240

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 243 дръ-дрън-ярина, гербав :) Вие живеете още във фантазията, че баце ви ще се върне на бяло магаре :)

239

SS

преди 2 години

всъщност, какво ли ни интересуват проблемите на теа престъпници, които те имат като резултат на собствените си далавери ... ? Важното е че във вторник ще има правителство БЕЗ ТЯХ и те със сигурност отлитат освен от НДК, и от политиката... За тях като затихващи функции остава само това, което всъщност могат - да лаят и съскат... но с все по-затихващ интензитет. А Винету по цели нощи ще се налива и ще псува ли, псува...

238

ПроСоТо

преди 2 години

глуууупака си е глууупак!...Както отбелязах,а те така и нема да разберат,ЗА ТЯХ е ПО-ЗДРАВОСЛОВНО да млъкнат за година-две,да се "СНИШАТ"..Но,.."Тенекото бакър не става"..

237

пасарела

преди 2 години

Аз съм стар седесар и след това гербаджия , винаги против БКП / БСП / , но ако ГЕРБ не покажат документи и с тях да натрият носа на Минетов ,да напуснат НДК и да не се излагат , че губят така доверие !!!Като аз си плащам сметките !!

236

До Отговор

преди 2 години

Партийната субсидия се плаща точно за поддръжка на офисите и партийните структури. А те си ги прибират в банковите сметки, че искат и безплатна помощ от държавата.

235

Анонимен

преди 2 години

Вярно е ромите срещу голи обещания не гласуват искат -50/100 лв кеш

234

До dsfdsf

преди 2 години

Е, ти пък....Ако похарчат субсидията от банката, с какво ще купуват гласове на следващите избори?

233

Анонимен

преди 2 години

Клоуните разбраха, че няма да има коледни надбавки и почнаха да кудкудякат по медиите.

232

Л.Иванов

преди 2 години

Ако трябва да се говори за овластената арогантност и простащина, то това важи в пълна сила и даже повече за мафиотската партия герб. Е, сега подскачат като ощипани моми и говорят предимно глупости, но които и самите те не си вярват!Трудно се пуска кокала!

231

toti

преди 2 години

До тука БОйко не гуга,значи всички далавери са за *** !!

230

????

преди 2 години

Томислав Дончев............габровския тарикат и мошеник..............първо да каже колко пари открадна от НДК заедно с Боршош????

229

Жалки

преди 2 години

Даже основателя на партията - борисов не ги подкрепи

228

dsfdsf

преди 2 години

Смисълът е да си плащате като всички други граждани, а не да трупате 40 милиона лева субсидия в банка.

227

Сиртакито

преди 2 години

"Тези два етажа са взети с една нещастна заповед на г-н Плевнелиев." А къде е Плюфни да обясни? Нещо изведнъж изчезна. Не че имам нещо против него, напротив дори ми е симпатичен с този неподправен комсомолски жар който блика от него.

226

Аз предлагам

преди 2 години

ГРОБаджийте да преместят централата си в Банкя, или в... БарцИлона... по близо до народа който ги "обича"!

225

SS

преди 2 години

А, не им било ясно ли? Вече им е обяснено съвсем ясно, официално и на чист български. И обещано,че специално за теа гpeбepoctaци г-н областният управител (в случая, ще е "Оправител") им търси много добро място за настаняване, пак в София. И разбира се, става дума за място за 'въдворяване', и няма да е едно място, а няколко... Но най-прекрасното е, че ще са на един адрес. И той Е...той Е... неговото име Е: бул. ген. Николай Г. Столетов" НОМЕР 21 !!! МУТРИ ВЪН! ГЕРБ е ПОЗОР за България ! ЯСНО !

224

Анонимен

преди 2 години

Браво, започват да си признават! Ето го този уж образцовия казва - *** съм, не мога да схвана... А колко много "акъл" разпръскваше преди това при всяка възможност.

223

Анонимен

преди 2 години

хората нямат пари за наеми, някой спат на улицата, а тея дори не си плащат наема. Поне да бяхте приютили няколко бездомни човека там след като аванта

222

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 227 Виждам, че си се ориентирал към фантазиите, но написаното от теб няма нищо общо с коментара ми.

221

Лекар

преди 2 години

Чегъртай технатамама