41

АЙДЕ НА ПЪРЗАЛКАТА..

преди 2 години

.... На 60%--УВЕЛЧЕНИЕ НА ТОКАААА... ХАХАХААА..... ЧЕСТИТА ВИ ПРОМЯНА, БЕЕЕЕЕЕ......

40

Съвет

преди 2 години

Умирайте аборигени! Ние , от Харвард, ще ви гледаме ! И ще си крадем !

39

Анонимен

преди 2 години

Сакън, братя, не псувайте Евросултана от Брюкселбул...........Евросултана ще прати санкции на талази. нашите черешови топчета няма да спрат башибозука на Евросултана. Преклонена главица Байдън не я сече. Търпете.

38

Анонимен

преди 2 години

Хак да са ви Кирчо и Кокорчо и менторката им Херо Мустафа.А БСП и Нинова ще си платят за предателството към левия електорат и венчавката им с *** на Сорош.Възраждане са последната надежда на страната.Дано не ни подведат и те и дано повече хора да осъзнаят докъде ни доведе колониалното робство и слугинажът.

37

Анонимен

преди 2 години

Кадиев, по-добре кажи върви ли бизнеса на жената? Направихте ли осем цифрена печалба за тази година, от прехвъряне на едни хартийки от едни на други?

36

Анонимен

преди 2 години

След като Борисов не е на власт някак се диша по спокойно. Повишава се ток, вода, парно и всички хранителни стоки, но мизерията не се усеща, защото ГЕРБ не са на власт. Пътищата са непочистини, катастрофи с жертви на всеки час, но се мре по спокойно , защото Бойко Борисов не е на власт. И те така от тука до Харвард.

35

Кеай

преди 2 години

Скоро ще се топлим на промяна, ще караме промяна и даже ще ядем промяна Не са я избирали българите но щом като търпят да им я налагат - сами сме си виновни

34

Спомен

преди 2 години

" Грабвайте телата !" някой се изкряска........ Вече имаме и много тела !

33

Банково е робството

преди 2 години

ни, а Вие търсете спонсори!

32

Анонимен

преди 2 години

"Под игото" - лето 2021............"Наркоманството на един народ."

31

Кака мара

преди 2 години

Президентска диктатура. Има ли такава форма на управление или ще сме първи?

30

Ами

преди 2 години

Българино направи нещо! Мини на солар, ограничи тока ако можеш стани изцяло енергийно независим. Пари за алкохол, голфове, Гърция, Парантиики имаш, за един солар неможеш 5 хиляди да изкараш. Искаш безплатен Ток, и като цяло само се иска в тая държава, дай тва дай онва.

29

баба мара

преди 2 години

нали бяхме газов хъб на балканите въртяхме волана със султана каква я мислехмекаква стана

28

Живко от Варна

преди 2 години

За човек който се говорят само лоши неша, нарочно е така , за да не го искат никъде и да е съсипан, да няма женам кариера и други неща ! Някои хора искат той да живее зле, заради това се говорят за него само лоши неща !

27

Майора

преди 2 години

Много ъи е лесно да коментираш др. Кадиев , след като със бенс ти търгувате сток и имате милиони лв печалба! Така че за сетен път се убеждавам че парите отиват при БСП! Така че не ронете сълзи , нали вие сте си добре!

26

пияница мистик

преди 2 години

"Токът трябвало да поскъпне не с 11%, а с цели 64 на сто" === Браво! Ей това е мъжка приказка :))) И от кой казана? От този, на който жена му е мултимилионерка от купуването на евтин държавен ток и след това препродаването му на енергийните дружества. Ами аз ако бях на негово място, направо с 200% щях да поискам увеличение

25

Анонимен

преди 2 години

България е под Европейско иго. Западна Европа ни продава нашите газ и ток на европейски борсови цени. Пречи ни да купуваме евтин газ и да купуваме евтино нашия ток.

24

радевщина в действие

преди 2 години

Византийците не успяха, османците не успяха, руснаците не успяха , НО жалкия Фигурант и котилото му ще затpият БЪЛГАРИЯ !!!

23

Анонимен

преди 2 години

При лошия Борисов само пенсиите и заплатите се повишаваха. Нямаше никакви спорове за ток, парно или вода. Само някой да се направи на интересен и Борисов го респектираше. Сега обаче си е по добре , някак без Борисов има демокрация за повишаване на всичко. Честито другари.

22

Вълчи времена!

преди 2 години

Капитализма ни е див и хищнически, лъжедемокрацията си е имитация на демокрация.