25

Гугъл

преди 2 години

на този подавателя на сигнала ще кажа следното. Приятелче пусни си мапса и виж как изглеждат блоковете. Сега се замисли щом този блок изглежда аджабата така, как навънка да изгледжда като някоя западна държава.Айди лека и не се тормози

24

Анонимен

преди 2 години

В Бъкстон е същата мизерия и няма тротоари и осветление. Всички селяни се качили на джипове и си чупят колите по дупките

23

Анонимен

преди 2 години

София е като Бейрут след бомбардировки.Това ни донесе Буци Банкянски за 15г Оправление на София.

22

Анонимен

преди 2 години

Буци от Банкя си иска шкафчето!!!

21

.

преди 2 години

Като не ви харесва да живеете в гетото изнесете се както направих аз!

20

Споко !

преди 2 години

Споко, другарю Сигналчик ! Още нищо не си видял - не бомбардировки , а цялостно изчегъртване на всичко българско и родно ! Предстои да се "радваш" на разрухата на града си , селото си, квартала си, дома си ! И твоята лична разруха , ако си гласувал за Фуражков !

19

Край

преди 2 години

Фандъкова и общината са виновни само за едно - не са извадили големите кочани с ГОЛЕМИТЕ глоби и не налагат със здрава ръка ред в града.Качваш си колелолто на лимузината на тротоара/градинката/ площадката - ГЛОБА.Хвърлиш си старата догарама с пироните нагоре до кофите - глоба. Ака ти мастииката а ти не чистиш или си я пуснал да хапе хората - ГЛОБА. Пуши ти колата без катализатор - директно в надин.

18

ами

преди 2 години

те не са били все така. Някои трошат, хвърлят и като стане Кербала почват да викат "аз съм европеец", бат и и селинджърит е, сега в котурника и квичете

17

Анонимен

преди 2 години

..."..около гюмовете (няма как да нареча това НЕЩО "контейнер".." ЗА ТОЗИ, КОЙТО Е НАПИСАЛ СТАТИЯТА - ЛИЧИ СИ, ЧЕ Е ЗАВЪРШИЛ ОСНОВНО И СРЕДНООБРАЗОВАНИЕ, СЛЕД 1990-та год.!

16

До15

преди 2 години

Каква самоковска безличница бе мочко,точно такива ,като с твоя мозък правят това което е написал 16. Аз също съм на 70 години и знам и помня София каква беше и каква стана .Фандъкова ли да ви чисти фасадите и да ви ремонтира през ден потрошените спирки и детски площадки. Хуни ,а не хора сте вие и 100 кмета да имаме ,не могат да сменят чипа в *** ви глави .Разглезени хлапаци без грам възпитани и,не признаващи правила,норми ,закони!

15

...."....МАЛАРИ

преди 2 години

До колкото ми е известно, малария се хваща в тропиците. При нашите условия, болестта е забравена... - за сметка на природата! не че *** маларийните комари им пука, мристо, хоботчетата им са станали по-дълги и апат и през дрехите!

14

Стар

преди 2 години

Има си районни кметове и служби във всеки район на София .Но самите граждани са врагове на себеси .Всичко ново- спирки,детски площадки ,градинки пейки ,контейнери и кошчета ,фасади на сгради се троши,кърти,краде,цапа и мърля ,нищо не се пази ,точно обратно ,ново ли е веднага скачат да му видят сметката.А по улиците,фасове,опаковки,цигарени кутии и обвивки от вафли и амбалаж!В южния парк колко пъти вече умишлено чупят декоративните плочки на фонтана .Софиянци с претенции и никаква култура !

13

Стоян

преди 2 години

Доста *** и тъпо написана анонимна онлайн жалба.Какво ви е виновна общината,че сте мизерници и си хвърляте *** където ви падне.

12

Светозар

преди 2 години

Софиенци, това вие си го правите,бе. Иначе, много обичате, да плюете срещу " селяните ". Боли ме шмайзера за вас. Малко ви е. Трябва да приличате на Кербала.

11

Захо

преди 2 години

ДЕКОРА Е ВРЕМЕННА,ПРИЛЕЖАЩА БУТАФОРИЯ,ТОВА В КВАРТАЛИТЕ НА СОФИЯ Е ПОСТОЯННА,ТРАЙНА И НЕПРЕХОДНА ВЕЛИЧИНА!

10

Българ

преди 2 години

Важното е, че има банани в магазина!

9

Край

преди 2 години

Хората искат и искат и Искат и ИСКАТ а проблема е в нас. Фандъкова не си хвърля фотьолите до кофите, нито старата дограма, нито си паркира колата на трарара ви нито издрисква кучето си на тратара или в градинката. Софиянци плащат ниски данъци и такси които не стигат до никъде за да се поддържа града. Плащат евтино субсидирано парно. Реално държавата с данъците на баба Гуна от Чапръчане даплаща живота на софянци.Вечно мрънкащи и недаващи нищо от себе си хора. С кеф да ги обереш.

8

Анонимен

преди 2 години

Хвърлят където им падне като прасета после общината им виновна

7

Qwerty

преди 2 години

Гюм е съд за мляко, къде го учите този български в София?

6

Анонимен

преди 2 години

Еми какво като е мизерия слагайте розовите очила и вярвайте на брокерски лъжи,заробвайте си живота за 30 години и плащайте по 2000 евро на кв.за панелки.