61

Анонимен

преди 2 години

Да, разбрах че зимата ще е студена като ми откраднаха две автомобилни гуми, с които бях предпазил две малки дръвчета да не ги газят с коли тия дето паркират по градинките. На гумаджията също му бяха отнесли старите гуми, дето се чудеше къде да ги изхвърля и ги трупаше на камара. Лошото е че като ги палнат тия гуми и ще почнат да ми обясняват колко ми замърсявала колата и как трябвало да си купя електричка.

60

Анонимен

преди 2 години

Час по-скоро така нареченият "приемиер" заедно с останалите бokлyцu и *** от "коалицията" барабар с предателите от герб, дпс и така нареченето "президенство" трябва да бъдат екстрадирани от България и да им се отнеме гражданството. В момента ни управлява "Америка за България", и който не го проумява много скоро ще го разбере. Това, което ни чака, ако не се вземат спешни мерки е глад, мизерия, "ваксини" и зелени паспорти.

59

Кирчо Лъжеца

преди 2 години

Промяната ви улазя.

58

Анонимен

преди 2 години

Напротив,Кадиев.КЕВР саботира правителството.Когато им се намали част от печалбата на такива като теб,повишение може и да няма.

57

Анонимен

преди 2 години

преди фирмата на жена му дето изкупуваше ток енержи съплай се казва и той като депутат в конфрикт на интереси е гласувал в вс

56

Опа

преди 2 години

Аве то и заплатите трябва да се увеличат с поне 80-100%, но това е друга тема, а г-н Кадиев. Иначе да - даже тока трябва да стане поне 150% по-скъп, тогава за всички пиявици в нергийният сектор ще има много гювеч....

55

Мъдрец

преди 2 години

Увеличавайте, другаре ! Чакаме увеличението , за да ви се "порадваме" !

54

Анонимен

преди 2 години

За 30 години под американски контрол България е това,което виждате.С тия двама оръфляка начело линията на развитие няма да се промени.Стремглаво надолу.

53

Анонимен

преди 2 години

Кадиев,знаем твоя интерес в тази област.Как населението може да понесе 64% увеличение?Я се скрии,бе!

52

Истина

преди 2 години

Другаря Кадиев му се иска да е с 64% все пак е в играта с енергийния пазар. Ама и сините *** сиреч ГЕРБерасти по сигнал взеха да сипят акъл. Трябва да ви е ясно бат Бойко няма как да се върне във власта. Яжте и пийте парите които ви дава докато има после се скрийте в дупките си ... а, забравих една част от вас ще обърнат палачинката

51

Анонимен

преди 2 години

За да се сприе износа не говори понеже жена му изнася ток

50

Анонимен

преди 2 години

До Ами, ами ако не знаеш, соларите - по-мощни, които да стигат за 1 домакинство не са разрешени в БГ. Червените другаре са се погрижили за това, трябва да се влачиш по корем в общината и енергото + тлъсти рушвети за да стане нещо. В БГ енергетиката от 1945г. насам са само червени, тъмно червени и *** другари са на власт. Те си пишат законите, колят, бесят. Др. Кадиев е пример за това.

49

Европеец от България

преди 2 години

През септември месец видях , че индианците от България събират дърва за горене. Веднага разбрах, че зимата ще е студена. И веднага разбрах, че ще има режим на тока. Гарантирано от Фуражков и Харвард !

48

Брокер

преди 2 години

Вчера продадох само аз 5 апартамента по 300 хиляди лева всеки, платиха ми в брой! Днес ще имам 7 сделки, само в брой искат да плащат хората. Българите си просперираме вече, всеки е богаташ и вади пачки с пари и се чуди какво да прави с толкова кинти, ако си мислите, че парното за 700 лева на месец да ми е 19 градуса в нас ми пука, хората тези пари ги изкарват за 1 ден!

47

Само питаме:

преди 2 години

.... Имате ли още черешови топчета... ХАХАХААА.... АЙДЕ вадете ги.....!!!!!

46

Анонимен

преди 2 години

Радвай се народе - вдигнали тока само с 10%, вместо с 64%. Утре трябва да го обявят за национален празник според КЕВР.

45

чети внимателно

преди 2 години

"Лошото мина, идва страшното!" - Ренета Инджова. Дебелоглавия байГаньо се спасява поединично, както винаги.

44

Анонимен

преди 2 години

Една притча за евроатлантиците. Съвпаденията не са случайни "Индианците от Америка, като видели корабите на Западна Европа да пристигат при тях, си казали: Ето, дойдоха европейците, ще станем европейци, ще забогатеем и ще станем силни като тях."......................хахаха....

43

АнтиИдиотократ

преди 2 години

Асфалт не се яде !Промяна също !!!

42

Интересно

преди 2 години

Вече никой не говори за увеличение на всичко по 2,3,4 % !!! Вече "променителите " говорят за двуцифрени проценти и дори 100 % !!! Каква приятна промяна ! Къде останаха онези дето се самозапалваха ???