38

Подмяна

преди 2 години

За кирчо това е дребен проблем - цената на тока цената на парното - важно е да ни ваксинира да не умрем от ковид - от глад или измрьзване можеТой си го каза вчера най важно е да имаме зелен сертификат

37

Анонимен

преди 2 години

Една бърза национализация ще им се отрази добре.

36

Петков

преди 2 години

До АнонименАбсолютно правилно!Е, ама така няма далавера. Да "купуваш" евтино у дома (или в далечния Изток например) и да продаваш скъпо си е цял отрасъл, и може би най-големия, на съвременната икономика, при това в цял свят за съжаление. Потърпевши са "потребителите" винаги накрая.Със толкова много монополи, изкуствено скрити "разбити" под уж много играчи и фирми, които всъщност имат едни и същи интереси (висока цена), е така. Да видиме дали така ще остане или ще има пробив и смислено решени

35

Анонимен

преди 2 години

В момента произвеждаме 8.1Гигавата, потребяваме 6.3.

34

Истукан

преди 2 години

Нищо няма да им стане, все жадни за високи цени. Няма да умрат от глад. На техниците си дават малки заплати, а джобовете им пълни и ламтят за още и още. Работя върху моя идея и ако тя се реализира, ЕРП-тата няма да са вече монополи, а ще фалират, защото всеки сам ще си произвежда ток с инсталация, която ще конвентира в пъти по-голяма мощност от подадената на входа. Тогава тежко и горко за всички енергийни монополи. Ще печелят само продаващите акумулатори, тъй като без тях не може.

33

При лошия соц нямаше

преди 2 години

режим на крайбрежиета през Сезоните туристически. Те не бяха кратки, както сегашните...

32

Анонимен

преди 2 години

Тъкмо се бяха приготвили да смъкват кожи насред зимата.

31

Анонимен

преди 2 години

жиците са хванал ковид и сега "такса жица" е поскъпнала щото много разходи по лечението на жиците има...

30

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ИДВАТ ВРЕМЕНА В КОИТО ЩЕ СИ ПРИПОМНИМ КРАЯ НА РАЗВИТИЯ СОЦИАЛИЗЪМ.

29

Анонимен

преди 2 години

Всяко ЕРП при превключване на месеца,обикновенозакръглява към цялото число,чидлата следдесетичната запетая на цената на киловата.Тска при мен се получава разлика от 0.13 стотинки на година.Ще кажете нищо работа.Обаче пресметнете 0.13ст. по @ милион абоната се получава,годишно 130 000 лева чиста печалба и се дели м-у шефовете като премия,която не се облага с данък и не се плащат осигуровки,защото не е заплата.Смятсам че ме разбрахте.Сега да видим и ВиК,кск крадат.

28

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 24 Абе не е точно така. Авариите се оправят от операторите на мрежи.

27

Мдаа

преди 2 години

Баце кики като ни ваксинира и ще светнем вече ток няма да ни трябваЦьрквата твьрди , че в рая се било топло и в ада така

26

Анонимен

преди 2 години

SS и що да има тежим на тока? Щото ще го изнасяме? Вчера некъф експертин обясняваше по ТВ, че откакто била борсата, България била на печалба и заради високите цени си изплащала натрупаните задължения в енергетиката.

25

Анонимен

преди 2 години

До man При Жан Виденов 1997 българското електропроизводство беше на исторически максимум - 6 блока АЕЦ/6 блока Варна/8 блока Марица. Искал си да кажеш Луканов.

24

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

ЗАРЕЖДАЙТЕ СЕ СЪС СВЕЩИ НАБАВЕТЕ СИ ГАЗОВИ ЛАМПИ ЩОТО ТВА ДЕТО НИ ОЧАКВА ВСЕКИ НЯМА ДА МОЖЕ ДА ГО ПОНЕСЕ. НАЗАД КЪМ ПРИРОДАТА

23

Анонимен

преди 2 години

До SS АЕЦ Козлодуй ще доплаща разликата. Вместо 700 милиона печалба, ще е на 200 милиона.

22

Анонимен

преди 2 години

Народе, спокойно! Кирчо ще измисли решение, нали обеща. Щом е обещал, ще го изпълни. Кога друг път ни е лъгал? Е, лъга цяло лято, че не е канадски гражданин, ама нали е нашо момче - това не се брои. Даже съм сигурен, че такова решение ще измисли, че тока ще стане безплатен за всички българи. Нали кака Корни обеща безплатни детски градини, безплатни лекарства, та Кирчо ще продължи нейната политика и ще направи и тока безплатен. Така че спокойно!

21

man

преди 2 години

Решението е режим на тока. Да питат Жан Виденов за детайли.

20

Анонимен

преди 2 години

A дали е възможно и прокуратурата да ви дойде на гости и да ви прегледа цялата документация за дейността ви на територията на страната?

19

Анонимен

преди 2 години

операторите на мрежи са комисионери , все едно да отидете за хляб до магазина и на входа "мрежов оператор" да взема хляба от продавача , да ви го "доставя" на ръка и да ви таксува за "услугата" .