18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 22 Е то е така бе глупи. Единият хилядник е за битовите абонати - регулиран пазар, другия е за свободния пазар. Тебе ще те чакат да се сетиш. Друг е въпросът, че има копачки за етериуми, които плащат битов ток.

17

Анонимен

преди 2 години

Сега да видим как ЕРП-тата,ВиК-то и мобилните опетатори крадат безнаказано от клиентите си.Да започнем с мобилните оператори.Всяка начената но незавършена минута се счита за ползвана цяла.И следващото обаждане започва от нея,като се брой пак за цяла.Така годината става 732 дни.А премиите от кражбата са стотици хиляди левове.И това било законно.Т ова за мобилните.Следваза ЕРП-тата

16

SS

преди 2 години

Щом има мораториум кой ще доплаща разликата ? Някой трябва да плаща ? В противен случай чакайте режим на тока т.ест намаляване на потреблението ! Затова още от сега си купете агрегати и гориво,свещи ел фенерчета,газови котлончета и така нататък. И се Въоръжавайте !!!

15

Джон Куртев

преди 2 години

Радев е бездомен по деклация , живее в президенството и не плаща ток , досущ като братчедите

14

Вьзмутен

преди 2 години

Ние не произвеждаме ли вече електроенергия та някой се интерсува какви са международните цени на енергййните борсиЩеше да е от значение ако единственно внасяме от други страниТия мошенници - чез ги изгониха от цяла источна европа вкл и от сьрбия ние защо ги търпимНека отново дьржавата да си вьрне електроразпределението както бе преди

13

Анонимен

преди 2 години

Абе май вместо с мариците трябва да се прекъснат договорите с ерп-тата. Мариците все пак имат шанс да смъкнат въглеродните емисии с някоя и друга иновативна технология. А тва търговците на ток са винаги зейнали за пари бадева и все са им големи разходите за нищо раобта.

12

Анонимен

преди 2 години

Производствената цена на тока в БГ е доста ниска. Проблемът е, че я продават на енергийния пазар на високи цени, за това и в страната цената е висока. Просто трябва да направят квоти, които да се изкупуват за износ и останалото да се плаща от хората по нормалните цени. Могат да го напрвят от правителството, стига да искат.

11

Анонимен

преди 2 години

Какво е Комунизъма без режим на тока?

10

Анонимен

преди 2 години

Чий го дирим в европейската електропреносна мрежа? Ако не бяхме там сега проблем нямаше да има. България може да покрива нуждите си от електричество. Ония *** зелените евро амбриажи преди да са готови поеха безумни решения. На тях не им стига електричеството и сега ние ще плащаме за тяхните безумия. Явно трябва да се излиза от тоя съюз. Аз ползи от него не виждам. Само рестрикции и безумни разпоредби.

9

ПроСоТо

преди 2 години

тия МУТРОИДИ да не заплашват!!!!!..В ПОВЕЧЕТО страни има наложен мораториум за повишаване на цените на електроенергията!..При това при цени,ПО-НИСКИ от тия у нас!..При заплати МНОГОКРАТНО ПО-Високи от тия у нас!...Така че,както е отбелязал колегата,тияПАРАЗИТИ ДА СЕ МАХАТ,като не им изнася!!!..То бива НАГЛОСТ и АЛЧНОСТ,но тяхното го няма никъде!..ЕНЕРГИЙНАТА МАФИЯ-ВЪН от България!..Държавата да поеме ЗАДЪЛЖЕНИЕТО си да осигурява "КРЪВТА НА НАЦИЯТА"!!!

8

до 11

преди 2 години

Ане коя цена се сринала вчера има рекорд бе калинке с фалшиво новини. ***

7

Анонимен

преди 2 години

Радев е бездомен , живее в президентството

6

АнонимеН

преди 2 години

ИГРАЯТ НОМЕР НА НАСЕЛЕНИЕТО!!! ЦЕНАТА Е БЕЗОБРАЗНО ВИСОКА И ТРЯБВА ДА СЕ СМЪКНЕ ЗАЩОТО СЕ СРИНА НА БОРСИТЕ И ТАЗИ НА ПРИРОДНИЯ ГАЗ СЪЩО СЕ СРИНА КАТО ЦЕНА! И СЕГА СЕ ПРАВЯТ, ЧЕ РАДЕВ Е ДОБРИЯ! А ЦЕНАТА ТРЯБВА ДА СЕ НАМАЛИ! НО РАДЕВ ЩЕ Я ЗАМРАЗИ ЗА ДА СИ НАПЪЛНЯТ ГУШИТЕ ОЛИГАРСИТЕ НАЧЕЛО С ЧЕЗ

5

Анонимен

преди 2 години

Ахмет доган агата реве, няма да може да си продава тока както си иска. Затова дпс гласуваха против.

4

Анонимен

преди 2 години

Клатят се коледните бонуси за служители и любовници

3

Анонимен

преди 2 години

на кого са ерепетата? те ли скокнаха на нс-то да връща мораториума?

2

Анонимен

преди 2 години

До Нане Кой тва бат Нане?

1

Нане

преди 2 години

Да си сбират багажа и марш от България, търтеи...