86

Анонимен

преди 2 години

До Коприва То, че има хора без имунитет, да карат тежко, има. Във Великобритания имат цели 22 хванати и 1 умрял за вече близо месец при нещо като 30-40000 случая с омикрон вчера(от общо 78000- топ рекорд) или с наслагване на дните от 27.11(първия засечен със щама)- 1:10000 шанс за болница и 1:100000 шанс за умиране. Умрелият бил неваксиниран. Този случай е хиляди пъти под рамките за статистическа грешка- може и да е получил инфаркт от деколтето на млада сестра, щото и там е същият шанс, но....

85

Анонимен

преди 2 години

Статия от преди 2 дни в Telegraph. СЗО след анализ на данните за омикрон казва, че "Като цяло тези първи случаи са сред сравнително млади, сравнително здрави и, в случая с Европа, сред сравнително високо ваксинирани групи.". Близо 80% от заразените с омикрон в УК са ваксинирани. Generally those first cases are in relatively young, relatively healthy and in the context of Europe in relatively highly vaccinated groups, Dr Catherine Smallwood, a senior emergency officer at the World Health Or

84

Анонимен

преди 2 години

Щамовете ще са много и това индиректно го каза Люк Монтание

83

Коприва

преди 2 години

"По думите му има доказани случаи на хора без имунитет, които изкарват вируса тежко." Ами то има и случаи на хора, починали вследствие задавяне с банички. Аз познавах един такъв човек. И какво сега - всички да минем на пюрета ли?

82

Анонимен

преди 2 години

Какво означава рискът от повторно заразяване да го разнищи оня от Швейцария

81

noFreeman

преди 2 години

кефя се да чета глупави статии по цял ден в тоя сайт... така ми минава по-бързо времето.. статии без логика...

80

Анонимен

преди 2 години

Никакъв експерт по безопасност на ваксинацията не е този. Пришихте му и тази квалификация набързо. Стипендиант по разни програми, от които цоца, умен и красив седесар, а сега и консултант по здравеопазването. Интелигентен човек да е такъв безкритичен сектатнт - много пара играе тук.

79

Xxx

преди 2 години

Това оня дето работи с мишки ли беше ?

78

Аре чао ваксите

преди 2 години

Световната здравна организация излезе със становище, че ваксинацията не може да спре разпространението на Омикрон.

77

Анонимен

преди 2 години

Това е нова медицина. Пребуледувалите не са защитени, само ваксинираните. Вземат ни за *** за кой ли път.

76

Анонимен

преди 2 години

Преболедувалите почват пак от нулата. Колко още щама искате да преболедувате? Докато умрете?

75

Леша

преди 2 години

д-р Аспарух Илиев е грозен като модерна анимация по Cartoon Network. Ще ходя с маска по един час на ден, ако този "лекар" с квадратната глава и събраните очички си признае, че родителите му са брат и сестра.

74

Анонимен

преди 2 години

да се оваксаш с така или иначе съмнителния компот, срещу нещоо съвсем ново е като да си смениш гумите на колата за да имаш топла вода вкъщи

73

Анонимен

преди 2 години

значи от това писание, става ясно че има някакъв омикрон тръгнал уж от Африка за който почти нищо не знаем, но знаем че го има и в други страни и тъй като не знаем нищо, знаем че най-сигурно е да се оваксат всички с квото дойде общо взето, щото имало хора без имунитет които го изкарвали тежко, въпреки че не знаем за такива конкретни случай ..ахахахха бати и писмения гювеч. И се очаква хората да повярват на това писмено разтройство ?

72

Живко от Варна

преди 2 години

Извинете защо не искате аз да живея ядобре и да имам жена, деца, кариера ?

71

Анонимен

преди 2 години

До ОМГ Не е точно така. Не важи за всички болести. Даже и преборилите тетанус не получават защита от повтаряне. Всичко е много относително, но темата е дълга!

70

пфф

преди 2 години

Моето семейство изкара вируса миналата година, като настинка. Ежедневно се срещам с хора, детето ходи на градина, досега трябваше 100 пъти да съм се срещнал с вируса отново и да съм се заразил с 200 те нови щама! Ай, сиктир!

69

Анонимен

преди 2 години

До ОМГ 74Това си е пропаганда мен, разчитат че сме изглупяли достатъчно :)) Това е такава глупост, дето само в ****крацията може да съществува :)

68

ОМГ

преди 2 години

"Не е късно и неваксинираните да започнат своя ваксинационен курс", допълни той. Ето, за тази пропаганда пишем! Читавите лекари си го написаха, всеки го е учил - имаме имунна система, която ни предпазва. Прекарал ли си болестта, имунизиран си, точка! По колко им плащат на тези се чудя, достатъчно ли е или го правят напълно безплатно, щото са кухи ***?

67

Анонимен

преди 2 години

Омикронът е 70 пъти по-заразен. Публикацията е от Хонг Конг.