51

Дедо от село

преди 2 години

Тоз сезон са на мода силиконовите чорапогащници.Очевидно е,че за таз госпожа е проблем номера и!Накой може ли да и помогне?

50

Анонимен

преди 2 години

То и ти за нас си политическо недоразумение, да не говорим за шефа ти ...

49

Герб is blsht

преди 2 години

На мен не ми харесва как Герб се опитват да заплашват, при това като не са на власт, вие загубихте диктаторската власт, не може да се правите на аналитици в опозиция, ползвайки мнения на хора, които не ви харесват, вие (Герб) сте партия Франкенщайн, не ами и по-лошо!!!!!

48

Анонимен

преди 2 години

Не, ГЕРБ не са виновници да се сринем до такава степен, защото до такава степен се сринахме откакто ГЕРБ не е на власт.

47

Михайлова

преди 2 години

До ДрагомировДа, точно така! Само простаците и хората, които имат два пръста чело мислят, че нахиления Кирчо ще спасява България! Блажени са вярващите!

46

Герб is blsht

преди 2 години

И, това мнение не е в подгрупата на Джон Атанасов, но като попада в моята, аз не одобрявам Герб да използва мои идеи, мения, особено такива които не се отнасят за медицински кризи, и по този начин могат да обидят някого, като бъдат използвани неуместно, вие нарушвате мои и чужди авторски права направо, защо не ми харесва от герб да изполват мои текстове !!!!!!!!!!!

45

До 37

преди 2 години

Нали това казвам и аз! Ако наистина сте загрижени за каузата, посочете още сега име. Другото е саморазправа с конституция и прокуратурата като цяло. И... не ми пука за Гешев, ще дойде друг, но кой?

44

Анонимен

преди 2 години

До Лошо....Виждам, с теб умира един талантлив разказвач, романист. Сенкевич, Хемингуей да ядат пасти! Господи, вразуми го, колко деца, колко възрастни щяха да четат за страшните хищници от зелените хълмове на Африка, ако този пропишеше книги! Е, има да се учи - лешоядът не пикира, а кръжи и каца, когато другите са се нахранили! И си избърши лигите!

43

Анонимен

преди 2 години

Поздравявам Дуловската кралица с песента на Азиз "Мотел".

42

Драгомиров

преди 2 години

Няма да се изненадам, ако утре в НС някой от ГЕРБ гласува въздържал се или "за" кабинета! Този кабинет е проклятие за България, разберете го най-сетне, но гербаджиите са главните виновници да се сринем до такава степен, а най-вече Борисов, който не се чува какво говори от една година насам! Така им се пада, но ще страдат всички мислещи и интелигентни хора в страната!

41

Анонимен

преди 2 години

Обява от МВР. Търсят се кошаревски свидетели срещу добро заплащане, гарантирана анонимност, осигурено покриване в чужбина. Условието е да имат поне едно извършено престъпление и да са съгласни да признаят, че то им е наредено лично от Бойко Борисов. Гарантирана анонимност и кинти от Дубай. Престъпнико, не се колебай, сега е момента да станеш кошаревски свидетел - герой.

40

Герб са менте

преди 2 години

Абе, аз не съм женена за тая, че и да ми ползва идеи и цитати от преди 15 г, поне, трябва да питам ПБ защо тая се е кърстила на мене, че и нещо ме цитираОсвен това този двоен цитат на мен и на ПБ е малко неуместен сега, просто ме подразни,Съжалвам, но отказвам да ви подкрепя с идеята да коментирате с книги за медицински ужаси по време на епидемия, това е шега която не е за криза от този вид, съжашявам че сте толкопа глупава, че да пускате като политик такива коментари

39

Липсва ми

преди 2 години

Абе некой знае ли кога ще интервю на Вожда от Джипката?Некоя мисирка нема ли инфо?

38

Анонимен

преди 2 години

По-добре Франкенщайн от Тиквенщайн.

37

Анонимен

преди 2 години

Отчаяни конвулсии на корумпирани ГЕРБери

36

НЕ ДЕСИ!

преди 2 години

Каквото и поведение да имате в парламента, с нищо не можете да спрете метежниците, защото те вече са поели пътя към банкрута на държавата и в това няма нищо лошо, даже колкото повече червени крадци има в парламента , толкова по-добре. Това е така, защото догодина тяхната дейност ще бъде разследвана от Военен трибунал.

35

Анонимен

преди 2 години

Бивши хора.

34

Анонимен

преди 2 години

Кой предложи Бойко Рашков? Кой, кой, кой? Стъкмителят на сюжети, кмунистическият следовател, който се опитва да изтръгва неверни признания. Още преди 30 години си беше такъв и такъв си остана. Питайте Евгени Михайлов.

33

ха ха

преди 2 години

За нас ти си политически Франкенщайн от Дулово.

32

Анонимен

преди 2 години

За тая жена истинска работа няма ли? Та дори дрогарите в БСП си имат устав до три пъти народен представител повече не!