64

Анонимен

преди 2 години

За какво са тези крясъци като и Кирил Петков и Нинова казаха, че първата задача на новото правителство ще бъде запазване цените на ток, вода и парно ? Сега пак ГЕРБ им е виновен. ГЕРБ казаха, че ще подкрепят смислени предложения на новите. ПП и БСП само предизборно са мислили за народа.

63

БНБ

преди 2 години

Тези политици и особено от НС така и не разбраха, че ваканциите са за учениците и студентите. Те сигурно все още си мислят, че са млади и няма кой да им подпише трудовите договори. Какво ще кажат по въпроса социолозите и политолозите. Колко бяха правителствата на България през настоящата 2021 г. Според мен са четири. Честито на журналистите от Днес.бг и на техните спонсори от *** !

62

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ са го предложили, но другите без гък, и с *** ентосиазъм налапахи въдицата и го приеха единодушно! Кой ми ака в гащите сега? Кирчо и Кокорчо ключови министри в предишното служебно не знаят какво става, искат да управляват, ама щели да го мислят. "Да върнем върховенството на закона". "Да вървим преди събитията". "Да върнем парламетарната република". Всичко това май отече в канала?

61

Анонимен

преди 2 години

Какви са тези герб? На някой пука ли му изобщо какво мислят по който и да е въпрос.

60

Анонимен

преди 2 години

Предлагам гърбавите да си починат преди Коледа по диреците по жълтите павета.

59

до Биков

преди 2 години

Гусине , най-добре и най-сигурни ще бъдете при бай Ставри , нали така Бойко препоръчваше на дебелите вратове които се самоизбиваха , най-сигурното място БИЛО в затвора , ето че сега имате нуждата и вие !

58

брей ,бре !?

преди 2 години

Какъв ти Боровец , герб да си заминават при Ердоган , АКО ги подслони , иначе , за Африка !

57

Анонимен

преди 2 години

Сите гербераз у Белене да *** камъни, докато се оправят всичи пътища в бг.

56

Анонимен

преди 2 години

Борисов,отведи си парцалените клоуни от НС! Този резил,може да се поддържа от човеци,които ежечасно ги придружава големия комплекс.

55

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 71 - Именно! В това е Същността! )))

54

Анонимен

преди 2 години

Въпросът не е кой кого е "изработил", а до колко полезен за обикновените хора е бил "изработеният" номер за обикновените хора.При това положение, до колко може да се вярва на политици готови да подхвърлят народа на такива провокации? А колко са ни лъгали и манипулирали герберята по времето, когато бяха на власт? Колко от номерата им са били от полза за страната и хората.В светлината на последното изречение, препочитам ПП пред манипулаторите от ГЕРБ-СДС и ДПС.Те поне се ориентираха на време и промениха намерението си.

53

Политик

преди 2 години

В новата партия ," Пълни Пу.ки" , има всекакви - има един Лорер ??? , а къде е българина Сесиньо ? Не е ли зам. мин.председател ?

52

Анонимен

преди 2 години

До Ха, ха,ха....2021г. - Верно така стана! Ама младите шарани сега ще го изкарат през носа на Герб този добре организиран гаф. Дотук с конструктивния диалог с хитреците от Герб! Ай, честито! Можеше по-скъпо да продадете загубата на ДОВЕРИЕ, ама като са ви празни шишарките герберски - шЪ страдате

51

Анонимен

преди 2 години

След като Герб са ядосани, значи всичко е наред. Излезе ли актьора Биков и след него фъфлещия циркаджия, значи всичко е много, много добре....Едно е да си учил и просто да нямаш опит, а съвсем друго да си , да си купиш диплома и да използваш вродената си селска наглост и пробивност като мачкаш....Това играе до известна степен, след което завършва много зле. Скоро дори и слепите ви поддръжници, ще прогледнат, кои сте всъщност и затова е много добре, че сте там.Нагли крадци.

50

Анонимен

преди 2 години

До Очевидно 61 - Като не требе регулиране - да се разкара КЕВР и нещата ще си дойдат на нужните места само за 1 месец ))) Нали, така, бре, пазарния тип )))

49

Ха, ха,ха....2021г.

преди 2 години

ГЕРБ се избъзикаха с този мораториум , а управниците клъвнаха, като шарани.

48

Ше зема едно дръво и

преди 2 години

Чудят се как да не работят.По 7 000 лева заплата на месец взимат.Ето защо има толкова много кандидати за депутати.Отделно по 8 лева от всеки глас за пратията от гласуването за НС.

47

Баче Кико

преди 2 години

А аз предлагам, докато управляващите са на Боровец - Буци, Шиши, Деса, Биков, Дончев и т.н. да си почиват в Софийския Градски - за по-дългичко.

46

хаха

преди 2 години

Бе нека си отпочинат малко, че са замориха....

45

Очевидно

преди 2 години

В Харвард не се учи законът на търсенето и предлагането и до какво води изкривяването на пазара. С което не казвам че не трябва да се вземат мерки. Като например да се премахне монопола на енергийните дружества.