герб калинка

преди 2 години

Дилов пък да мине курс по обличане

19

Анонимен

преди 2 години

НС не е забавачница, а орган , който ръководи Държавните дела. Там не може да се учиш, а идваш научен и опитен, защото всяко решение е важно за народа.

18

Анонимен

преди 2 години

Да бе, ГЕРБ виновни. Нали вчера излезе експерта на ПП да си изкаже компетентното мнение. Някакъв младеж на 25-30 години, който повтаряше увода на речта си 3 Мин и после слезе от трибуната. ГЕРБ имат много вини, но това си е издънка на новите Харвардския калинки. ГЕРБ им подложиха динена *** и тия стъпиха за нея. Не знам за вас, ама тия не стават за политици... Да се вържат на такъв евтин трик...

17

До 14

преди 2 години

Видяхме ги какво могат "подготвените".Оказа се,че са подготвени само да крадат,а не и да управляват.

16

Анонимен

преди 2 години

Новите да не се оставят гербавите да ги отклоняват и да им губят времето. Първа задача - разпускане на ВСС и избиране на нов, за да се уволни каскета. Нататък нещата ще тръгнат много по-бързо във всички направления.

15

Анонимен

преди 2 години

Другари-чалгари-харвардци, че сте необразовани е ясно, но че не може да мислите е вече в повече. ГЕРБ били предложили нещо си, ами защо го гласува мнозинството, защото са неподготвени да управляват Държава. Ако ГЕРБ предложи всички от ПП да скочат от покрива на 16 етажен блок ще го гласуват ли. Нищо чудно, те толкова си могат.

14

Анонимен

преди 2 години

Герберите са изпечени мошеници.С каква лекота подхлъзнаха младите и неопитните,та сега се чудят как да излязат от положението.Изхода е,да се намалят печалбите на износителите на ток и това ще задържи цените.

13

Анонимен

преди 2 години

Някои от пишещите тук не осъзнават с каква детска градина си имаме работа. В парламентите отиват умни и подготвени хора, а не да се учат какво и как да говорят. Явно Държавата ни е много зле и вървим към фалит.

12

Анонимен

преди 2 години

Дуднете, другари, дуднете- всичко вече е ясно- само възраждане и герб са за народа. Приятно дуднене.

11

Анонимен

преди 2 години

Герб предложи мораториума и сега да не се правят на ущипани. Ако има проблем те ще са виновни, защото решиха да се правят на много важни.

10

Анонимен

преди 2 години

Наглостта на гербавите е безгранична.Зстова всяко техно предложение трябва да се разглежда под лупа,а не като вчера,веднага да се хванете за него и после кой ми с.а в гащите.

9

Анонимен

преди 2 години

Герб са много опасни ще съсипят държавата, за да се върнат на влас. Новите трябва много да са на щрек.

8

Анонимен

преди 2 години

Всичко е перфектно- осветиха се и тези, които не искат публичност на дебатите по мораториума- ПП, БСП и ИТН- и неразборията от некомпетентност относно срокове и начини на решаване на проблема с цените, и зависимостите от червената енергийна мафия...всичко си пролича. Продължаване промяната.

7

МП

преди 2 години

Крадецът вика:"Дражте крадеца". ГЕРБ се опасяват че с мораториума ще намалеят печалбите на свързаните с тях дружества и фирми в бранша.Без мораториума те печелят а абонатите губят а държавата дотира абонатите.С мораториум фирмите в бранша печелят достатъчно абонатите не плащат допълнително и държавата не харчи пари.Да ама ГЕРБ чакат комисионни от тези фирми...

6

Много ме забавлява

преди 2 години

новата роля на ГЕРБ - само ги муши там дето най-боли и после им гледа сеира. Коалицията орел, рак и щука плюс още някой и президента - на къде ли ще карат каруцата хахах

5

МЕЧ

преди 2 години

Е нали искахме промяна ето получаваме я и то от днес за утре!!!Може ли една ЧАЛГАДЖИИСКА партия да ръководи един от най ВАЖНИЯ сектор в икономиката!!!Добре обмислено пускане по пързалката на славчовчетата!!!