26

IQ 3.14

преди 2 години

oт експерт по ваксините, експерт по безопасност на ваксинацията днес. явно тва е новият инфекционист.на всичко отгоре август 2021 е ръководител на лаборатория в Берн, за изследване на инфекции на мозъка. т.е. единия педиатър, тоя шеф на университетска лаборатория, кво общо с експерт по безопасност или експерт по ваксините не е много ясно. ясното е, че е добронадежден

25

Анонимен

преди 2 години

Тоя плъх шеф на почистването на тоалетните на някаква лаборатория пак ли му давате думата. И къде да тия случаи? Наблюдавал ги е в неговите тоалетни? Това ми било учен, къде са ти фактите бе ? Така се говори на пазара. Като нямаш данни си затваряш устата и си траеш докато ги получиш. И ако беше учен нямаше да даваш идеи на хората да се ваксинират по време на епидемия. Нали си много знаещ, не виждаш ли какво става във всички европейски държави набучкани по 70-80 процента? Аре затвяряй си чофката!

24

Ваксинатор

преди 2 години

Ако те набара Венци Мицов глигана голям карамел ще има. Много обича той да слуша за Факсини.

23

Бay

преди 2 години

антиваксъра не иска да го плашат. Той предпочита да си зарови главата в пясъка! :D

22

Анонимен

преди 2 години

"Омикрон лесно може да бъде доказан, дори и без секвениране" - как точно можеш да определиш варианта на вирус само като го погледнеш? Като си съчиниш каквото ти е изгодно в момента за пропагандата ли? Как ще го "докажеш" без да го определиш бе??? Подиграват се с нас безсрамно, понеже ваксизависимите създават впечатление че народа супер наивен и слабо интелигентен!

21

Генерал Годжи

преди 2 години

Тоя гащник болен не е виждал, но голям специалист се пише. Гледай си там белите мишки и не се занимавай с материи, които не са ти ясни. Май малко на левичар бие :Д

20

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 6Ми плащат им ве мен, фарма-мафията има пари :))

19

Анонимен

преди 2 години

Смехурковци, на 10 минути си измисляте какви ли не тъпни за тоя вирус и ни занимавате с некви измислени докторчета които си съчиняват какви ли не измишльотини.

18

Анонимен

преди 2 години

Тоя верно е мераклия за трибунала.

17

Анонимен

преди 2 години

Интересно как България се справя добре, като нито секверират достатъчно проби, нито имат възможност за проследяване на контактните лица на евентуално заразилите се. Справят се само на хартия.

16

до 13

преди 2 години

***= 4еn

15

European

преди 2 години

Тоя е по-зле и от онзи началният учител, който бил математик ама не точно и специалист по справяне с кризи...Пепи меката китка май беше. Като го гледам този Аспарухчо ще се вземат накрая с Пепи.

14

Бизнес-за-милиарди

преди 2 години

..."ключов елемент за справяне с Омикрон е поставянето на трета бустерна доза от ваксината" - НАПРАВЕНА ЗА ПЪРВИЯТ ВАРИАНТ НА ВИРУСА, който вече отдавна дори не съществува! Има логика! ФИНАНСОВА ЛОГИКА! И конспиративна логика! Само медицинска логика няма!

13

Анонимен

преди 2 години

добре де, от 10 дни го слушаме всеки ден, от къв *** ми го повтаряте за стотен път, на олегуфреенни ли ни правите

12

Анонимен

преди 2 години

Двама мои близки бяха леко болни за няколко дни и го изкарах и аз безсимптомно покрай тях. Та този кой плаши?

11

Анонимен

преди 2 години

Санитаря от Берн

10

(-_-)

преди 2 години

.. д-р Аспарух Илиев, експерт по безопасност на ваксинацията... Ето една съвсем нова специалност в медицината! Хахаххаха е не мога просто какъв е тоя сега ортопед или гинеколог?

9

;-)

преди 2 години

VENSEREMOS!!!

8

Анонимен

преди 2 години

Пффффф

7

Петър

преди 2 години

Аспарухчо да те зарадват отзад шведите от Столипиново