66

какво се чудим

преди 2 години

До АнонименАко вместо българи бахме гърци щяхме да искаме да си сменят името на Югозападна българия и щяха да го направят .но понеже сме меки марии ще им сърбаме попарата. и ще гледаме и имигаме на парцали като ни крадат историята и ни рнаричат фашисти и татари

65

Анонимен

преди 2 години

Сега ще се разбере колко ни струват политиците . Ако са ефтини и зависими от брюкселски господари ... твърде бързо ще ни омекнат исканията към РСМ ..... Дръжте се , ей ! Такива провокации имаше и срещу Гърция, когато макетата спореха за името ... Ама гърчолята не се огънаха .Показаха им къде зимуват античките раци. Вижда се че сега е наш ред. И този път войната е за историята ни. Политиците ни трябва да са непреклонни. НЕ СИ ДАВАМЕ ИСТОРИЯТА . ДОБРА ИЛИ ЛОША - ТЯ СИ Е НАША.

64

  генезиса

преди 2 години

много е важно да се разбере откъде произлиза нещо за да се обясни действията му, македония е създадена с декрет на сталин, подържан от тито и димитров, с цел дестабилизация на балканите, сега това се използва с пълна сила от путин, жалко за европейските политици че не го разбират за американсите не говоря те разбират много малко неща от международните отношения

63

Анонимен

преди 2 години

РСМ е една съвременна фашистка държава в която демагогията е превърната в държавна политика!

62

spoko!

преди 2 години

Ако до март месец скопските сърбо-комунисти не влезнат в ЕС, никога няма и да влезнат. След това ще могат да членуват в ЕС единствено като част на географската територия Македония от територията на Европейска България, а сърбо-маните им ще трябва да се укриват от силата на българските закони. Същото ще стане и със Западните покрайнини, които според мирния договор са дадени на измислената Югославия, на не и на Сърбия.

61

Joko

преди 2 години

Крайно време е да спрем да им "цепим басмата" ! Гърците го направиха по елементарен начин. Излязоха над 2 млн, по улиците и им показаха кон боб яде ли !

60

Алекс

преди 2 години

Вето докато не им уврат *** кратуни.Гърция показа как трябва да се действа.

59

Анонимен

преди 2 години

Историците от Македония са прави за средновековието.Незнам този професор ходил ли е на международни симпозиуми и конференции.Няма как да му приемат тезата.Наистина е остаряла терорията му.През средновековието има Османска империя.Народите тогава се делят на мохамедани и християни(рая),като вторите нямат никакви права.За държави България и Македония през този период е наивно и непрофесионално да се говори,защото не съществуват.

58

Анонимен

преди 2 години

Този спор е излишен.През средновековието има Османска Империя.Няма нито Македония,нито България.Голяма част от населението е неграмотно и единственото нещо което ги обеди нява е религията.Османската империя не признава друг народ освен Османския,а не-мохамеданите ги нарича рая и те нямат никакви права,особено в началото на създаването на империята.Права имат само хората ,които приема мохамеданската религия и те се възприемат за османци.Не рязбирам за какво има да се спори.Елементарно е.

57

Анонимен

преди 2 години

През средновековивто няма признати народи от османската империя,а и двете настоящи държави които спорят,тогава не съществуват.Тогава няма нито Българи ,нито Македноци ,а има рая.Този професор ли е?

56

Анонимен

преди 2 години

Сърбите ни мразят, щото сме ги били постоянно, не се учудвам на провокациите :)) Макетата са възпитани от тех да ни ненавиждат, нормално е за тех, обаче за нас не е нормално това :)))

55

Анонимен

преди 2 години

Македония се създаде като сръбско прокси за хибридна война срещу България.

54

Анонимен

преди 2 години

За какво всеки ден пишете за тези макета Какво се опитвате да врълпите на българите

53

Анонимен

преди 2 години

До Ganjo 55Ние за какво да лъжем ? Ако на сърбите, турците и прочие им откраднат историята, как мислиш ще реагират, позитивно може би :))) Едно е да се държиш като приятел, друго е да си съчиняваш свободни съчинения :) Ние изобщо не искаме да им взимаме безплодните чукари :) Ако се притесняват, че ще им вземем територийката, да не се притесняват, достатъчно проблеми си имаме в БГ :)

52

Анонимен

преди 2 години

Историята е свързана с политиката, една държава без история е нищо :) Те затова макетата първо се опитаха с Гърция, след като удариха на камък се опитват с нас :))) Само дето явно са забравили, че ние сме много по криви от всички нации на Балканите, не бива така да правят, щото ако искат омраза ще си е получат :)))

51

Анонимен

преди 2 години

Около 16% от "македонците" са сърби и смесени бракове. 10% от фамилиите завършват на "ич". Почти всичките завършващи на "ски" без "в" преди това са от влашки произход -Чаушеску-Чеушески, Мицконеску-Мицкоски. Те са около 30%. 12-16% има роми и около 32% албанци и смесени бракове. Сложете още 4-5% други и за българи остава под 4%, повечето бежанци от Егея. Всичко останало е избито или избягало. рябва ясно да си дадем сметка, ча там на практика няма българи, а изключително враждебна субстания.

50

Анонимен

преди 2 години

Историята на Балканския полуостров винаги и все още се ползва за политически цели.Жалко е,но е истина.Нашите са им пуснали човек от ДС,който говори само за политика ,но не и за история.Няма как да се разберат с подобен човек.Даже и Божидар Димитров беше по-добър вариянт за Македонците и можеби щеше да ги убеди,въпреки че и той беше като този шпионин(агент) от комунистическата ДС.Този човек не в тази комисия да решава проблеми,целта му е да ги създава.

49

Анонимен

преди 2 години

Това не е нормално и не е редно,историк да говори за политика и да е представител на преговаряща историческа комисия.Някой задава ли този въпрос?Как представителя на нашата комисия по история коментира изказвания на политици.Не трябва ли да го интересува историята този човек.Ако докторите от Пирогов се държат като този,не би трябвало да лекуват Македоници.Този трябва да бъде отстранен незабавно от комисията по исторически въпроси и да е преместен в комисията по политически въпроси.

48

Анонимен

преди 2 години

Щом се свързват с гърка Александър Велики, що се опитват да взимат от нашата история, мейби защото гърците ги отрязаха безцеремонно :))) Ако си мислят че ще отстъпим по този въпрос, жестоко се лъжат :) За всички са изкуственяци, да не си въобразяват разни нещица :))

47

БашМайстора

преди 2 години

Северно макаците още ще има дълго да го фатат смока с едното око.Такава държава Македония нема и никога не е имало.Тези предатели до 1945 г са яли български леб,а посе станали сърбета,както се казва сите сърби на върбе.Ако некой северно макак ми покаже техен буквар от преди 1945 година че го мушна веднъж на *** му.Северна мЪкедония никога у ЕС да си го барат със сърбетата.