200

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 207 "Смисълът е да им набият това, което се набива на неумен човек, изразено в термините на банкянския им идеолог." Не разбрах, какъв е смисъла?

199

Анонимен

преди 2 години

Нали това, което стана с в-к Труд не било начина, можело и по-добре, по-любезно. Ето, колко любезно днес ги поканиха да напуснат държавната сграда, имаше медии и свидетели. Те, подобно на хората, които живеят в незаконни къщи, не искат да си тръгнат доброволно. Политичесните речи няма да ги спасят. Дано да се разкарат по-бързо, няма вечно да са там на наш гръб. Времето на ГЕРБ мина и всички незаконни обитатели трябв да си ходят.

198

Анонимен до 217

преди 2 години

Хапчетата трябва да се пият. Не пропускай прием!!!

197

Анонимен

преди 2 години

Обаче троловете днес на властта са много активни.

196

Анонимен

преди 2 години

Кое не разбра, бе Томиславе?. Като пребиха няколко журналиста, критици на ГЕРБ, преди гофини, пак ли не разбра? Като уволниха разследващите журналисти от националните телевизии, пак ли не разбра?

195

ПП=ПРЕЗДЕНСКА ПАРТИЯ

преди 2 години

ПП=ПРОЕКТ, не е ПАРТИЯ... НЯМАТ ЧЛЕНОВЕ, НЯМАТ СТРУКТУРИ, НЯМАТ,НЯМА ОТГОВОРНОСТ, ТЪПЧАТ КОНСТИТУЦИЯТА, ТЪПЧАТ ДЕМОКРАТИЧНИТЕ ПАРТИИ-ГЕРБ /СДС /ПАТРИОТИ............ НАЗНАЧЕНИ ОТ ПРЕДАТЕЛЯ-РАДЕВ, ЗА ДА УНИЩОЖАТ СЪЕДИНЕНА БЪЛГАРИЯ............... ЕВРОПА ЩЕ ГИ НАПРАВИ НА КАЙМА-.... СПРЯХА ПАРИТЕ НА БЪЛГАРИЯ....!!!............ ДОЛУ КОМУНИСТИТЕ - ПРЕДАТЕЛИ....!!

194

Анонимен

преди 2 години

До Д-р Н.Михайлов-психо 211 Гербав, първо себе си излекувайте :)

193

Анонимен

преди 2 години

До aa1830 210 И защо не сте ги изгонили, гербав?

192

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 198 Сложна е за вас, защото сте п.рости. Плащайте си вие, защо ние, нали все се правите на умни и искате да управлявате.

191

Д-р Н.Михайлов-психо

преди 2 години

Познавам добре Минеков,не му се присмивайте! Човекът страда от няколко психични разстройства едновременно- обсебен е от мания за величие( синдром наСалиери),раздразнителност,емоционална ипрофесионална неудовлетвореност,може бипреждевременна еякулация,избухливост,нагаждачество към Решетника,службогонец-кариерист,вечно в предоргазмено състояние,но без да стига до кулминация.Зная обаче как да излекувам Минеков,не му се присмивайте,той си е направо луд за връзване- вдига бесилки,носи ковчези,хвърля

190

aa1830

преди 2 години

Сравнете сградата на БСП с двата етажа на ГЕРБ и коя партия на кое място е по брой гласували. Само сметката за парно на Позитано 20 (която така или иначе не плащат от години) е колкото наема на ГЕРБ.

189

Анонимен

преди 2 години

"Не можах да разбера какъв е смисълът от този цирк" .. е как да разбереш, то трябва малко мозък да има - не само да дишаш, издишаш, папкаш, а*аш и да изпълняваш ктото ти се нареди

188

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 203 Я кажи какъв е смисъла според теб? :)))

187

Смях

преди 2 години

Такива са не не само депутатите от Герб, но и останалите. Все нещо не са разбрали. Ами щом е така, нека да се запишат като ученици или като студенти. Те се учат, а не работят в институции като НС и не раздават безплатни вестници. Честито на новите и поредни депутати. Между впрочем, ваканциите не са за тях.

186

Анонимен

преди 2 години

Време е за кютек!

185

Анонимен

преди 2 години

който и да дойде ,всички са еднакви

184

Митю ампера

преди 2 години

Вън комунистите от Гроб!

183

КИРЕ УМНИЮ

преди 2 години

ВСИЧКИ ОТИШЛИ ДА РАБОТЯТ В ЧУЖБИНА ЗА ПОВЕЧЕ ПАРИ, КАТО ЧУЯТ ЗА НОВИТЕ ЦЕНИ ОТ НОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА КИРЕТО И ЩЕ ХУКНАТ ДА СЕ ВРЪЩАТ? СЕГА ЩЕ ПОБЕГНАТ И ЩЕ ПРОХОДЯТ САКАТИТЕ КЪМ ЧУЖБИНА, САМО ПППП, БСП, ДБ И ИТН ДА ВСЪПЯТ НА ВЛАСТ!

182

Ха-ха

преди 2 години

Доходите били "паднали" при ГЕРБ? Някои *** лъжата за нищо я нямат! Ей сега да мине Фат*машката зима, и ще разбереш какво значи падане на доходите!

181

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 196 "Защо не спечелихте делото в Страсбург, като много знаете?" Защото борбата срещу знаещите гнили ябълки е много по-сложна, и понякога е по-добре да се плати обезщетението, отколкото гнилата ябълка да продължи да сее гнилоча си. Това не прави съдя Тодорова по-малко корумпирана, но това, че уж жадните за моралната прояна защитават такава гнила ябълка е ДОСТА показателен.