26

аа1830

преди 2 години

Македонците тупат топката....Ние чакаме да започнат да изпълняват т.нар. договор за добросъседство а ЕС не иска и да чуе да е гарант по този договор.

25

Анонимен

преди 2 години

БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИОГРАФИЯ Е ПОДВЛАСТНА НА ГЕОПОЛИТИКАТА...ДО 1990 Г. ТУРЦИТЕ БЯХА ЛОШИТЕ И ТЕЗИ,КОИТО 5 ВЕКА СА КЛАЛИ БЪЛГАРИТЕ,СЕГА И ДУМИЧКА НЕ МОЖЕШ ДА ЧУЕШ ПРОТИВ ТУРЦИТЕ...ВЕДНЪЖ БЪЛГАРИТЕ СА ТАТРИ,СЛЕД ТОВА СЛАВЯНИ,ПЕРСИ,ПАКИСТАНЦИ,СЕГА ПЪК СЕ ОКАЗА,ЧЕ ПРАБЪЛГАРИТЕ СА ИМАЛИ ДЪРЖАВА В ДНЕШНА ФРАНЦИЯ И ИТАЛИЯ...

24

Анонимен

преди 2 години

Жал ми е за нашите историци! Ако имахме политици трябваше да им се каже на македонците - след 10 години заповядайте на разговори пак. 4 Години резултат нула. За това пък провокации и лобирани срещу България бол.

23

Анонимен

преди 2 години

До До Анонимен 19Език и нация са политически атрибути на държавата. Всяка независима държава може да си създаде език и нация. Америка ако желае може да си кодифицира американски език. Това обаче не означава че английския е произлязъл от американския, както и не означава че древните американци хилядолетия са се борили със злите британски фашиски окупатори от татаро-монголски произход.

22

Анонимен

преди 2 години

До До Анонимен 13СТАРИ,СТАРИ КОЛКО ДА СТАРИ ГЪРЦИЯ И БЪЛГАРИЯ...ОТ 1821 И ОТ 1878 Г...ЗАБРАВЯШ ЛИ ТУРЦИЯ?КОЙТО ВЛАДЕЕ ГРАДА НА БОСФОРА,ВЛАДЕЕ БАЛКАНИТЕ...

21

Анонимен

преди 2 години

До АнонименБЪЛГАРСКИ ИСТОРИЦИ:БЪЛГАРИЯ Е ОКУПАТОР В ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ(ПЛОВДИВ И БУРГАС)ХА-ХА-ХА!АНКАРА ДОБРЕ ПЛАЩА!ПЪК НАШ БАЙ *** СЕ ХВАНАЛ ЗА МАКЕДОНИЯ КАТО ПИЯН ЗА ДЪРВО!

20

До Анонимен 13

преди 2 години

В глобален мащаб може целите Балкани да са буферна зона, но в лакален мащаб буферна зона е Македония!!!Защото България и Гърция са много стари държави със своя собствена история и език.................за разлика от Македония!!!

19

До Анонимен 18

преди 2 години

Да признаеш държавата не означава да признаеш нацията и езика!!!Австрийците говорят немски, но са отделна нация, не са германци, американците говорят английски, но не са англичани, а са отделна нация!!

18

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 8Абе тепегьоз(турцизъм, бай дъ уей), кой ти каза че искаме македония да е българска?! Тая комисия я има за да се обясни с научни факти на мак. общественост че нито те са от Марс, нито ние сме от Меркурий. Целта беше да видите колко много неща ни свързват и да спрат плюнките срещу нас. България е признала държавата Р.Македония, значи признава и нация и език. Вие обаче твърдите че всички революционери от българското Възраждане са етнически македонци, т.е няма българи. Вето.

17

Анонимен

преди 2 години

От ден на ден "макарона става по крив " .

16

Анонимен

преди 2 години

До АнонименЗАЩО ДА НЕ ВИ РАЗРЕШАТ-ПРОБВАЙТЕ,МОЖЕ И ДА СТАНЕ НОМЕРА!

15

Дерогирайте го

преди 2 години

Този Договор за неприятелство с РСМ.

14

Анонимен

преди 2 години

До АнонименГЪРЦИЯ-БЕЖАНСКИЯ ЛАГЕР НА ЕВРОПА!БЪЛГАРИЯ-РОМСКИЯТ РЕЗЕРВАТ НА ЕВРОПА!И ТОВА АКО НЕ Е БУФЕР...

13

Анонимен

преди 2 години

До ахаЦЕЛИТЕ БАЛКАНИ ПРЕДСТАВЛЯВАТ ЕДНА БУФЕРНА ЗОНА...ЗАЩО СИ МИСЛИШ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ НЕ Е БУФЕРНА ЗОНА...ГЪРЦИЯ В МОМЕНТА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТУРЦИЯ СЕ ПЪЛНИ С ВСЯКАКВИ ОТ АФРИКА И АЗИЯ,ПРЕВЪРНАТА Е В БЕЖАНСКИЯ ЛАГЕР НА ЕВРОПА.ОБЕЗЛЮДЕНА БЪЛГАРИЯ СЪЩО СЕ ГОТВИ ЗА ЗАСЕЛВАНЕ НА АЗИАТЦИ И АФРИКАНЦИ-ВИЖ ХАРМАНЛИ,ТАМ ПО УЛИЦИТЕ ВЕЧЕ САМО ЧУЖДЕНЦИ ВИЖДАШ ДА СЕ РАЗХОЖДАТ...

12

Анонимен

преди 2 години

Най-добре да си разделим Македония наполовина с албанците............за нас източна Македония, за албанците - Западна Македония....................за съжаление няма как да стане..........защото гърци, сърби и великите сили няма да са съгласни!!!!

11

До Анонимен 8

преди 2 години

Македония не е държава , а само територия...................България има нов съсед...........Велика Албания, свикнахте ли???

10

незнам

преди 2 години

дали ще е тьжна но ти ще си все така гладна к

9

аха

преди 2 години

Македония е една провалена държава....................това е ясно................една буферна изостанала държава м/у България, Сърбия, Албания и Гърция!!

8

Анонимен

преди 2 години

До !!!!ТОЗИ ПЪК НЕЩО СЕ Е ОБЪРКАЛ...ВЕЧНОТО ПЛАШИЛО АЛБАНЦИТЕ...ФАКТ Е ОБАЧЕ,ЧЕ АЛБАНЦИТЕ И В САМАТА АЛБАНИЯ И В КОСОВО И В МАКЕДОНИЯ СА В СЕРИОЗЕН ДЕМОГРАФСКИ РЕГРЕС...ТАКА,ЧЕ МАНТРАТА,ЧЕ АЛБАНЦИТЕ СА НЯКАКВА ДЕМОГРАФСКА ЗАПЛАХА ОТДАВНА НЕ ВЪРВИ...И ВСЕ ПАК БЪЛГАРИЯ ЕН РИСКУВА ЛИ С ТОВА САМАТА МАКЕДОНИЯ...АКО СТАНЕ АЛБАНСКА,ТО ТОВА ОЗНАЧААВА ЕДНО:НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ БЪЛГАРСКА!

7

аха

преди 2 години

Искали да се самоопределят братята - македонци ................хаха..............но фактите и науката говорят друго......................и аз искам да се самоопределя като марсианец, но не ми дават да си го запиша в личната карта, че съм такъв!!!!