83

Анонимен

преди 2 години

До 37 Че какво общо има тая със СУ?

82

Анонимен

преди 2 години

До 33. Много е просто: цитатът се дава в кавички и се посочва в скоби източникът му, с точни страници. Ако цитатите, дори и коректно обозначени, надвишават обема на собствения текст или дори се доближават до него, това също е вид плагиатство. Отдавна са регулирани тези неща в цивилизованите страни. А научни ръководители, които не четат работите на докторантите си, както и невежи и подкупни рецензенти и научни журита са твърде разпространени у нас. Надявахме се да идва един друг морал, но ..

81

Докторант

преди 2 години

До АнонименКурсови и дипломни работи може и да се преписват. Но дисертационният труд е нещо съвсем различно - трябва да имаш собствени научни приноси!

80

Боц от Буци

преди 2 години

До ХАХАХАТая от 2014 до 2017 е заместник министър в правителството на ГЕРБ! После е съветник в КФН пак при Буци! ценен кадър, щом и в скужебния кабинет се устроила добре!

79

Няма да има резултат

преди 2 години

Гарван гарвану око не вади..... Министерствата ни и администрациите , включително и съдебната система са толкова плътно напълнени с калинки с фалшиви дипломи и купени титли че и този случай на плагиатство ще бъде покрито... както се покри плагиатството на Барбадоския консул... и герберските депутати с купени дипломи... И калинките на НДСВ.... а колко лекари, адвокати и професори имаме с напазаруване дипломи... чет нямат.

78

Асан

преди 2 години

Тая е работила в Регионалния инспекторат по образованието ..... службичка за калинка :)))

77

Анонимен

преди 2 години

От както махнаха атестационните комисии, в България няма наука, а образованието е под всякаква критика. При бай Тошо от 5 университета имахме патенти, научни открития и качествени кадри в икономиката, а сега от 50 бр и кусур "университети" имаме стадо *** с дипломи.

76

бонго

преди 2 години

Всички докторантури са такива, няма какво да се заблуждаваме. Малко пачки и яко преписване, което пък като го споменеш като "използвана литература" вече не се брои за преписано и копирано - и хоп - вече си научна степен!

75

ХАХАХА

преди 2 години

Що не се кръстиха Партия "Почтените"? Щеше да им отива.

74

И сега кво

преди 2 години

Везиева трябва да уволнява и ония от МОН, както уволни тея от ДКК, дето изгониха оная с жартиерите за корупция - ега ти!

73

Анонимен

преди 2 години

Гербавите кучета си лаят, Промяната си върви :)

72

Станислав Трифонвов

преди 2 години

Няма такава държава! Ноо .. все пак ше се съюзим с тях.

71

ПОЗОР, ПОЗОР

преди 2 години

РАДЕВАТА ХУНТА Е ПОЗОР ЗА БЪЛГАРИЯ! ТОВА ЛИ Е НОВИЯТ МОРАЛ

70

356н

преди 2 години

Тая прилича на вампир от филма Блейд...

69

Анонимен

преди 2 години

Гербавите да кажат защо са допускали това. Нейният случай далеч не е единствен, да кажат и техните :)

68

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 64 Кристално чисти хора няма. Не смятам, че и ПП са такива, но, сравнени с вас, почти изглеждат такива :)

67

Анонимен

преди 2 години

До Плагиатството е 69 Мда, да откраднеш милиарди от бедните българи е самата невинност пред това.

66

Анонимен

преди 2 години

Ако не е посочила източника, т.е си е присвоила чужда интелектуална собственост, да я съдят. Иначе когато аз си търсих дипломен ръководител на въпроса ми колко от обема на дипломната ми работа трябва да са мое творение, отговора на доцента беше, че всичко което той е написал сам може да го събере на две страници, а той има няколко учебника. В тези среди яко се преписва, дори карат студентите да правят преводи, за да може доцента или професора да има възможност да прочете и препише.

65

toto

преди 2 години

tot

64

Плагиатството е

преди 2 години

Състав на НК. Да си понесе заслуженото. Кражбата на интелектуална собственост трябва да се наказва жестоко и безкомпромисно.