220

До истината

преди 2 години

Да се махнат "калинките", че да се назначат...***? Тая работа с "младите" сме я чували! Особено в съвета на Радев, в който 27 са членове на ...бившата ДС!

219

До :)

преди 2 години

А бе първи научи законите, тогава коментирай! И за тия "беззакония" ,все говорите като за ония "призрак", дето бродил из Европа, и още го чакаме! За толкова месеца, Алкохоликът не е показал доказателства и за пет лева! Или е важно за Радевите троловете, непрекъснато да набиват внушения, пък койт' се хване!

218

Истина

преди 2 години

одобрявам промяната, не одобрявам как се вършат нещата. Да Герб е вродена във всяка община на всяко държавно място, за да се премахнат калинките от там, ще трябва да им се покаже, че тези над тях които им дърпат конците вече не са толкова силни. Въпросът е дали онези хората на конци наистина имат собствена воля, желание за промяна и способни ли са на промяната с достатъчно знания. Образование е нещо на което трябва да се наблегне за да има кадърни млади хора след около 10 години, до тогава ...

217

:)

преди 2 години

ГЕРБ не могат да разберат, че вече не са на власт и трябва да спазват законите. Ако имаме късмет, новите дори ще им потърсят отговорност за безобразията и престъпленията извършени през последните 12 години. Ако това се случи, доста гербаджии отиват в затвора.

216

олеле службичките!

преди 2 години

назначени от Герб-СДС и БКП-ДС.......

215

Анонимен

преди 2 години

А това, че БСП имат дълг от 250 000 хил лв към държавата проблем ли е за Минеков?

214

ИЗБОРЪТ Е НАПРАВЕН

преди 2 години

От сътворението на света и никой няма право да избира и приема нови закони!

213

Герака

преди 2 години

Типична бай Ганьовска партия!!! Всичко да им безплатно и за всичко да са виновни другите!!!! Жалко е че в България така не се изградихме като гражданско общество

212

за нищо не ставаме!

преди 2 години

ЗА НИЩО НЕ НИ ИМАТ!!!!!!!!!!!!

211

Анонимен

преди 2 години

Алкохоли*ците на промяната Минеков,Бабикян и Рашков,честито на България

210

Анонимен

преди 2 години

Мкои

209

Янко

преди 2 години

Минетов е в тежък дамски период, всичко му пречи, защото е нервна и в критическата!!!

208

Отговор

преди 2 години

Много са смешни тия, които твърдят че не трябвало да се дава безплатно! Че нали и парите които ще плащат за наем, пак са от държавната субсидия! Или да останат само тези партии, на които им плаща ...Черепът ? Къде отиде Чалгата, който щеше да маха субсидията?

207

!

преди 2 години

Томиславе, Имате си главен прокурор, ако са ви нарушени правата му пратете спец. прокуратурата, в това сте много добри. Ако действията на министъра са законни, млъквай и изпълнявай!

206

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 222 Какви задръжки :) Правихте си услуги с бсп-то :) Те само се правеха на опозиция, вие им хвърляхте по някоя кражба. Не голяма, като вашите, ама да не са валат :) Всичко на наш гръб

205

До Съранджата

преди 2 години

Проблемът е ,че на някой луд номерата,друг трябва да им сърба попарата! Фигурантът Радев ги научи, че закони не ги ловят, и може дори да газят Конституцията съвсем безнаказано!

204

Кое не разбрахте???

преди 2 години

Видя се на изборите кой поддържа народа!Събирайте си партакешите и бай гудбай от държавните безплатни сградички!А всички гласували за вас 3 пъти докараха комунистите с малоумното си поведение да подкрепят загубени каузи!какво излиза че най големите фенове на дясното докараха ***!!!Ще си сърбате попарката!

203

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Обединили се двама старци и станало - ВЕЛИБОЙ МИРАШКОР

202

СТРАНДЖАТА

преди 2 години

Смисълът е да има цирк и .... всеки луд с номера си!!!!

201

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 213 "И защо не сте ги изгонили, гербав?" Защото за разлика от ДС на Радев ГЕРБ всъщност имат задръжки.