31

Анонимен

преди 2 години

Ко прай мисирчето?- Пипипипипи, пипипипи..

30

и за нас е:

преди 2 години

Франкенщайн на 4 степен!!!

29

Анонимен

преди 2 години

За бога . Мерете си сутрин диаметъра на черпите. Смаляват се главите . Без майтап и мозъка съхне. Другарски съвет .

28

Беновска пипа

преди 2 години

Защо винаги в България се повтаря едно и също? Управляващите са опиянени от властта и не чуват нищо, освен собствените си викове ура. Опозицията винаги говори най-смислено и разумно, но никой не я чува. След това си сменят местата и се повтаря същото. Смирненски го е написал - Приказка за стълбата.

27

Уди

преди 2 години

А е това вече е нещо Десислава, Дулово ,герб, Франкенщайн ,Мери Шели браво бе я виж как се изучи това момиче да се чудиш! Иначе да си гласува както си иска по заповед на щуката, няма никакво значение тяхното време изтече!

26

ПДуловскаП

преди 2 години

твоят мутромилиционер от Банкя е Фанкенщайн

25

Анонимен

преди 2 години

Тази дето си сложила чушка вместо нос не разбрали че вече не са фактор в парламата. И да гласуват и да не гласуват все ще им е вътре. Не случайно Другарят дето отказа да се деполитизира заради червената си книжка не иска да ходи в парламата. Защото много добре знае че е господин Никой. Пратил е иб.риците си да създават смут и да нагнетяват напрежение.

24

Хайде

преди 2 години

...сега, тролчета мили, залейте форума с просташки задявки и примитивна помия! Кутев ще бъде доволен!

23

SS

преди 2 години

снимката е типична илюстрация на "когнитивен дисонанс". А от мнението на тва на снимката, "светило" на юридическата наука, и изобщо на "мисълта", едва ли някой се интересува... Също и от това дали греберостите щели да гласуват или не. Ако щат и да не ходят в Парламента - на никого няма да липсват ... ГЕРБ е всъщност Франкенщайнът, при това ТОКСИЧЕН - диагноза, дадена от трибуната на Парламента. МУТРИ ВЪН! ГЕРБ е ПОЗОР за България!

22

Анонимен

преди 2 години

Изчегъртването на герберския башибозук и каскета Гешев продължава!!Дръжте се братя българи,има надежда!!

21

Лошо

преди 2 години

И от ГЕРБ, и от антуража на Радев са наясно: паднели прокуратурата, пада и последния бастион на демокрацията. България попада в хищните лапи на хиените от четворната коалиция, жадни за кръв, власт и мъст. Тялото и за пореден път ще почервенее, ще бъде олигавено, унижено и разкъсано. Под зоркия поглед на пикиращия над пира лешояд ще и бъдат нанесени смъртоносни рани. Тежко ни.

20

Анонимен

преди 2 години

Деса требе да си прави маска на лицето с мъжко мляко,че много е угрознела.

19

Кво ми пука

преди 2 години

Изобщо не ме вълнува какви ги приказва, пътници са - ей ги на НДСВ къде са и тия са затам, поредната ***

18

Анонимен

преди 2 години

А за нас ти си Франкенщайн ,затова се скрии крадло.

17

Handel

преди 2 години

360 кв. м. апартамент купен за цели 80,000 лева! Обикновените граждани за 80,000 лв в най-добрия случай ще си купят 40 кв.м боксониера. Явно има много специални заслуги към жипkо бибитkин.

16

Човекът...

преди 2 години

...бил в коалиция с всякакви всеядни партии, сега и пречи същото? Абе немога да ги разбера тези жени, още повече жени-политици - все мрънкат когато не им изная и от всичко са недоволни... .

15

Анонимен

преди 2 години

герберско ***!

14

Анонимен

преди 2 години

тепърва ще почва воят на шайката герб,ресурсите им започнаха да намалават доста индивиди в тоя форум изчезнаха откакто герб не е на власт

13

Анонимен

преди 2 години

По малкото говорене е много полезно за обществото и за здравето.

12

Анонимен

преди 2 години

Що за уруспии дават оценки?