43

Майора

преди 2 години

Достойна наследничка на т. н. почтени от групата на кандидат премиера Петков! Какво да кажем и за останалите негови назначения когато беше министър! И такива уж почтени хора ще ни управляват , пази Боже!

42

Фридрих Ницще

преди 2 години

Нормално е Слави Трифонов да се съюзи с тях, все пак при него плагиатството е на почит.

41

сс

преди 2 години

То в нашата Република, май само аз и още някои не сме професори.

40

Анонимен

преди 2 години

До Програмист - "Икономиката не е наука , а религия за грабеж .." - Каза представител на една от най-облажилите се професии, благодарение на икономиката.

39

Анонимен

преди 2 години

Колко ли от тези новите са с купени дипломи, то на някои определено си им и личи?

38

Анонимен

преди 2 години

До 17 - Софтурът работи ако копираното е ба 95% еднаквио.

37

Сашо Диков

преди 2 години

Кое от сладките приказки на агентите на промяната се оказа вярно? Къде е завода за ел. автомобили на Кирчо? Кирчо излъга за гражданството си, подписа фалшива декларация. Слави Трифонов предложи за министър плагиат. Тази сега излизат данни, че е преписала дисретацията си. Кьорфишеците на Рашков без нито едно реално обвинение. Митологеми за някакви пари в чували.

36

Анонимен

преди 2 години

До 28 - На бате ти баучната рсзработк ане е писана от бате ти, само да вметна.

35

void

преди 2 години

Поредният "експерт" на Радев... Ще видим сега новият "месия" какви ще ги нареди.

34

Анонимен

преди 2 години

Закривам СУ!

33

Анонимен

преди 2 години

сега остава едно интервю при някой журналист в стил Пешо. С Пешо да основат партия на етичните плагиати. Първа цел е закриване на етичната комисия и всички закони свързвани с нарушаване на това човешко право

32

Анонимен

преди 2 години

Ето още една Калинка от честните и почтени Шмекери

31

калинките вън !

преди 2 години

Почетния консул отвръща на удара .... хахах. Няма само той да е плагиат . Няма лошо, нека всички плагиати в науката ну да бъдат разкрити и професорските им титли отнети . Задължително. Без значение дали става въпрос за зам. министър, почетен консул, президент или мин. председател .... КЪДЕ ОТИДЕ ОНЯ ЖУРНАЛИСТ ДЕТО БЕШЕ ПОЗВЪНИЛ НА ВСИЧКИ ДЕПУТАТИ ОТБЕЛЯЗАЛИ ЧЕ ГОВОРЯТ СВОБОДНО АНГЛИЙСКИ В БИОГРАФИИТЕ СИ ... И НА ВЪПРОСА -HELLO SIR! HOW ARE YOU? БЯХА ОТГОВОРИЛИ - ХИЛЬООУ. КОЙ СЪ УБАЖДА ?

30

Т.Петков

преди 2 години

А бе, преди да кажете, че някой плагиатства уточнете що е плагиатство и що е цитат! Ако е плагиатствама къде беше научният и ръководител? Къде бяха рецензентите, ленове на Научното жури? Къде бяха слушателите по време на защитата? Ако чак сега се реши, че госпожата е плагиатствала, не трябва ли на рецензентите да им се отнемат правата да бъдат повече рецензенти? И т.н. и т.н. (не ИТН)

29

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 16 "А защо си затваряхте очите 12 г при мутрата? Що не търсихте принципност тогава? А сега се сетихте?-:)) Я стига бре!!!Четиво за наивници!" Като изключим, че си нямаш представа аз какво съм правил, е интересно, че се хвърляш на мабразурата да браниш тая. Уж щеше да идват почтените, вместо "компрометираните", а сега гледам, че се сучете на фльонга. Или от самото начало знаехте, че тия приказки за почтеност са ала-бала, м?

28

Баш

преди 2 години

Кацнал бръмбар на трънка и започнал да врънка за доцентура и професура....тра ла ла тра ла ла!

27

Анонимен

преди 2 години

Недейте я проверява, ще й докарате когнитивен дисонанс и хистерични кризи като преди да стане министъркя.

26

Анонимен

преди 2 години

пак калиники ни налазиха

25

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 17 "А досега защо сте си ги затваряли :) На баце проверихте ли :)" А кой ти каза, че сме си ги затваряли? :) Какво да проверяваме на "баце", той нали беше "еднокнижник", забравихте ли? "еднокнижниците" не пишат дисертации. Или вече опорката не е подходяща? :)

24

Нищо ново

преди 2 години

ПОЧТЕНО КРАДЕНЕ. Я ВИЖТЕ КОЛКО ХУБАВО СЕ УСМИХВА! И ТРАПЧИНКИ ИМА!