66

Анонимен

преди 2 години

До прекарал 68Аз също го прекарах вирусчето ве мен, беше като разходка в парка нищо не усетих :)) Сега че има разположени към болести хора не отричам, обаче тази истерия ми идва в повече :)

65

Анонимен

преди 2 години

Висок е разбира се от 0.001% на 0.002%. Направо е 100% по-заразен тоя вирус.

64

Анонимен

преди 2 години

Аспаруха с боядисаната и поплешевяваща косица пак бае...Човека с косата...

63

Анонимен

преди 2 години

Кой се е разболял не ми стана ясно, бабичките и старците ли, или тези с хронични заболявания ? :)))

62

Анонимен

преди 2 години

Идеално. Никъде не пише за потретване. Аз и повечето мои близки го повторихме. Ще се ваксинирам само когато кажат, че потретва, ако до тогава не съм го потретил. И двата пъти дадох положителен pcr, а антителата ми след втория път се вдигнаха двойно от резултата, който имах два месеца и половина преди симптомите, след направени контролни кръвни изследвания през лятото.

61

Прокуратурата

преди 2 години

Що не се самосезира за тоя дето всява паника....

60

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха-ха. Още един разбирач... Кога се разболяха, толкова много хора с този Омикрон, че вече знаят, такива подробности...?

59

АнонимеН

преди 2 години

САМО НАПЪЛНО НЕКАДЪРЕН НЕНОРМАЛЕН ЛЕКАР МОЖЕ ДА РЕКЛАМИРА ВАКСИНА КОЯТО НЕ Е ЗА ЩАМА ОМИКРОН И ДА Я ПРЕДЛАГА КАТО РЕШЕНИЕ!

58

до алоо

преди 2 години

И да допълня,че не само не е препоръчително и донякъде забранено,а има и обратен ефект-пораженията са в пъти повече от евентуалната полза.

57

До Анонимен 42

преди 2 години

"Още малко и ще забравим Кунчев , напомням само" - - А, нема, нема, вечна .../ний/... памят. Няма да го забравим нивгиш.

56

Аспарух- Пурко

преди 2 години

А...Пурко се обади от Брюксел!!!! Това ще е ..защото дедо Дьорд е отпуснал коледните премии. Цялото изказване е нонсенс. Нямало достатъчно данни,но "омикрон" бил по- заразен. Тц тц тц !

55

Анонимен

преди 2 години

И ко сега ? Ваксинацията се оказа неуспешна. Еми ши чакаме новата ваксина. Ама да е американска и скъпа че руската не е демократична.

54

Анонимен

преди 2 години

И този е гушнал кинтите , за да плаши , ама не са му уточнили какво точно да казва , затова кара на импровизации ! "Докторе " ,кога успяхте да го изолирате тоз вирус , че и успяхте да го сравните , дали е от еднократно или от повторно заразени ?! Въбще небивалиците са толкоз много , че лъжите ти личат от 300 км , ама ти упорито си решил , че ще си заработиш кинтите ...

53

алоо

преди 2 години

"Не е късно и неваксинираните да започнат своя ваксинационен курс.Къде бе доФторе си чел из дебелите книги,че се прави ваксина в разгара на епидемия?!?"Боже Господи,и този се е заклел и дал Хипократова клетва да помага на хората.,а е "забравил" че е забранено да се ваксинират хора по време на епидемия.

52

Анонимен

преди 2 години

От къде знае? Много са ми интересни тия пусти експерти. Излиза нов щам (опа "вариант"), нищо не се знае още за него, обаче наш експерт вече сее ум наред и ходи да се изказва по всички медии. СЗО, разни центрове за заразни болести по света и всякакви светила в световната медицина не смеят да дават прогнози щото не се знае още и не искат да говорят без факти. Наш Петко обаче търчи пред всички да си развява патката и да раздава акъл наред!

51

Анонимен

преди 2 години

Ъхъ! Извадиха го на сергията преди има-няма две седмици и вече са наясно. Даже, сигурна съм, са доказали по несъмнен начин, че вече преболедувалите го лепят на 100% и то с усложнения, а набодените ги заобикаля, прескача или се промушва под тях.

50

Анонимен

преди 2 години

Рестарт!

49

Анонимен

преди 2 години

Тези, които бяха болни от уханския, бяха възприемчиви към британския. Тези, които изкараха британския, някои от тях ги хвана и делтата. Сега с омикрона всички почват от нулата.

48

Анонимен

преди 2 години

"До края на март пък трябва да влезе в сила цялостна програма за администрация без COVID" . А имаше хора , които си мислеха , че редовно правителство няма да въведе сертификатите . Днес за администрация и гражданите , които имат някаква работа там , после и за градския автобус ще започнат да искат .

47

1212

преди 2 години

Значи, няма достатъчно информация за Омикрон, но....."Рискът от заразяване с Омикрон при преболедували хора също е много висок". Е, как го твърдиш, като няма достатъчно информация??? Аз пък работя вече 2 месеца в Ковид-отделение, и нямаме нито един с реинфекция.