63

Кико

преди 2 години

Всеки крадец започва кариерата си по този начин!

62

Анонимен

преди 2 години

ПРОДСТО ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА БЪЛГАРСКАТА "НАУКА". Я РАЗШИФРОВАЙТЕ СТОТИЦИТЕ ТИТУЛОВАНИ ДОЦЕНТИ,ПРОФЕСОРИ И АКАДЕМИЦИ ОТКЪДЕ СА ПЛАГИАТСТВАЛИ !!!

61

Чалга-тайм

преди 2 години

не бих се занимавал с тази невзрачна везиРева, ако по абсолютна същия повод провалиха правителството на Слави, заради Пепи плагиата, значи тая може, а при Пепи не и още... Сламен шнорхела не бил учил в Австрия, даже в рамките на един ден получиха бележка за това, а Киро Измамника, който изобща не е завършил Харвард, никой не се занимава да го коментира, той даже с нивото си на владеене на английски не би могъл и хай-скуул да завърши

60

Анонимен

преди 2 години

Преписала е и името си

59

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 63 Само доказваш, че никакъв "морал" няма зад "промяната" ви.

58

Анонимен

преди 2 години

Гербави, колкото и да плюете, остава вината на управлението, допуснало това да се случи, а то е вашето. Очаквано ченгесарската машина започна да излива помия. Така ще е в следващите 4 години. Не сме и очаквали просто да се примирите :)

57

Анонимен

преди 2 години

Поредната Калинка на Радев

56

Анонимен

преди 2 години

До Алкатрас 58 Случаят на Кирил Петков не случайно се разгледа от братиньо, гербав. Ако тръгнат да го съдят, т.е. той да има право на защита и да попадне на съдия, който не е човек на герб, ще бъде напълно оправдан и няма да има този помиен ефект, който търсехте предизборно.

55

Анонимен

преди 2 години

Минеков клоуна връчва молба на Герб да освободят НДК, а бре господине БСП с техните 200 хиляди гласа какво правят на Позитано 20?

54

софиянец

преди 2 години

Нищо ново под слънцето... То не са един и двама... Писане на дисертации по поръчка, преписване... всичко това е ежедневие... Колко само ги хванаха в германското управление след Карл-Теодор фон унд цу Гутенберг... брой нямат... Нашата девойка сигурно сама си е преписвала, това е труд... Оня хубостник Карл даже и за преписването си беше наел човек да му го прави... тъй че с право да може каже истината: "Аз не съм преписвал!!!"

53

Алкатрас

преди 2 години

За това май се носеше наказателна отговорност (затвор) ама май ще стане като с Киро и неговата фалшива декларация.

52

ФИГУРАНТ

преди 2 години

рундю гнъзния си е подбрал хунтата по свой образ и подобие, всеки е измамник, което му дава вече правото да се нарича почтен...хахаах... бог да пази майка България

51

анонимен

преди 2 години

За 12 г. ГЕРБ са натрупали толкова компромати за всички, че сега ни очакват какви ли не разкрития.... Интересно е за ГЕРБ какво ще излезе след като се разровят архивите на провежданите търгове и усвояването на еврофондовете...

50

Анонимен

преди 2 години

Уж десе агентите били при Радев, пък работят за гробарите активно :)

49

Анонимен

преди 2 години

МИНЕКОВ Е ПЛАГИАТ

48

Анонимен

преди 2 години

До Майора Докато гербавите ни занимавате с евентуална кражба, ощетила 1 човек с неясно колко, фандупкова се готви да открадне едно 50-тина милиона "честно и почтено" от всички софиянци.

47

Анонимен

преди 2 години

Да проверят и Минеков той със сигурност е крал.

46

Анонимен

преди 2 години

ГНУСНА КРАДЛА!

45

мнение

преди 2 години

Не е хубаво да се плагиатства, да не говорим въобще за системата за придобиване на научни степени.... толкова години под зоркото око на ГЕРБ. Та въпросът ми е как до сега това на никой не му пречеше, включително и на ГЕРБ? Но като взеха да им дърпат паничката почнаха да изкарват разни жълтини... от ГЕРБ така и нищо не казаха как Лъчо Мозъка се е сдобил законно с тези милиони в долари..... ама той не им пречи, нали?

44

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 39 "На бате ти баучната рсзработк ане е писана от бате ти, само да вметна." Не разбрах, как един "еднокнижник" е стигнал до "научна разработка"? Знаеш ли колко книги трябва да прочетеш, за да стигнеш до такава, па макар и изплагиатствана? Какво стана с "еднокнижника"?