126

Кво стана бе шумкари

преди 2 години

Бойко Рашков се оказа пет пъти по богат от Борисов

125

АнонимеН

преди 2 години

ДЪЛГ НА ВСЕКИ БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИН Е ДА ЛИКВИДИРА ПРЕСТЪПНИКА ФАЛШИФИКАТОР РУМЕН РАДЕВ!

124

Хахахаха

преди 2 години

По-силно вийте , че не се чува.... платени мишоци :D

123

МИСИРКЕН ПРЕС

преди 2 години

Страдаме за Баце - този световноизвестен демократ. Изгради най-качествените магистрали в света, класира държавата на най-престижните места във всички класации, пребори корупцията, помогна за издигането на парламентаризма в България на невиждани висоти, остави незабравими спомени за ораторското си изкуство и недостижим интелект, смиреността, с която влизаше /с ръцете в джоба/ в манастирските дворове и богобоязливо се кръстеше, християнското му смирение бликащо от някои негови телефонни разговори,

122

Анонимен

преди 2 години

Поверете си пак информацията. Стефан Бурджев не е депутат, пък вие го спрягате за земеделски министър

121

Анонимен

преди 2 години

Трябва да се преразгледат акцизите и да се поставя акциз на всички вредни храни в това число продукти включващи захар и мазнини. Така държавата ще има пари за инсулин

120

АнонимеН

преди 2 години

ВЕЧЕ ИМАМЕ ПРЕЗИДЕНТСКА РЕПУБЛИКА С ЕДИН ГАЛ ФОН НАЧЕЛО И ПАРЛАМЕНТ НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМЕН ИЗБРАН СЪС АБСОЛЮТНО ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ!

119

АнонимеН

преди 2 години

ТРАГЕДИЯ ПЪЛНА!!!! ЗА 1 ПОДКУП Я НАПРАВИХА НА НИЩО КМЕТИЦАТА НА МЛАДОСТ !!! А ЗА ЦЯЛА КАМАРА ДОКУМЕНТНИ ИЗМАМИ ДОРИ НЯМА ПОВДИГНАТИ ОБВИНЕНИЯ НА НОВИЯ НИ ПРЕМИЕР КОЙТО ДОРИ НЕ ВЛИЗА В ПАРЛАМЕНТА , ЗАЩОТО ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА НЯМА РЕАЛНО И 4%! ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА НЕМОЖЕ ДА СЪБЕРЕ И 100 ХИЛЯДИ ГЛАСА И ТОВА Е 50 ХИЛЯДИ ГЛАСА ОТ БЪЛГАРСКОТО ЛЯТО БОЖКОВАТА ПАРТИЯ ПРЕЛЯЛА СИ ГЛАСОВЕТЕ ТАМ !!! СРАМ СРАМ СРАМ И РЕЗИЛ ПЪЛЕН! И НИКАКЪВ КОНТРОЛ НА ИЗБОРИТЕ ЗА СЕ БРОЯТ РАЗПИСКИТЕ КАТО СЪДЪРЖАНИЕ!

118

Политолог

преди 2 години

Новия кабинет е раздут и ще взема тромаво решения. Провала е неизбежен. Пари от евросъюза не очаквайте до 1 година

117

БКП ФОРЕВЪР

преди 2 години

35 Годишно Пaле за Земеделски Министър?? Това е Откpовена Гaвpа с Наpoда!!! А уж нямало да има моя човек, твоя човек?? Уж щяхме А отбор да правим. ППППапагалски ППриказки.

116

емиграция

преди 2 години

Министър на държ. предприятия......Сънуваме ли? 1 -ви април ли сме? А Нинова начело...Ако това е вярно край с България.Ще я обрулите още повече.

115

Анонимен

преди 2 години

Пълен одит на държавата.

114

Иво

преди 2 години

Голяма грешка е МОСВ да са даде на екоталибани като Сандов и Тома Белев. Тези крайни елементи ще забъркат голяма каша, от което ще страдаме всички заради болните им фантазии да превърнат страната в индиански резерват а обитателите и в индианци, препитаващи се с малко риболов, казина и публични домове.

113

Анонимен

преди 2 години

Клета майка България... пак ни ****аха... Много ми е мъчно.

112

Анонимен

преди 2 години

Ще има пак гуша.Само да се дръпне новия заем.Това ще е промяната.

111

АнонимеН

преди 2 години

СТАНАХМЕ НАПЪЛНО ЗА СМЯХ!!! НЕЛЕГИТИМЕН ПАРЛАМЕНТ СЪС ПРЕМИЕР ОТ ЗАТВОРА !!! ВЕНЕЦУЕЛА И БЕЛАРУС НА БАЛКАНИТЕ(

110

генади

преди 2 години

!!! Л У С Т Р А Ц И Я !!!

109

Анонимен

преди 2 години

А медия "Труд" я няма вече

108

АнонимеН

преди 2 години

ДЪРЖАВА ПЪЛНО ПОСМЕШИЩЕ!!!!!!! НЕЛЕГИТИМЕН ПРЕЗИДЕНТ ИЗБРАН С ФАЛШИФИЦИРАНИ ИЗБОРИ НА ПЪРВИ ТУР! И НАПЪЛНО НЕЛЕГИТИМЕН ПАРЛАМЕНТ СЪС ПАРТИЯ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПОДМЯНАТА ДЕТО НЯМА И 4% РЕАЛНО! 22% ОТКРАДНАТИ С МАШИНИТЕ ОТ ДРУГИТЕ ПАРТИИ И ТОВА Е ПУБЛИЧНА ТАЙНА!

107

Анонимен

преди 2 години

До Василев "Първият гаф на новите стари министри и Пезидента Юмрук е факт!ЕК върна плана за възстановяване и развитие на Радевия кабинет, и държавата няма да получи и едно евро до края на тази година" Това далеч не е първия гаф на "новите стари". Те откакто са дошли само гафове и престъпления вършат. "Гаф" е това, че сега няма да могат да крадат от евросредствата както се надяваха. Което всъщност е добре за ЕС. Не е добре за Кремъл. А, и показва управленския капацитет на "умните и красивите".