206

Борко

преди 2 години

До Анонимен По ракиения аромат ще ги познаете.

205

Борко

преди 2 години

Гео Милев: 4(Декември, декември!) О месец на кръв! на подем и погром!7Започва трагедията! - 8.... Ппекрасно: но - що е отечество? -И яростно лаят картечници...

204

Анонимен

преди 2 години

Чашков ше е начело на МВР значи Чашков ше се бори срещу корупцията. Това е нещо като Ал Капоне се бори срещу мафита или Ескобар срещу бори срещу разпространението на наркотици. Младите умни избиха рибата като избраха ПП, по-голям провал не съм виждал.

203

Анонимен

преди 2 години

Министър и вице от РБ предложен от има такава държава което е странно питам се дали го познават или им е дадено листче с името за поста. Няма такъв народ с толкова къса памет но тури му пепел. На мястото на ПП и Петков щях да проверя номинацията и кандидатурата на РБ/ИТН за заместник но сигурно за това не съм на мястото на новия премиер. Амин.

202

Щирлиц

преди 2 години

Дано да се случи онова,за което говореше К.Петков.Няма да му е лесно със червени чорбаджии и чалгопите.ци за министри,новоседесари,и пр.ненапълнили банковите си сметки другари,ама знае ли човек?...

201

Анонимен

преди 2 години

Тука един написал на герб да внимават че минеков иде и води рашков само че е обратно но как да е все водене е.

200

...

преди 2 години

Мислих,че са антиваксъри,оказаха се прости хейтъри...

199

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че българите са безнадеждни! Не усещате ли че нещата се бавят защото Делчо Делов още не е готов? Забърква се голяма каша! Успокояват ни че всичко е наред, разбрали се, но ще разберем утре! И на утрето пак утре! Ще ви кажа! Както върви, ще хвърляме не само павета ами и избирателни машинки по главите на някои!

198

Анонимен

преди 2 години

Искахте промяна, получихте БСП. Да ви е честито!

197

dabe

преди 2 години

Промяната дойде, начело с БСП, всичко ще се изяде, всичко ще се ос..е

196

наблюдаващотдалеч

преди 2 години

До АУУУУУКато ти видях п росташ кото писане и се отказах да чета мнението ти

195

АУУУУУ

преди 2 години

Нека вси4ки 201 и т.н. се приобщат и излъ4ат правителство .Вместо да са краино невъзпитани и отвратителни. Гласувахте ли ДА. И ВИЕ сега се гаврите със образованите, възпитаните и на тези който искат да направят нещо за нас и ВАС. ПО4АКАЙТЕ<ИМАйТЕ ТЪРПЕНИЕ.БЪДЕТЕ ИСТИНСКИ БЪЛГАРИ .СТИГА С ТАЗИ ОМРАЗА И ЗАВИС>

194

Анонимен

преди 2 години

ОСТАВКА! ОСТАВКА! СВОБОДА ! МИР И ЛЮБОВ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО GOD BLESS

193

Анонимен

преди 2 години

Сега ПРОСТИЯ Български народ ИСКАМ да разбере, освен ЧЕ ковид пандемията е измама намаление на населението и нов световен ред!Това не е промяната вие бяхте отново излгани! Тези които не са умни и интелигентни тези които са и не гласуват,че БСП отново се върна на власт вие сте използвани! Целта на шоуто и двата пъти избори с ИТН беше за да махнат от власт ГЕРБ Бойко Борисов който е най доброто за държавата от тея! Вие явно никога няма да се оправите подобрите израстнете духовно и осъзнаете.

192

до 208

преди 2 години

Това е най-вредното възможно мислене. Интелигентният национален предател е много по-опасен от простия национален предател.

191

Анонимен

преди 2 години

Денков, Лорер, оная на фарма мафията, Гроздан Караджов и Борислав Сандов. *** кат зема ено дръво.......

190

Малий

преди 2 години

братството на почтените.Хващайте се да бачкате борци срещу статуквото, че тия хиени нямат наяждане.

189

Така е

преди 2 години

Може ПП, Петков да е всякакъв, ама е млад образован човек, а да не би досега "Оня" *** Селски Борисов дето не знаеше да се изкаже понеже няма 5 думи в главата, не ви крадеше?

188

Анонимен

преди 2 години

Такова МААЗАЛО като хора от лявото и дясното може да има само в ДЪРЖАВИ С ИНТЕЛЕКТ.... Полвината от НОВИТЕ са толкова стари и с лошо минало,че" ЧЕКМЕДЖЕТАТА" НА БОРИСОВ ще ви се сторят смешни. Давам 3-месеца...... И ДЪЛБОКО ПАЗЕНИ ТАЙНИ ЗА хора като, Нинова,Атанасов,Рашков,Слави,Радев,Хр Иванов ще започнат да излизат с доказани документи ???

187

Анонимен

преди 2 години

Само Радев спечели! ще се крадат едни 50 милиарда и битката в коалицията ще е на живот и смърт!