106

П. Р. Славейков

преди 2 години

Усещате ли как остатъците от националното богатство ще бъдат плячкосани и поделени?

105

Василев

преди 2 години

Първият гаф на новите стари министри и Пезидента Юмрук е факт!ЕК върна плана за възстановяване и развитие на Радевия кабинет, и държавата няма да получи и едно евро до края на тази година!!!Ай чИстито селяни прости!!!Агент Скоти Бранбахал!ЦРУ!!!

104

Анонимен

преди 2 години

Вие Герб не ги мислете, червената мафия е на власт в момента и има голяма опасност да ви зарастнат дупките на задниците ви, винаги така се получава когато са на власт.

103

Факт е

преди 2 години

До 99 "Предложената за правосъден министър Надежда Йорданова, която уж ще реформира съдебната система май всъщност ще замита следи. Началото на кариерата си започва започва като секретар на Общинската избирателна комисия в Кубрат през 1995 г. Там без ДПС не става.После е в Министерството на регионалното развитие .. Напуска през 2005 г. през 2011 е разследвана ОЛАФ като адвокатка НПО за индиректно присвояване на средства". Хихихи. Промяната е факт.

102

Уадафак???

преди 2 години

Корнелия Нинова министър на държавните предприятия !?!?!?

101

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 105 ".....Не може 30 години и все още да няма осъден нито един политик....... Може, що да не може." Така е, може. Румен Овчаров всъщност го осъдиха, което не попречи на тия, дето уж дойдоха с обещания за промяна на статуквото, да го допуснат като преговарящ от БСП по енергийните политики. Нови и стари престъпници покровителствани от ДС си правят уговорките, докато мат'ряла ходи упоен по улиците с разни фантазии за "промяната".

100

Анонимен

преди 2 години

Чакат доган да нареди списъка

99

Монката

преди 2 години

Ха ха ха накрая ДПС нареди кабинета на фигуранта с този *** кирчо

98

Невероятно

преди 2 години

Корнелия Нинова министър на държавните предприятия !?!?!?

97

Анонимен

преди 2 години

До мисля "Герберите да успокоят топката!Мандалото лопна!" Така е. ДС овладя окончателно и напълно държавата. Мандалото лопна и сега д-е да ви е яко. Тепърва започва смачкването ви.

96

Зелен чорап-чалгар

преди 2 години

Къде си шнорхеле ,къде си ?слави ни предаде всичките за жълти стотинки! АЗ НЯМА ДА СЕ КОАЛИРАМ С БСП,ДПС И ГЕРБ! ДА АМА НЕ ! СЕГА СМЕ КОАЛИЦИЯ СЪС БСП И ДПС!ДА ВИ Е ЧЕСТИТО

95

дрън дрън

преди 2 години

Е какво стана с разглеждането на най-подходящите CV-та за всяко министерско кресло? И тук дрън дрън като при ББ - вчера едно, днес друго. Дано е така само на старта, иначе - си знаем гадната попара, която следва - със вкуса на герберската.

94

Анонимен

преди 2 години

.....Не може 30 години и все още да няма осъден нито един политик....... Може, що да не може. Всичко зависи от търпимостта на раята към действията на политиците, а в БГ е страшно висока. Гражданското съзнание на хората се изчерпва предимно с плещене по форумите кой бил престъпник и да бъдел вкаран в затвора. Това заслужава народ, който гласува за човек извършил престъпление, но приема този факт и дори го одобрява. Драснал бил там един подпис, какво толкова?! Затова сме и ще си останем в блатото.

93

Анонимен

преди 2 години

Този каква нечиста усмивка има.като на всички досега

92

ЕДИ КОЙСИ

преди 2 години

КВО ТОЛКОВА ГИ БИСТРЯТ СЯКАШ ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ЦЯЛА ВЕЧНОСТ.

91

Анонимен

преди 2 години

Бойко Рашков цял живот е бил държавен служител, откъде тая пара в неговите лични банкови сметки, оставете имотите, тоя е мегабогат, откъде това имане?

90

мисля

преди 2 години

Герберите да успокоят топката!Мандалото лопна!Няма вече аванта и напразно виете срещу луната.България ще тръгне по нов път и той няма да е вашия магистал на дупки и ями.Пийте кафето и висете пред компютъра в работно време.!То,за това ви плащат!Приятен ден,галеници и хрантутници!

89

Анонимен

преди 2 години

Лесно е - правиме структурни промени в Правитеството и остава само 1 премиер! Нема нужда и от вицета от всички партии )))

88

Анонимен

преди 2 години

Предложената за правосъден министър Надежда Йорданова, която уж ще реформира съдебната система май всъщност ще замита следи. Началото на кариерата си започва започва като секретар на Общинската избирателна комисия в Кубрат през 1995 г. Там без ДПС не става.После е в Министерството на регионалното развитие и благоустройството, започва като експерт и стига до началник на дирекция Правна. Напуска през 2005 г. през 2011 е разследвана ОЛАФ като адвокатка НПО за индиректно присвояване на средства

87

стоян

преди 2 години

Не може 30 години и все още да няма осъден нито един политик или олигарх.Ако не видим вкарани по затворите отпадъци като Боко Тиквата,Пеевски,Станишев,Гоце,Доган и т.н.не правим нищо.Цялата герберокомунистическа ***-директно в затвора.Без това няма да се мине.