65

Джо

преди 2 години

Това на снимката сте си го направили вие от квартала. Никой не е дошъл от друг квартал да си носи *** и да изхвърля. Направете си трудов ден и си оправете направеното от Вас.

64

Ми

преди 2 години

Няма *** - това са вторични суровини който разделно да се рециклирани.

63

Хан Котраг

преди 2 години

Горите,селата,градовете са пълни с отпадъци.Българите нищо не ценят,гледат само да ядат,пият и крадат.

62

от Варна

преди 2 години

при нас , кварталните алкохоляги домъкнаха столове, маса , едно канапе и дори двоен диван - струпаха ги до детската площадка и лятото до малките часове стоят и поркат. Обаждаш се на полицията и нищо не могат да им направят , защото или работят без договор или живеят от пенсиите на родителите си (или и двете )

61

Габи

преди 2 години

Защо не погледнете в какво състояние се намира само един месец след ремонт някой парк?Ние Българите трябва да се научим на европейско поведение и тогава ще живеем в европейска столица. В квартала който живея детската площадка се руши след всеки ремонт. Елементи от съоръженията са разпръснати по целия парк. В междублоковите пространства се строят самоволно барбекюта, гаражни клетки и други грозни обекти, правят се зеленчукови градини. Това е квартал близо до бившия МК Кремиковци.

60

we

преди 2 години

Първо вижте в прованса какво е и тогава говорете за София. Защо отидохте от село в София?

59

ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНА

преди 2 години

БРЕЙ, МИ ТОВА СЪВСЕМ КАТО В НЮ ЙОРК

58

да ама не

преди 2 години

До Веселинъ 7112136860не се излагай с невежество всички стари фамилии носят началото си от преди 1878 г произлизат от прякори на турски език.Смяната на фамилията е свързана с промна намного важни документи -лчни карти , нотариални актове , удостоверения за наследство и пр. поради което не се прави от хората. Колото да кметицата на София имала е някакъв прадядо който се е занимавал с вълна , памук и пр. от което идва фандък-снопче влакна.

57

остап бендер

преди 2 години

спасяването на давещите се е дело на намите давещи се като не чистят не плащаш такса смет като не оправят пътищата не плашщаш данък сгради и данък на автомобила.

56

Все пак

преди 2 години

Последната ми дума е ли ла ви те.И това ли се цензурира???

55

Все пак

преди 2 години

Защото се набляга, че това било в София, може да се загледате в задната рег.табелка на автомобила до контейнера- прилича ми да е ямболски. Всякакви хора има и в София, и в провинцията, а за мрънкача от писанието да кажа, че едрите отпадъци се оставят до контейнерите и СО има публикуван график на коя дата те се вземат. Аз съм оставял такива вещи, но и съм си намирал неща, които ми вършат работа и ги взимам. Но не разхвърлям, както съм виждал да го правят ***.

54

Анонимен

преди 2 години

Еми София, ко да си приказваме повече :)) Нямам негативни чувства към софетата, обаче това е най-зле построен и разхвърлян град в БГ, там да живееш ти требват железни нерви :)))

53

хххххх

преди 2 години

Това не се отнася за София!Едно към едно е за Добрич!Като добавим и разровения център ,там вече трудно се намира здраво място за минаване!Няма нужда да пращам снимки.

52

Анонимен

преди 2 години

Няма страшно, другата седмица ще завали сняг и подобни проблеми ще са минало

51

Обичам Фъндъкова

преди 2 години

Сачева ми е слабост и единствено гласът на пискливата Деси Атанасова(скумрията) е като морска сирена.

50

Анонимен

преди 2 години

Разкарайте паветата от булевардите!

49

Reo

преди 2 години

Че тези снимки са си направо лустро в сравнвние със свинарника който е моя град :)

48

Анонимен

преди 2 години

Цяла София е дупка до дупка,най изостаналата столица в Европа!!

47

Ама чакайте малко

преди 2 години

то да е само в София така! Хора, цялата страна е като след бомбандировка! Помийна яма! Гнус ме е, че се събуждам на тази територия! Срамно е да казваш от къде си! Повръщами се от тази страна!

46

имдианец от СФ

преди 2 години

Фандъка си знае работата -парички.паричкииипо веригата