45

Анонимен

преди 2 години

Тези отпадъци са там защото точно гражданите са ги изхвърлили там, снимките са само около един казан. Столична община няма вина, че всеки си хвърля отпадъците, където му падне.

44

пфф

преди 2 години

Само вижте парковете в София на какво приличат! Аз живея до Южен парк - там всичко е оставено на природата - сложили са неква детска площадка, колкото да се отчетат и това е! *** абсолютна. Кофи, смрад, мизерия, кал, дупки.. Южните квартали - примерно Г. Делчев са много зелени, и от комунистическо време са останали некви детски площадки и почупени пейки. Защо не ги реновират, да ги заменят с нови, хубави, да има къде да се разходиш, къде да играят децата.

43

Анонимен

преди 2 години

А ПЪК АЗ СИ МИСЛЯ, ЧЕ НЕ СТОЛИЧНА ОБЩИНА СА НАМЯТАЛИ КАЗАНЧЕТА, ФОТЬОЙЛИ И ДР ЕДРИ И СТРОИТЕЛНИ ОТПАДЪЦИ, ДАЛИ БУДНИТЕ ГРАЖДАНИ НЕ СА ИЗВАДИЛИ ОТПАДЪЦИ ОТ КАЗАНА, ДАЛИ НЕ СА ГИ АРАНЖИРАЛИ ЗА СНИМКА, ЗАЩОТО ОКОЛО НАС И ТОВА СМЕ ВИЖДАЛИ...

42

До 555

преди 2 години

В София има нови улици само заради строителите, а общината нищо не плаща, въпреки че улиците са нейно задължение, иначе прибира по 5-6000 лв на месец тротоарно право от строеж, но не оправя дупките и останалите тротоари в квартала.Важното е парите да отиват в чекмеджетата.

41

555

преди 2 години

За 1500 евро на квадрат, не трябва да има хартийка на улицата като излезеш. А то се почва, течове, слаби инсталации... смях

40

555

преди 2 години

Вчера бях във Западен парк, то има 100 тона шума с кал..мръсотия до шия, все едно си в Чернобил. Да, кмета е гола вода. Идеята на многото хора в София е да има какво да работят и данъците да се използват за поддръжка, ама и Варна лятото като я посетих.... там уличките са още по-зле от някое врачанско село. Как да стане, като Лукоил не са платили 1ст. данъци, Нап опростила 10 млрд. задължения...капка по капка става БВП-то за 1 година. София затъва яко, а жилищата са по 200к евро...

39

Фандъкова е ***

преди 2 години

Фандъкова е за бесилото, това е истината! Тя превърна столицата в помийна яма. Само погледнете колко е сиво всичко - по нищо не се разбира, че идват празници, вижте другите столици и сравнете. Другите градове в БГ малко от малко се подържат - сменят се настилки, ВИК, детски площадки, улици, такова нещо като в София нямаааааааа!!! *** се лее на талази отвсякъде, във всеки квартал.

38

Анонимен

преди 2 години

Скапан народ.. Няма ред дисциплина. Във Франция цигарата си ако хвърлиш на улицата веднага ще те глобят. И ТУК ТРЯБВА ДА Е ТАКА !ЗА ДА СЕ НАУЧАТ ДА СПАЗВАТ РЕДА ДА ПАЗЯТ! И КАЗАРМА за келешата които по цял ден държат телефоните си и гледат, дето не знаят как се държи мотика поколения невъзпитани от тъпите си родители дето толкова им е акъла.Срам и позор пред света и Вселената Държавата е такава щото вие сте такива.

37

Alex

преди 2 години

Ела да видиш тука при нас в Горна баня как стоят нещата. Тротоари няма, навсякъде е кал, но грам бо//.*** няма. Защо? Щото хората си чистят дворовете, оставят на посочените места и общината извозва. Чиста преса им оказваме :)

36

Alex

преди 2 години

Думата гюм, както и маза я ползват само новософиянци.

35

Анонимен

преди 2 години

Голям смях. Драги провинциалисти (щото по речника ви си личи откъде сте), ходете си по родните места и си гласувайте за местните кметове. Или поне си сменете адресната регистрация, че да гласувате за софийските кметове. И малария не се хваща от кофи за ***, явно сте спали в часа по биология.

34

Joko

преди 2 години

Препоръчвам на кметицата да мине пеш по улицата от изходът на паркинга на болница Св. София . Да внимава да не си счупи краката.

33

Анонимен

преди 2 години

Хаха, ами да хващат ръкавиците и чувалите и да чистят, мизерията е правят същите които най-много мрънкат.

32

От Защо?

преди 2 години

Не бе пич, просто да се уточнява в статиите, че американците никога, по никакъв начин и повод и при абсолютно никакви обстоятелства не са били наши приятели! Те са врагове, избивали без капка жал нашите майки и деца! На никой не му пука за xboxa ти, просто като се прави сравнение, да се уточня точно! Вечна слава за Димитър Списаревски!

31

Анонимен

преди 2 години

До Защо? - Ок ... и? Да си изхвърля Xbox-a, щот бил американски ли, какво?

30

Защо?

преди 2 години

Съгласен съм с това, че някойне си е свършил работата и столична община трябва да бъде безкомпромисна с фирмите, наемащи въпросните малцинства, за да упражняват по солиден контрол, колкото и трудно да е това! Само не разбирам израза за събитията от ВСВ "бомбардировките над София". И не само тук, а и в други сайтове и никъде не става ясно за младите читатели, че това са АМЕРИКАНСКИ БОМБИ СТОВАРЕНИ ОТ АМЕРИКАНСКИ САМОЛЕТИ, ПО НАРЕЖДАНЕ НА САЩ, ВЪРХУ ЦИВИЛНИ БЪЛГАРИ, ОСНОВНО ЖЕНИ И ДЕЦА!

29

Анонимен

преди 2 години

София прилича на всеки друг руски град с около милион население. Къв евросъюз кви 5 лева Шопската котловина е идеална за язовир, не за град.

28

и те така

преди 2 години

не е виновна столична община и изброените че некакви си хвърлят ненужното обзавеждане и строителни отпадъци пред и в контейнерите . а този дето е писал е най вероятно от най новите новософиянци изхвърляш си фасовете от балкона , но оплакващ се колко неуредена и *** била София .

27

Помня аз

преди 2 години

При Сергейката беше като Цюрих софето

26

Анонимен

преди 2 години

Ама иначе строителите дружат по 4-5 хил ойро за м2.И по-големия проблем е че има бОнаци да им дават такива конти.